24 בטקס פרסי אמי!!

גוטפלד

New member
24 בטקס פרסי אמי!!

24 זכה וגם קיפר סאת'רלנד !!!!!!!!!!!!!!!!!בתור שחקן הדרמה המצטיין משהו כזה..

BeRo

New member
סוף סוף!!!!!

העונה הזאת היתה באמת מדהימה והגיע לו.

קיצי1

New member
כל הכבוד! אבל לצערנו...

השחקנים שגילמו את מרתה וצ'רלס לוגאן לא זכו על משחקם המשובח. חבל, כי הגיע להם מאוד!

meetAmeet

New member
באמת?

עם כל חיבתי אליהם אני לא ראיתי שום outstanding preformance שם...

meetAmeet

New member
בניגוד לכך... לקיפר ולסדרה הגיע...

יש שאמרו שהעונה הנוכחית הייתה הקצנה של כל הקודמות... אולי, אני אישית פשוט אהבתי את זה. 24 מעולם לא מתחה את המסטיק בצורה כל-כך משכנעת ומעניינת. בעונה הרביעית היו לנו הרבה רגעי דמות חזקים לקיפר סאת'רלנד... שם התגלו כישורי המשחק שלו אבל גם חסרונות מסויימים. למרות שבסך הכול אין תלונות. בעונה החמישית קיפר יצר את הדמות הכי אמינה ומציאותית שיכלה להיות ג'ק באוור. הוא הוסיף את המגניבות שלו ויצר הופעה שקשה לשכוח.

g a g a

New member
איזה כיף../images/Emo13.gif כ"כ הגיע להם../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

ראיתם את פתיחת הטקס?

הנה סיכום קצר של האמי(לפחות הפתיחה-הקטע שקודם לכניסת המנחה). למי שפיספס... קונן אובריאן(המנחה) יושב במטוס ומחכה לטוס ללוס אנג'לס, ואז המטוס מתרסק באי של "אבודים", וקונן מכין לו פן לשיער מעצים קטנים והוא פוגש את הוגו ושניהם רצים ליער(לפתח/בונקר),קונן מזמין את הוגו ואת כל ה"אבודים" לבוא איתו, אבל הוגו אומר לו שהם(ה"אבודים") אפילו לא מועמדים. הוא(קונן) יורד בפתח ישר דרך התקרה של "המשרד", שום דבר חשוב קורה שם. משם הוא נכנס ל"האוס" שמשווה אותו לבחורה שעשתה ניתוח מין, או גבר בן 90 שלא יודע לספק את עצמו. הוא גם ביקש עזרה מקלואי אובראין מ"24" גם ג'ק עלה על הקו. וגם אסור לי לשכוח שהוא היה גם בארון של "סאות'פארק". ומשם הוא פרץ לבמה. הוא חייב את כולם לקצר בתודות כי הוא כלא(בצחוק)את בוב ניוהרט בכלוב זכוכית עם זמן לשלוש שעות(זמן הטקס). לא לדאוג היה אוויר.

meetAmeet

New member
יש לך מושג איפה אפשר לראות/להוריד

את זה? מעניין אותי בעיקר הפתיחה של קונאן... אבל אין לי בעיה להוריד גם את כל הטקס.

למעלה