כתבה מרתקת. מלאה בשטויות ואם זאת גם
בעובדות מעציבות. למשל שטות מס' אחת: בדקו את אחוז הנשים המאוהבות ואחוז הגברים המאוהבים וגילו שהאחוזים לא זהים. (כמה מפתיע... ולא מהסיבות שהם חושבים) מה המסקנה? חסרו את המספר הגבוה יותר (של הנשים) בנמוך (של הגברים) והגיעו למשקנה
"המאוד חכמה" שיש אחוז מסויים של נשים שמבזבז את זמנו. כאילו לא יכול להיות שיש גבר שמאוהב שמישהי שלא מאוהבת בו? הם באמת מאמינים שזה אחד לאחת? זו הסיבה שאני לא אוהבת מחקרים ואני לא מחזיקה כזה ממדע. כי כמעט בכל מחקר שתקראו תראו מסקנות כאלה. הצחיק אותי מה שכתבו על אהבה: עושה רושם שאני אוהבת להיות סטלין
וכמו שכתבתי בשרשור הספרים של P019, רומנטיקה (אהבה בין בני זוג) היא בהחלט אנלוגיה טובה לסקס - מחקרים מוכיחים שאפשר למות בלי זה!! ראיתם? יש הוכחה מחקרית!
טוב, כמובן שאני לא ממש מתחברת לכל התיאוריות על 'תורת הרבייה' שמונעת מבן-זוג מושלם וכמה בנות זוג שאפשר להרבות. כאילו אנחנו בסה"כ קופים שרוצים להרבות ובצורה הטובה ביותר. אני מאמינה שבני אדם הם הרבה מעבר לזה. והסיבות של נשים: כמובן ידועות וכמובן עצובות. זה אחד הדברים הכי מזעזעים שיש. וכל פעם שאני שומעת את זה אני מזדעזעת מחדש: Mate guarding is closely related to "a sense of duty", a popular reason for sex, best expressed by the Meston and Buss interviewee who says: "Most of the time I just lie there and make lists in my head. I grunt once in a while so he knows I'm awake, and then I tell him how great it was when it's over. We are happily married." כולם יודעים את זה, כולם מודים בזה וכולם זה נראה בסדר.... ממש נשואים באושר
ורק דבר אחרון: " lip-gloss to make men think about vaginas"