24 - הסרט

Crossface

New member
24 - הסרט

קיפר סאטרלנד הודיע שסרט אשר מבוסס על הסידרה כבר בשלבי הכנה ראשונים הוא אומר שזה יהיה סרט בסגנון "מת לחיות" זהו לא מידע רשמי, זה מתוך אתר של מעריץ

24 בסגבון מת לחיות???!!!??

אוי לא!!! אני אוהב את סרטי מת לחיות אבל למה 24 בסגנון הזה? עדיף 24 בסגנון "משולש פראי"- מלא תהפוכות. אבל חוץ מזה בשביל מה ריך סרט על 24? הרעיון של 24 לדעתי מתאים לסדרה בשלבים ולא לסרט בו הכל בא בבת אחת. מה אתם חושבים?

Crossface

New member
תחשוב על זה ככה

עונה רביעית או חמישית מתקרבת לסיום ובמקום 2 פרקים אחרונים, אנחנו מקבלים סרט קולנוע.

cj20

New member
אני בספק שהמידע הזה אמין...

וקרוסי - למה לא רשמת את עצמך בשרשור היכרות? אתה הכי חשוב!!! אתה המנהל!!! ומה עם המנהל השני? בקושי נמצא פה...

Crossface

New member
אני רואה אני הכינוי הזה נדבק גם כאן

אני אכתוב

Siriusnip

New member
WTF???????!!!!../images/Emo15.gif

מה זה הדבר המטומטם הזה?! תמיד עושים לסדרות שמצליחות המשך... לפי דעתי אם יצא סרט זה יהיה עוד הרבה מאוד זמן, לפחות אחרי שכל העונות יגמרו. הסרט יהיה אחלה, אולי אפילו טוב אבל זה עצוב שתוקעים סרט לכל דבר שמצליח בעולם. אגב לפי דעתי השמועה הזאת לא נכונה. בטח סתם איזה טמבל שמחפש צומת לב החליט להגיד את זה מוקדם. הרי כולנו יודעים שיום אחד בטוח יעשו לסדרה סרט, האיש הזה סתם טמבל שמנסה להפיץ שמועה שבטח אף אחד לא מאמין לה בינתים במילא. בקיצור, זה סתם שמועה בינתיים וסרט לא יצא בזמן הקרוב. זאת דעתי

למעלה