24 הסרט

omricn

New member
24 הסרט

רציתי לפתוח את הנושא לתגובות.. מה אתם חושבים על הקונספט? איך לדעתכם יבוא לידי ביטוי מימד הזמן?

BeN ShaDe

New member
שאלה...

יש תכנון להוציא סרט לסדרה או שסתם הבאת רעיון שכזה לדיון? ואם יהיה , זאת לא בעיה - יראו 24 שעות במקום ב-24 פרקים בשעתיים ומשהו שג'ק , כרגיל , צריך להציל את ארה"ב מאיזה טרוריסטים או כל מה שזה לא יהיה , נוסחא שאני יכול למצוא אותה בהמון סרטים - ש-X הטוב מציל אנשים מפני Y הרע.

יהיה מתומצת ומגעיל.

כל הפואנטה של 24 היא לראות את כל מה שמתרחש... במשך 24 שעות רצופות. וזה נהרס בסרט של שעתיים. =]

G J S

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif-ביחד../images/Emo3.gif...

- כי זה בטח לא יהיה מגעיל! לא צריך להגזים....
- אבל בקשר לפואנטה... אני מסכימה. כי איך יעשו את זה בשעתיים? זה בהחלט יהיה פחות מהסידרה... כי מה שמגניב ב24 זה הקטע עם הזמן... עם הפרקים, עם השעות, שהכל מתרחש ביממה- בעלילה, ובצפיה
אבל לא נורא.. נכבד את הסרט הזה גם אם הרעיון לא שווה בגלל שרצו לעשות סרט טוב על סידרה שהפואנטה בה היא משהו מקורי, ולכן זה די קשה לעשות על זה סרט... אבל כל עוד הוא מבוסס על 24, וקיפר שם- אז אני מאמינה שהוא יצליח

omricn

New member
אז ככה..

ל - BeN ShaDe - הרעיון ל24 "הסרט" בוודאי לא הומצא על ידי.. למעשה הצילומים מתחילים בעודי כותב שורות אלה.. ואם אתה אומר שזו לא תהייה בעיה אני חושש שלא הבנת את הפואנטה המקורית/חדשנית/ממכרת שיוצרי הסדרה המציאו-מעקב בזמן אמת, ולדעתי תהיה בעיה ליצור את אותה הגאוניות בסרט, שהרי סרט אורך בערך שעה וחצי עד שעתיים, מה הטעם? אי אפשר ליצור שום מצב הכולל התחלה-אמצע-סיום עלילה בשעתיים של זמן אמיתי, להבהיר את עצמי - בשביל שתהנה מסרט באורך מלא שנושא את השם "24" הסרט צריך להיות בן 13 שעות (בהנחה שכל פרק הוא בן 45 דקות). ל- Looking4CoolName - יש צדק בדבריך אחי.. ול - G J S - מסכים איתך.. יש בעיה רצינית בהתנהלות העלילה אבל מצד אחד אני סומך על היוצרים הגאוניים של הסדרה שיגרמו לנו להנות מהסרט בסופו של דבר, איכשהו.. ומצד שני, אני יראה כל סרט עם קיפר גם אם הוא יעסוק בבלרינות מקפצות.

תיקון טעות שוב. ^^

כל עונה היא 16 שעות, ללא פרסומות. P: 40 דקות כל פרק, 24 פרקים.

The Human

New member
לפי מה שאני יודע ../images/Emo58.gif

היוצרים החליטו לזנוח לחלוטין את מימד הזמן בסרט וליצור משהו שונה...
מה שאני עוד יודע זה שהסרט יצא לקולנוע ויהיה כרונולוגית בין העונה ה-7 ל-8 והאחרונה...

למעלה