233 ימים - סיכום

QsomeoneQ

New member
233 ימים - סיכום

היה כ"כ כיף לראות פרק של משמרת. לא ראיתי כל כך הרבה זמן
איך התרגשתי כשהיה את השיר פתיחה
איזה חמוד טיי היה כשסאלי סיפר לו על המועדון וטיי אמר לו "אווו ג'נטלמנ'ס קלאב.. אר יו צ'יטינג און מי
" חחחח
קרלוס כל כך מצחיק עם האלה
חחחח, איך הוא הולך כזה לאט לדלת עם האלה.... חחחחח הרג אותי
על מה פיית' דיברה כשהיא שאלה את בוסקו מה שלום הריאות שלו
לא זכור לי...
המעבר בין השוטרים לטקס בסוף הפרק ממש יפה
קרלוס נראה מוזר עם מדים רשמיים, אבל חמוד... ואדי - נראה מדהים במדים
רגע, לא הבנתי משהו... כשטיי קרא את מה שסאלי מצא על טטיאנה, מה הוא קרא בעצם
כי אני תמיד זכרתי שהם אמרו מה הוא קרא בסוף הפרק, והם לא אמרו... אז מה זה
לילה טוב

daniel pomiki

New member
בעמת פרק מדהים

אתמול היה הפעם הראשונה שאני רואה אותו... כימאת בכיתי בשיר פתיחה
פיית דיברה על האבק שהיה באוויר אחרי שהמיגדלים נפלו, שהיא שאלה את בוסקו אם הוא בסדר הוא אחר לה-"חצי ממנהטן שאף את החומר הזה" וגם ה שדוד של אלקס אמר היה ממש יפה...

QsomeoneQ

New member
בלעעע....

היא שאלה אותו את סה 8 חודשים אח"כ
אוקייי... וגם אני חושבת שמה שדוד של אלכס אמר ממש יפה... לך לראות למטה, רועי רשם את הטקסט שלו...

ESU Boscorelli

New member
רעות

האבק אחרי נפילת התאומים נשאר שם כמעט חודש באוויר בלי תזוזה האבק הפריע לנשימה וככל הנראה בגזים שנפלטו גם היו גזים רעילים עד היום עושים על זה בדיקות ומנסים לברר מה זה ואיך זה ישפיע על העתיד של הכבאים השוטרים הפאראמדיקים שעבדו שם... בנתיים זה בטיפולים גם אחרי שנתיים... לגבי השאלה השניה... אז ככה: בכל תחנת משטרה גם בארץ יש דבר שנקרה מסוף המסוף זה מחשב שאתה יכול להכיס אליו ת"ז,מס' רישיון, או שם האיש ולקבל עליו את כל הפרטים... זה מה שאנחנו היינו עושים בתחנה לחשד שלאדם יש רישום פלילי, מה שסאלי עשה זה הקליד את השם שלה במחשב וראה שעל השם הזה יש תיק שלא כלכך מוצא חן בעיניו כי מסתבר שהיא וצ'בצנקו חברים טובים ואני לא יתפלא עם בעונה הבאה יתברר שהם היו נשואים... אבל הוא לא אהב את התיק

QsomeoneQ

New member
חחחח, אתה מזכיר לי מה זה מסוף כמו

אל ילדה קטנה... הממ - בסדר, נגיד... האוויר נשאר חודש, אפילו חודשיים... מה היא נזכרה לשאול אותו את זה אחרי 6\7 חודשים
ובקשר לטטיאנה - לא יודעים עדיין מה היה רשום שם

ESU Boscorelli

New member
כן

כי לא כולם יודעים מה זה מסוף והאוויר נשאר אולי חודש חודשיים אבל זה משפיע על תופעות לוואי בריאות וכו' וכבאים עדיין בטיפולים היום מה שהיה רשום זה בטח העבר שלה... שלא היה טוב

למעלה