24 או 25 לפברואר

SaintJohn

New member
24 או 25 לפברואר

מסתמן כתאריכים המתאימים ביותר לרוב החברים פה להפגש בעזריאלי למפגש פורום. עדיין חסרים לי פה גיא, עידן ומאיה שלא צייצו אפילו לגבי המפגש, וחשוב לנו לדעת אם הם יכולים או לא. לי אישית מתאים ה24 לחודש, יום שלישי. אז גיא, מאיה ועידן - תנו ציוץ

AeroTom

New member
גם לי מתאים

התאריכים האלה. והקורס שהיה אמור להתחיל לי ב-23 בפברואר בסוף נדחה למועד לא ידוע בינתיים
אז זה אומר שאפשר גם לעשו תאת המפגש ב-23 (יום שני) שזה מאוד מתאים כי זה גם יום ההולדת של בראד! אז גיא,עידן ומאיה- באמת תענו פה שנוכל לקבוע כבר תאריך סופי.

SaintJohn

New member
23 בפברואר 2004

בשעה 5 אחר-הצהריים, במקום הרגיל (מגדלי עזריאלי, בחנות המוזיקה "טאוור רקורדס", ליד הדיסקים של אירוסמית'). אני חושב שאפשר לקבוע את זה סופית. תשובה סופית של עידן לא נקבל בימים הקרובים, כי הוא לא יוכל לדעת בעצמו. מגדלי עזריאלי יהיו בהיכון.

Sky Player

New member
חבל

אני לא יוכל לבוא כמו שכבר כתבתי, למרות שאני מאוד רוצה... אולי בפעם הבאה...

AeroTom

New member
חבל באמת. אבל אנחנו מקווים ש-

יבואו לפחות חמישה אנשים כדי לעבור את גודל המפגש הקודם! ואלה שלא יוכלו להגיע אז כמובן שנארגן עוד מפגשים בעתיד שנוכל לפגוש את כולם. אגב עכשיו עשיתי בדיקה קטנה והמפגש הראשון היה ב-20 בנובמבר. והפעם נוכל להישאר יותר זמן כי אין משחק של מכבי...אז אולי נזכור גם לאכול הפעם איזה משהו כי פעם שעברה התחלנו לדבר ולא זזנו עד שהלכנו כל אחד לביתו.או אפשר גם לתפוס איזה סרט או משהו אחרי. אז ה-23 בפברואר,יום שני שעה 17:00,טאוור רקורדס בעזריאלי. ואם אני יעבוד באותו יום אני אצטרך למצוא תירוץ כדי להתחפף יותר מוקדם (כי בדרך כלל אני גומר לעבוד בסביבות 17:00) ולהביא טאקי?
גם אם למישהו יש מצלמה דיגיטלית יהיה נחמד לתעד את האירוע ולשים תמונות שלו בפורום...

SaintJohn

New member
אם עידן ומאיה יבואו

אז אני יביא טאקי. זה מעין תמריץ בשבילם... ובהחלט תהיה מצלמה לתיעוד ונוכל לאכול עוגה איפהשהו כדי לחגוג את היומולדת של בראד!

AeroTom

New member
אבל איפה נמצא 52 נרות?../images/Emo98.gif

גם כל אחד יכול להביא איזה משהו מיוחד שיש לו של הלהקה להראות או משהו כזה...נראה כבר. ואני צריך ללכת קצת לישון עכשיו אז כדבריו של אריק קרטמן: Scrue you guy's,Im going home...
(מצורפת תמונה של אקסל רוז מנסה למצוא באינטרנט את פורום אירוסמית' בתפוז...)

AeroTom

New member
ועוד אחת שלו

מנגן כמובן את November Rain. (טוב,עכשיו אני ממש חייב לישון!)

AeroTom

New member
מבחינתי אפשר 25.

העיקר שכמה שיותר יבואו. אז ה-25 לפברואר יום רביעי?

SaintJohn

New member
סופי 25/2/2004

ולא נשנה יותר, כי זה סתם מבלבל וחבל. גם קצת חבל שזה לא יהיה ביומולדת של בראד, אבל אף אחד לא הבטיח לנו חיים יפים... גם מבחינתי ה25 יוצא נוח. אני מקווה שבאמת יבואו כמה שיותר, ומי שלא יוצא לו להגיע, אז נוכל לארגן מפגשים נוספים. כמובן שהשעה נשארת 5 אחר הצהריים.

בינג

New member
יופי! אני יכול לבוא!

רק תגידו לי מה הגילאים שלכם.... שלא יהיה פדיחות...כי אני לא בן 19 כמו שכתוב בפרטים, לא יודע למה כתוב את זה ואין לי כח לשנות את זה...

AeroTom

New member
אוקי אז קבענו.

יום רביעי ה-25 בפברואר,שעה 17:00, עזריאלי-טאוור רקורדס,ליד הדיסקים של הספייס גירלז...(או להקה קצת יותר טובה עם חמישה חברים...) אני שנתיים מתחת לנועם אז זה אומר שאני בן 80. אבל אני נראה ממש כמו בן 65! יש לי Baby-face שכאלה...

בינג

New member
אוקיי, הבנתי שאתם מסתלבטים עלי...

חחח אבל כתוב את הגיל האמיתי שלכם... יש פה מישהו בסיבות הגילאים 15,16,17 ..?

SaintJohn

New member
נלה תגיע למפגש

ואם אני לא טועה, אז יש לה 17 (אם לא אז 18). בלק סנואו היא בת 16 אבל היא לא אמרה אם היא מגיעה או לא. אני חושב שזה יהיה לטובתה אם היא תגיע. והאמת היא, שזה לא ממש משנה מה הגיל של כל אחד. אנחנו כולנו ניפגש ויהיה אחלה בחלה של מפגש.

בינג

New member
אוקיי אחלה!!!

נתראה שם! מקווה שאנשים יזהו אותנו ויבקשו שנשיר
כמה שירים!!! אתם חושבים שסטיבן או ג'ו או בראד או טום או ג'ואי במקרה יהיו שם?? איזה פדיחות...

למעלה