237 סיבות לעשות סקס

queen helen

New member
237 סיבות לעשות סקס

ומתוכן 236 לא נכונות. כתבה באינגליש (קצת נגועה בשוביניזם, אבל מילא, התרגלנו.
)

צחקתי מחלק מהבדיחות שלה XD

החלק השני לא הבנתי
אבל זה פשוט עצוב. מה זה הסיבות האלה? זה רק מוכיח איך נשים מחונכות ואיפה הן גדול ומה גורם להן לעשות סקס שהוא לא לשם הנאה (כמו גברים). זה בגלל אותו דיכוי, חוסר ביטחון כלכלי, מעמדי. חוסר שיוויוניות. [ נשים עדיין צריכות למכור את עצמן רק בשביל להשיג את מה שהן יכולות להשיג ע"י הכישורים והיכולות שלהן שלא קשורים לסקס. הבעיה שהן למדו שלא יקבלו את זה, במצב החברתי כיום. ואת זה, כנראה, חינכו אותן מגיל מאוד צעיר. זה מזכיר לי ששאלתי את אמא שלי, למה היא עושה סקס. היא נתנה לי את אחת הסיבות הפטאתיות שבכתבה: "כי רק ככה אני יודעת שאני נחשקת ואהובה". בחייאת, הבן אדם התחתן איתך! הבן אדם מוכן לעשות הכל בשבילך. זה לא מספיק להוכיח לך שהוא אוהב אותך? רק סקס יהיה ההוכחה? עצוב!

queen helen

New member
מעניין אותי מה היו התשובות אצל גברים

איכשהו יש לי הרגשה, שאורגזמה מטריפה לא תהיה התשובה היחידה גם אצלם. אבל חס וחלילה לא להגיד שאנשים עושים סקס מהסיבות הלא נכונות. הרי סקס קדוש!

כתבה מרתקת. מלאה בשטויות ואם זאת גם

בעובדות מעציבות. למשל שטות מס' אחת: בדקו את אחוז הנשים המאוהבות ואחוז הגברים המאוהבים וגילו שהאחוזים לא זהים. (כמה מפתיע... ולא מהסיבות שהם חושבים) מה המסקנה? חסרו את המספר הגבוה יותר (של הנשים) בנמוך (של הגברים) והגיעו למשקנה "המאוד חכמה" שיש אחוז מסויים של נשים שמבזבז את זמנו. כאילו לא יכול להיות שיש גבר שמאוהב שמישהי שלא מאוהבת בו? הם באמת מאמינים שזה אחד לאחת? זו הסיבה שאני לא אוהבת מחקרים ואני לא מחזיקה כזה ממדע. כי כמעט בכל מחקר שתקראו תראו מסקנות כאלה. הצחיק אותי מה שכתבו על אהבה: עושה רושם שאני אוהבת להיות סטלין
וכמו שכתבתי בשרשור הספרים של P019, רומנטיקה (אהבה בין בני זוג) היא בהחלט אנלוגיה טובה לסקס - מחקרים מוכיחים שאפשר למות בלי זה!! ראיתם? יש הוכחה מחקרית!
טוב, כמובן שאני לא ממש מתחברת לכל התיאוריות על 'תורת הרבייה' שמונעת מבן-זוג מושלם וכמה בנות זוג שאפשר להרבות. כאילו אנחנו בסה"כ קופים שרוצים להרבות ובצורה הטובה ביותר. אני מאמינה שבני אדם הם הרבה מעבר לזה. והסיבות של נשים: כמובן ידועות וכמובן עצובות. זה אחד הדברים הכי מזעזעים שיש. וכל פעם שאני שומעת את זה אני מזדעזעת מחדש: Mate guarding is closely related to "a sense of duty", a popular reason for sex, best expressed by the Meston and Buss interviewee who says: "Most of the time I just lie there and make lists in my head. I grunt once in a while so he knows I'm awake, and then I tell him how great it was when it's over. We are happily married." כולם יודעים את זה, כולם מודים בזה וכולם זה נראה בסדר.... ממש נשואים באושר
ורק דבר אחרון: " lip-gloss to make men think about vaginas"

avi1283

New member
המסקנה הזאת

פחות בעייתית, כי זה נכון שהאחוז הזה של נשים אין לו כרגע גברים שמאוהבים בהן, צריך אבל להוסיף שזה לפחות האחוז הזה כי יש עוד נשים וגם כמובן עוד הרבה גברים כי כמו שכתבת זה לא אחד לאחד. כל זה אגב נכון רק אם לא מחשיבים לסביות. מסכים איתך שיכול להיות הרבה בעיות במסקנות של מחקרים, ובטח בפרשנויות של מחקרים בעיתונים שונים, אבל בעייני רק אומר שצריך להתעמק ולהבין בזה יותר כדי להגיע למסקנות הנכונות. המרצה שלי הראה לנו היום שאפשר למצוא קשר בין גלידה לאלימות, וכך להגיע בטעות למסקנה שאכילת גלידה מעלה את האלימות. ההסבר האמיתי הוא שטמפ' גבוהות גורמת לאנשים לבלות בחוץ וכך הדיווחים על אלימות יותר גדולים בקיץ, וכך יש כביכול קשר בין גלידה לאלימות. יש הרצאת אודיו (45 דק') טובה וקלילה על שימוש בסטטיסטיקה באופן מעשי, עם הרבה דוגמאות כמו האשמה ברצח לא נכונה בגלל סטטיסטיקה,האם זה רמאות שהמספרים חזרו על עצמם בלוטו, ועל איך גילו רמאויות בזכות סטטיסטיקה, מומלץ למי שמתעניין בזה. ההרצאה

אחלה הרצאה!

וזה בדיוק מה שאמרתי... שנוטים להסיק מסקנות מנתונים סטיסטים בצורה מטופשת. וזה קיים בכל מקום, גם במדע שכל כך מתהדר כל הזמן בדיוק ובקרה. קראתי מספיק מחקרים ומאמרים 'נחשבים' כדי לראות את הטמטום של המסקנות. ואגב, הספור עם האמא ששני ילדיה מתו במוות בעריסה הוא נוראי. ומזכיר לי את מה שאמרנו לאחותי על צילאק. היא עשתה את אותה הטעות בדיוק. ושלושת האחיות הגדולות שלה תקנו אותה.. אז כנראה שיש כמה שעדיין מבינים סטטיסטיקה
בכלל, אני מתחילה להעריך סטטיסטיקה יותר בזכותך, כי אני מבינה יותר שמה שמפריע לי זו אותה הסתכלות לא נכונה על התחום. הסתכלות שאם היא היתה רק בציבור הרחב אולי הייתי חושבת שזו הסתכלות של בורים שלא מבינים, אבל לצערי היא מופיע גם בקרב אנשי המדע. פשוט, כנראה העובדה שמישהו רופא, לא הופך אותו למבין בסטטיסטיקה והסתברות. בנוסף, מפריע לי העובדה שנותנים לזה יותר מידי משמעות לפעמים. למשל בנושא הפלות. בעיני זה נורא מה שקורה בתחום הזה. וזה בשם הרפואה. "מדעי" עלאק.. כמו שאני רואה את זה, זו לגמרי תפיסה ואמונה של איזו חברה אנחנו רוצים לבנות ואיך אנחנו מתייחסים לחלש (נכה, חולה וכד')

avi1283

New member
מעניין

במיוחד הסיבות של הנשים, רק חבל שבמאמר לא מבינים שזה עצוב שלא מקיימים יחסי מין ממקום של רצון והנאה. והם לוקחים את זה למקום של כח, למרות שזה רק יכול לבטא חולשה.

למעלה