232323232233

232323232233

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: מינך: סטרייט/ביי/גיי: רווק? פירסים: קעקועים: ימני/שמאלי? חיות מחמד? אובססיות: התמכרויות: יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? הרגלים רעים: אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? בעד/נגד: סמים: סיגריות: אלכוהול: אורגיות: הומואים/לסביות: תכנית ההתנתקות: סקס בגיל צעיר: האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? שכבת עם בן מינך? שכבת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? בגדת באמון של מישהו? בגדת באמון שלך? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? ברחת מהבית? בגדו בך? גנבת משהו? היתה לך התמוטטות עצבים? כמה שנים אתה חי: בתים עברת: חברים בשנה האחרונה: פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: פעמים נשבר לך הלב: פעמים שברת לאחרים את הלב: פעמים התאהבת באמת: עדיפויות ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות: ערסים או חנונים: חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? דברים אהובים צבע - שתיה - מקצוע - אתר באינטרנט: תחביב: סרט: סדרה: שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה:

THE ronch

New member
במקום למות.

שם: רונצ'ו. האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: דורון. אמא לא מקורית. מינך: ממש נקבה. ממש אבל. :| סטרייט/ביי/גיי: סטרייט אז א סרגל. רווק? לא ממש. פירסים: הליקס מעפן. קעקועים: בעתיד הקרוב מאוד. ימני/שמאלי? ימנית. חיות מחמד? ג'ימי, כלב מהמם אצל אבא. אובססיות: בחורים עם גולגול, סימטריה, סדר במחברות. התמכרויות: סיגריות, קפה, לא יודעת, זהו. יש לך סודות? מעט מאוד. אתה שונא את עצמך? כרגע? הכי בעולם. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא כ"כ... בעד/נגד: סמים: כל עוד לא נתפסים, כל עוד זה במידה, בקיצור- אם עושים את זה נכון וכמו שצריך - הו יה
סיגריות: אין ממש בעד או נגד פה, זה לא בריא ועדיין אני עושה את זה. אלכוהול: למה לא
אורגיות: יכול להיות מעניין, כרגע לא בשבילי הומואים/לסביות: שיעשו חיים
תכנית ההתנתקות:
סקס בגיל צעיר: הגדירו גיל צעיר. ובכלל, כשמוכנים וזה בגדר הסביר אז גם כן למה לא. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
בגדת באמון של מישהו?
בגדת באמון שלך?
רצית להתאבד?
ניסית להתאבד?
ברחת מהבית?
בגדו בך?
גנבת משהו?
בגיל 3 though, מסטיק מהמכולת או משהו.. היתה לך התמוטטות עצבים?
נסו היום בבוקר.... כמה שנים אתה חי: 16 ו7 חודשים בתים עברת: 5 כולל זה חברים בשנה האחרונה: 1..? פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 480974190 פעמים נשבר לך הלב: 2 פעמים שברת לאחרים את הלב: 1 פעמים התאהבת באמת: 3 דברים אהובים צבע - ורודי. שתיה - קפה קר/ווינשטפן. מקצוע - בבי"ס? שומדבר :| סתם, אולי פילוסופיה אתר באינטרנט: וואלה. חח, זה מה שאני עושה רוב היום, מתכתבת עם סיון במיילים וקוראת כתבות משעממות תחביב: אין כזה. סרט: 10 דברים שאני שונאת אצלך סדרה: בנות גילמור שיר: i collapse שחקן: הית' לדג'ר שחקנית: ג'וליה סטיילס?.. זמר: ג'ף באקלי, כריס קורנל, אביתר בנאי, עומר (הוא בדיוק נתן לי את הפיינל של הדיסק שלו שיוצא להדפסה. מושלם!) זמרת: פיונה אפל, בת' גיבונס, סיון.. להקה: ליידי מקבת', ג'ט סאם

עדיב4

New member
ראשונה!../images/Emo13.gif

שם: עדי. האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: לא יודעת, אני הייתי קוראת לעצמי איתי או רועי. מינך: נקבה
סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית. רווק? כן. פירסים: נאופ, אם זה נחשב אז עגילים. קעקועים: לא. ימני/שמאלי? ימנית
חיות מחמד? 2 חתולות סיאמיות. אובססיות: נשיכת שפתיים. התמכרויות: -- יש לך סודות? כן, כמו לכל אחד
אתה שונא את עצמך? לא. הרגלים רעים: יותר מדי מחשב. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא. בעד/נגד: סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
לא ששתיתי. אורגיות: כל אחד לעצמו.
הומואים/לסביות:
אין לי שום בעיה איתם, הם בני אדם. תכנית ההתנתקות:
סקס בגיל צעיר: כל אחד בקצב שלו:] האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק? אף פעם
נתפסת בגין עבירה פלילית?
בגדת באמון של מישהו? אני חושבת שלא קרה לי דבר כזה. בגדת באמון שלך? אף פעם. רצית להתאבד? בערך, לשמחתי אי אפשר לקרוא לזה ככה. ניסית להתאבד?
ברחת מהבית?
בגדו בך?
גנבת משהו?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קטנטנה. כמה שנים אתה חי: 14 בתים עברת: 2 חברים בשנה האחרונה: חברים כאילו בויפרנד? 0 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: 0 פעמים שברת לאחרים את הלב: אני מקווה שלא. פעמים התאהבת באמת: אני לא יודעת אם התאהבתי, אם אפשר לקרוא לזה אהבה.. עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים
נשיקה או חיבוק? עוד לא התנשקתי
אז חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? חמוצמתוק
חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל|צבר| חורף או קיץ? בעיקרון קיץ, אבל יש גבול לחום.. אז כרגע חורף דברים אהובים צבע - סגול שתיה - מים מקצוע - מחול, ספרות ומדע ורפואה. אתר באינטרנט: ישרא בלוג, תפוז. תחביב: ריקוד
סרט: שישי הפוך
ראיתי אותו כבר 7 פעמים
חח סדרה: חברים שיר: זה עניין של תקופות שחקן: יו גרנט
שחקנית: ורד פלדמן
זמר: -- זמרת: -- להקה: אביב מחולות

Small talk

New member
כל כך מתאים לי

שם:איילת האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אין לי מושג למרות שאמא ואבא היו דיי בטוחים שיהיה להם בן (למרות שהם לא ידעו) אז היו להם רק שמות לבנים לפני וכשנולדתי השם שלי עלה בבית חולים. מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? אכן פירסים: בפופיק למעלה, שלושה באוזן ימין ושניים באוזן שמאל קעקועים: אין ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? אחים שלי אובססיות: לא יודעת התמכרויות: לבמבה יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמיים הרגלים רעים: אוכלת ציפורנים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא בעד/נגד: סמים: בקטנה בעד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד אורגיות: כל אחד ומה שעושה לו טוב. הומואים/לסביות:כנ"ל האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? חשבתי שכן אבל אמרו לי שזה לא נחשב התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? בגרות ריקה נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו?כן בגדת באמון שלך?כן רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד?לא ברחת מהבית? כן בגדו בך?כן גנבת משהו?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא כמה שנים אתה חי: 17 וכמעט חודש בתים עברת: 2 חברים בשנה האחרונה: 0 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 1, עד אובדן חושים פעמים נשבר לך הלב: 0 פעמים שברת לאחרים את הלב:0 פעמים התאהבת באמת: 0 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי ערסים או חנונים: חנונים שליטה! ( חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? לא יודעת דברים אהובים צבע - כחול שתיה - דיאט קולה מקצוע - ספרות אתר באינטרנט: תפוז תחביב: תפירה

MaddyD

New member
קצר ונגמר לפתע

שם: דנה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כן הרופאה שיילדה אותי אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: לא יודעת מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? לפרצוף פירסים: נאנ קעקועים: וואן ימני/שמאלי? ימני חיות מחמד? שוקי פוצ'ון אובססיות: אהמ התמכרויות: דיאט קולה וסיגריות יש לך סודות? יותר מידי אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: שתיה אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא בעד/נגד: סמים: בעד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד אורגיות: בעד. בהחלט בעד הומואים/לסביות: בעד? תכנית ההתנתקות: בעד, אבל לא במתכונת שבוצעה סקס בגיל צעיר: נגד האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? כן בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? כן בגדו בך? כן גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן כמה שנים אתה חי: 20 בתים עברת: 3 חברים בשנה האחרונה: כבני זוג? ברציני 2, בלא רציני לא רוצ הלספור פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: נגיד פעם בחודש. למרות שיותר 12 פעמים נשבר לך הלב: 2 פעמים שברת לאחרים את הלב: 3 שאני יכולה לחשוב פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בניפ נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: האריפוטר ערסים או חנונים: ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - כתום שתיה - דיאט קולה באלכוהולי ג'יימסון או טולימור דיו מקצוע - לא יודעת אתר באינטרנט: אני ממש אוהבת את הארץ אונליין כי אין לנו עיתון תחביב: לא נראה לי שיש לי סרט: אמממ לא יודעת סדרה: גיבורים דה שיר: ליבבתיני:p שחקן: גרסיהההה ואלון אבוטבול אהבת חיי שחקנית: זמר: מייק פאוט זמרת: לא יודעת להקה: קאסאביין

N o o s h y

New member
אל תדברי על אריק.

שם: נעה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: השם השני, שרה, על שם סבתא של סבא. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אסף, השם של אחי הקטן. מינך: סטרייט/ביי/גיי: רווק? כן פירסים: רק באזניים כמו כולם קעקועים: ימני/שמאלי? ימנית ושמאלנית. חיות מחמד? אובססיות: התמכרויות: אביב יש לך סודות? לא מטורפים אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: להתנהג בצורה טפשית בפני כאלה שהם לכאורה טובים ממני, הערצה בלי סיבה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן ולא. אני לא אתרגש או אבכה מדברים שרוב האנשים כן, אבל אני כן אתרגש מדברים שמסמלים עבורי משו מסוים. בעד/נגד: סמים: בכיף שלכם, כל עוד אתם לא חסרי אחריות סיגריות: כנל, למרות שאני לעולם לא אהפוך את זה לאורח קבע מבחינתי אלכוהול: כנל אורגיות: הומואים/לסביות: בעד תכנית ההתנתקות: בעד סקס בגיל צעיר: האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? כן שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן. זה היה בוחן בלשון שבכיתי בו בצורה מטורפת בגלל איזה סמס מטופש בי"א נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? כן. כששיקרתי לאימא, שקרים בלתי נמנעים בגדת באמון שלך? רצית להתאבד? כן. אבל רק במחשבות ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? כן בגדו בך? לא גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא כמה שנים אתה חי: 18 וחודש+ בתים עברת: 5 חברים בשנה האחרונה: שומדבר רציני פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: לא חושבת שזה קרה השנה, זה יותר מתאים לכיתה י"א. פעמים נשבר לך הלב: אחת פעמים שברת לאחרים את הלב: אנא עארף פעמים התאהבת באמת: אחת עדיפויות ניו יורק או פריז? בניו יורק לא הייתי בנים או בנות? אהבה. נשיקה או חיבוק? גם וגם הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטררררררררררררר ערסים או חנונים: חנונים כמובן :] חמוץ או מתוק? חמוץ מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - אדום שתיה - תפוזים סחוט טבעי טרי! מקצוע - בבצפר? אזרחות. אתר באינטרנט: של הצופים תחביב: סרט: פורסט גאמפ, הבועה סדרה: אימאלה בזמנו, חברים שיר: שתיקה של אביב שחקן: שחקנית: נטע גרטי זמר: אביב זמרת: רונה קינן להקה:

אני פתאט

שם: כנרת האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כן, האגם הזה. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: shit-face מינך:פוסי סטרייט/ביי/גיי: צפרע. רווק? לנצח פירסים:הרחבות הליקס גבה ספטום 2 בטבור ומחר ורטיקל לאברט... נראה לי. קעקועים: לא ימני/שמאלי? ימנית. חיות מחמד? אחים ג'וקים ושומן. אובססיות: היום הרגתי את היחידה, במשך שנתיים לא הייתי לוקחת שכטה ראשונה ואחרונה. התמכרויות:סיגריות קפה חדר מסודר. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? כן
הרגלים רעים: כל מיני אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא.. בעד/נגד: סמים: לא עושה לי את זה.. אבל לא נגד. סיגריות: תכלס נגד זה סתם חרא אלכוהול: בעד><. לי זה עוזר... אורגיות: חח מה?.. הומואים/לסביות: בעד תכנית ההתנתקות: הבנתי את שני הצדדים><. סקס בגיל צעיר: בעד נגד מכפת לי:$ האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כה התנשקת עם בן המין ההפוך? כה שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא. אני בתולה זקנה הגשת מבחן ריק? כה נתפסת בגין עבירה פלילית? לי לא עשו כלום כי אני נקבה. [באמת דפקו רק את הזכרים..] בגדת באמון של מישהו?כן בגדת באמון שלך?כן, זה דבר של בני אנוש הדברים האלה רצית להתאבד? כה ניסית להתאבד? התנתקתי אפשר להגיד. ישנתי המון זמן.. ברחת מהבית? חח לא בגדו בך?כן גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן כמה שנים אתה חי: 15 ויותר מחצי. בתים עברת: 3 אבל בתוך ת"א. מכל איזור הבארבי בלהלבה לשכונה שלי;$ אבא לא חשב מספיק. חברים בשנה האחרונה: חח פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: יותר מדי, זה חרא. פעמים נשבר לך הלב: ממ.. 1. פעמים שברת לאחרים את הלב: יותר מ1 פעמים התאהבת באמת: 1, וזה חרא. עדיפויות ניו יורק או פריז? לאדעת לא הייתי בהם, אבל עקב גל הצפרתים בקיץ אזזז ניורק. בנים או בנות? פיפי או קקי? נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות: לורד אוף דה פרינגלס ערסים או חנונים: חאנוניםםםםם/M\ חמוץ או מתוק? מתוק. חנוכה או פורים? חנוכה3> גם יש חופש סעמק פורים זה תירוץ של אנשים לצאת מהארון. אש או מים? אעש ישראל או חו"ל? ישראל! חורף או קיץ? חורף.. דברים אהובים צבע - סגול שחור כחול שתיה - טובורד רד נסטי דיאט קוק>< מקצוע - לא איכ אתר באינטרנט: תפוז<> תחביב:אכילה+שינה סרט: סדרה: כלמיני חמודים כאלה.. שיר:ANGIE שחקן: שחקנית: זמר: כלימיני זמרת:ג'ניס ג'ופלין להקה:דה דורס אממ ביי

ThE uVa

New member
../images/Emo60.gif

שם: יובל האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: נופ אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: יובל? מינך: אישה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית בעקרון, בתכלס אין דבר כזה. רווק? לגמרי. פירסים: אוזניים? קעקועים: נופ ימני/שמאלי? ימנית בידיים חיות מחמד? הייתה את שרי, כלבה שנפטרה לפני 4 חודשים. אובססיות: כסיסת ציפורניים ובאפי? התמכרויות: אוכל. יש לך סודות? איי גאס אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים, לאכול כל הזמן אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן בעד/נגד: סמים: לא בשבילי סיגריות: נגד אלכוהול: לא אוהבת אורגיות: מה אורגיות, אני בתולה! הומואים/לסביות: אחלוש תכנית ההתנתקות: שאלה קשה סקס בגיל צעיר: אחלה האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כה שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כה נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? סביר להניח בגדת באמון שלך? אההא רצית להתאבד? לא באמת ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא ממש בגדו בך? לא גנבת משהו? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא כמה שנים אתה חי: 16 בתים עברת: 2 חברים בשנה האחרונה: חברים-חברים? פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: 1? פעמים שברת לאחרים את הלב: 1 וחצי פעמים התאהבת באמת: כנראה 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? תלוי למה נשיקה או חיבוק? חיבור הארי פוטר או שר הטבעות: שר הטבעות ערסים או חנונים: חנונים-אבל גיקים. חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? חורף! דברים אהובים צבע - כחול שתיה - מים מקצוע - בבצפר? אמנות אתר באינטרנט: אנערף תחביב: סרט: סרניטי, אמפייר רקורדס וכמעט מפורסמים סדרה: באפי שיר: בעברית-"לעולם לא" ו"גיטרה וכינור" של שלום חנוך, ובאנגלית moondance של ואן מוריסון. שחקן: אנערף שחקנית: אנערף זמר: שלום חנוך זמרת: רונה קינן להקה: קווין אולי מישהי קראה?

נענה

שם: כרמל האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא, אבל השם השני שלי ע"ש סבתא. חוץ מזה שאני דומה להר אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: כרמל? מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית והלוואי שהייתי נמשכת לבנות רווק? לצערי פירסים: עגילים באוזניים וזהו קעקועים: ממש ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? לא אובססיות: משקל ואוכל התמכרויות: משקל ואוכל יש לך סודות? יש לי מלא אתה שונא את עצמך? לפעמים הרגלים רעים: משקל ואוכל. להיכנס לאפיזודות של דיכאון. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ממש לא בעד/נגד: סמים: בעד האמת, במקום והזמן הנכון סיגריות: שכל אחד יעשה מה שבא לו אלכוהול: למה לא אורגיות: למה לא הומואים/לסביות: כמובן שבעד תכנית ההתנתקות: מי זוכר את זה סקס בגיל צעיר: למה לא האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? להגיד לכם את האמת? חיכיתי כל כך הרבה זמן, שעכשיו אני פשוט מחכה לאחד שאני באמת אמשך אליו שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא ממש בגדת באמון של מישהו?כן בגדת באמון שלך? אוהו רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? כן בגדו בך? כן גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן כמה שנים אתה חי: 16 בתים עברת: 2 חברים בשנה האחרונה: לא היו פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: לא הייתה פעמים נשבר לך הלב: כל כמה זמן פעמים שברת לאחרים את הלב: אף פעם פעמים התאהבת באמת: אולי אחת עדיפויות ניו יורק או פריז? הייתי רק בפריז בינתיים וממש אהבתי בנים או בנות? מבחינת נטיה? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה וחיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר ערסים או חנונים: חנונים זה חמוד וערסים זה מצחיק חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פוריםםם אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - לבן כרגע שתיה - אייסקפה מקצוע - אמ אתר באינטרנט: תפוז חח תחביב: גרבוץ סרט: שמש נצחית בראש צלול. לנצח סדרה: האוס שיר: In my life של הביטלס. אני רוצה להתחתן עם השיר הזה, למות עם השיר הזה, להתעורר כל בוקר עם השיר הזה שחקן: יו לורי? שחקנית: קייט ווינסלט זמר: ג'ון לנון זמרת: רג'ינה ספקטור להקה: הביטלס נו מה

AnGeL DoLlY

New member
הרווחים משגעים אותי

שם: אביב האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא ממש אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: שגיא כנראה, על שם אחי מינך:
סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? יאפ פירסים: הליקס באוזן ימין ותאווה גדולה לטראגוס קעקועים: - ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? בולדוג צרפתייה:) חח אובססיות: כסיסת ציפורניים התמכרויות: קפאין יש לך סודות? טיפונת אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: הציפורניים האלה]; מתי אגמל מזה אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ישמצב בעד/נגד: סמים:
סיגריות:
אלכוהול: כשזה מתאים ולא בהפרזה אורגיות: עוד לא ניסיתי אבל בינתיים ממש לא..חח הומואים/לסביות: שיהיה בכיף תכנית ההתנתקות: הייתי ועודני בעד סקס בגיל צעיר: תלוי כמה צעיר. 17 זה טוב האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? בקטנה מאוד התנשקת עם בן המין ההפוך? עם 8 כאלה שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? חח כמעט נתפסת בגין עבירה פלילית? נתפסתי על העתקה אבל זה לא נחשב פלילי נו :< בגדת באמון של מישהו? כן|: בגדת באמון שלך? |: רצית להתאבד? פעם אחת ממזמן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לחצי שעה בגדו בך? גנבת משהו? לא מחנות היתה לך התמוטטות עצבים? הייתי קרובה לזה כמה שנים אתה חי: 17 וכמה חודשים בתים עברת: 2 שאני זוכרת חברים בשנה האחרונה: אהה רגע תנו לי לספור פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: פעם אחת בלבד
פעמים נשבר לך הלב: 1 פעמים שברת לאחרים את הלב: 1 בטוח, ישמצב לעוד אחד פעמים התאהבת באמת: 1.. עדיפויות ניו יורק או פריז? לא הייתי בשניהם בנים או בנות? לא יודעת. בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי ערסים או חנונים: חננות חמוץ או מתוק? מתוקקק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - תכלת, חום, לבן שתיה - דיאט קולה, אייסקפה מקצוע - קולנוע אתר באינטרנט: מקושרים תחביב: לשיר סרט: המגן, יומן נעורים, רקוויאם, טרויה..זו שאלה קשה מדי סדרה: נמלטים שיר: high and dry - Radiohead שחקן: אשטון קוצ'ר, ג'ים קארי, ברוס וויליס... שחקנית: סקרלט ג'והנסון זמר: עברי לידר, אריק ברמן זמרת: אבריל לאבין להקה: רדיוהד

NoFaRi1

New member
לא מעניין

שם: נופר האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: לא יודעת מינך: נ סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? כן פירסים: יש קעקועים: אין ימני/שמאלי? אנערף חיות מחמד? אין :( אובססיות: נשיכות התמכרויות: כנ"ל יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים הרגלים רעים: יותר מידי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ממ בערך בעד/נגד: סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
לפעמים אורגיות: למי שאוהב את זה.. לא בשבילי הומואים/לסביות:
תכנית ההתנתקות: סקס בגיל צעיר: תלוי כמה צעיר האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
בגדת באמון של מישהו? יש מצב בגדת באמון שלך? לא נראה לי. משתדלת שלא רצית להתאבד?
ניסית להתאבד?
ברחת מהבית?
בגדו בך?
גנבת משהו?
היתה לך התמוטטות עצבים? סוג של כמה שנים אתה חי: 17 עוד שבוע ומשהו בתים עברת: 3 חברים בשנה האחרונה: 1 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 1 פעמים נשבר לך הלב: פעמים שברת לאחרים את הלב: לא יודעת פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? תלוי הארי פוטר או שר הטבעות: נניח שהארי פוטר ערסים או חנונים: חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? ממ תלוי ישראל או חו"ל? לגור ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - ירוק שתיה - דיאט קולה מקצוע - אומנות אולי אתר באינטרנט: תפוז תחביב: סרט: ריקוד צמוד סדרה: פפ שיר: The Answer Lies Within- Dream Theater שחקן: וויל סמית' שחקנית: זמר: יותר מידי זמרת: להקה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

KarenTheGoddess

New member
../images/Emo203.gif.

שם: קרן
האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אור P=
מינך: נקבי
סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית
רווק? כן.. אבל לא
פירסים: אין
קעקועים: אין
ימני/שמאלי? ימנית(היד, כן?)
חיות מחמד? אין
אובססיות: לטלפונים של החבר
התמכרויות: אין
יש לך סודות? כמו לכל אחד. כן
אתה שונא את עצמך? לא
הרגלים רעים: לשבת מול הטלוויזיה כל היום
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? סוג של כן
בעד/נגד: *הערה* רוב הבעד והנגד הם בשבילי. לאחרים זה יכול להתאים ולא יהיה לי אכפת שהם עושים את זה* |
סמים: נגד
סיגריות: נגד
אלכוהול: בעד, במידה
אורגיות: בעד, בעתיד P=
הומואים/לסביות: מה יש להיות נגד
תכנית ההתנתקות: ישן
סקס בגיל צעיר: נגד
האם אי פעם:
התנשקת עם בן מינך? לא
התנשקת עם בן המין ההפוך? כן
שכבת עם בן מינך? לא
שכבת עם בן המין ההפוך? כן
הגשת מבחן ריק? לא ממש
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא
בגדת באמון של מישהו? חושבת שכן
בגדת באמון שלך? הא?
רצית להתאבד? לא ברצינות
ניסית להתאבד? לא
ברחת מהבית? לשניה, לחדר מדרגות
בגדו בך? כן
גנבת משהו? לא
היתה לך התמוטטות עצבים? לא נראה לי
כמה
שנים אתה חי: 18 וחצי
בתים עברת: 1
חברים בשנה האחרונה: 1 (:)
פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0
פעמים נשבר לך הלב: 0
פעמים שברת לאחרים את הלב: 1
פעמים התאהבת באמת: 50 פעם- כל פעם מחדש :)
עדיפויות
ניו יורק או פריז? NYC
בנים או בנות? בנים
נשיקה או חיבוק? חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות: NONE
ערסים או חנונים: חנונים!!
חמוץ או מתוק? מתוק
חנוכה או פורים? פורים
אש או מים? מים
ישראל או חו"ל? ישראל
חורף או קיץ? אביב ;[
דברים אהובים
צבע - סגול, ירוק, טורקיז
שתיה - מים
מקצוע - ביולוגיה
אתר באינטרנט: תפוז
תחביב: ;[
סרט: דוני דארקו
סדרה: אוף, זה לא יגמר
שיר: כנ"ל

יומיים בהרצליה זה מנוון.

שם: אנה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא. אמא פשוט רצתה שיהיה לי קל להשתלב בפארי[ז], במקרה שאחבוש את הברט החביב עליי ואחשוק באיזה קרואסו[ן]... אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אנאערף. פייר? ז'אן-לואי? מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? כן פירסים: אין [היה בגבה, וגו'] קעקועים: אין ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? 2 כלבים אצל אמא, כלב אצל חברה של אבא, מושבת נמלים בארון המטבח וג'וק בשם מוקי שלא הצלחנו לאתר עד היום. אובססיות: ידיים קרות ואנשים עם חשיבות עצמית גבוהה מדי. התמכרויות: כסיסת ציפורניים והעור שסביבן, קבוקים, תשבצי היגיון, דיאט ספרייט. ואעע, בירה. יש לך סודות? אפשר לומר אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: ראה ערך: "התמכרויות". אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לפעמים. בעד/נגד: סמים: לקלים אין התנגדות, אבל זה לא בשבילי. סיגריות: לא מדבר אליי אלכוהול: בעד במידה אורגיות: שוב, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אני כנראה אולד-פשיונד מדי. הומואים/לסביות: טבעי לגמרי תכנית ההתנתקות: פפפףף. בעד, אבל ההבנה הפוליטית שלי כה זעומה, שבאמת עדיף שלא אכנס לדיון הזה. סקס בגיל צעיר: מי שמרגיש מוכן ואחראי מספיק, שיהיה לו ובכיף. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא, אני ילדה טובה. בגדת באמון של מישהו? בטוח בגדת באמון שלך? כנראה רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? למדרכה בחוץ. בגדו בך? לא גנבת משהו? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן [וגם התקף חרדה קליל ופוטוגני שעלה לאמא בכמה דפיקות לב ושנות חיים] כמה שנים אתה חי: כמעט 19 בתים עברת: הדירה היא המקום הרביעי שאני גרה בו [אבל היא קומה מעל המקום הראשון] חברים בשנה האחרונה: 0 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: אל תשאלו את זה. ;[ פעמים נשבר לך הלב: 0 פעמים שברת לאחרים את הלב: אין לי מושג. זה לא קרה, ככל שידוע לי. פעמים התאהבת באמת: נדמה לי שמעולם לא. עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק, כרגע. בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות: לא שולטת בשר הטבעות יותר מדי. אז הארי פוטר? ערסים או חנונים: חנונים :p חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? רוח ישראל או חו"ל? חו"ל יותר כיף, נו. :p חורף או קיץ? סתיו דברים אהובים צבע - סגול [ירוק, חום, ורוד, לבן...] שתיה - דיאט קולה, שוקו יטבתה בשקית, בירה. מקצוע - כתיבה? אתר באינטרנט: תפוז, פיז אין ספייס תחביב: תשבצי הגיון במרפסת עם בירה ושותפים. וקבוקים גם. סרט: התפוז המכני סדרה: ורוניקה מארס, החיים על מאדים, זיווגים, המשרד. שיר: Sea Song שחקן: מנשה נוי! שחקנית: ? זמר: רוברט וואייט, טום וויטס, אליוט סמית', לאונרד כהן, שלומי שבן, ו...עוד יותר מדי. זמרת: ג'ניס ג'ופלין, רג'ינה ספקטור, אריקה באדו להקה: כרגע, "הבילויים". הו. זה היה קצר. :0 ומשעמם משהו, לא?... מכל מקום, תודיעו אם קראתן.

THE ronch

New member
we need to talk.

soon! את מחוייבת (!!!!!!!!!!!!!) להתקשר (!) אלי (!) ברגע (!) שתראי את זה (!!!!!!!!).

Bitch47Percents

New member
כי משעמם נורא.

שם: דפנה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר:כן, החברה הראשונה של אבא שלי, מכיתה ד' או משו אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: לא שאלתי את ההורים אף פעם מינך: בחורה! סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? אכן פירסים: פיטמה, לובים מורחבים [כרגע 2 מ"מ. יורחבו עוד!] קעקועים: שלושה ימני/שמאלי? שמאלית חיות מחמד? נופ אובססיות: ניקוי אוזניים, תלישת שיערות התמכרויות:חלב סויה. הו יה. יש לך סודות? ברור אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים:כסיסת ציפורניים, תלישת שיערות אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: ככה אלכוהול: לא יותר מידי אורגיות: לא בשבילי הומואים/לסביות: לא נגד תכנית ההתנתקות: אנערף סקס בגיל צעיר: נגד האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? בגדת באמון שלך?כן רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד?לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא חושבת גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן כמה שנים אתה חי: 20 בתים עברת: 1 חברים בשנה האחרונה: 2-3 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: הפסקתי לספור פעמים שברת לאחרים את הלב: לא יודעת פעמים התאהבת באמת: 3 עדיפויות ניו יורק או פריז? פריז. הילטון. בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר ערסים או חנונים: ערסים חמוץ או מתוק? חמוץ! חנוכה או פורים? חנוכה, ברור אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף דברים אהובים צבע - אדום-כתום שתיה - לימונדה, ענבים מקצוע - אנערף אתר באינטרנט: תפוז [
] תחביב: אנערף נו סרט: אישה יפה סדרה: איך פגשתי את אמא שיר: סרט הודי [
] שחקן: מל גיבסון שחקנית: ג'וליה רוברטס זמר: זמרת: להקה:

וואי תקשיבי

הקטע עם התלישת שיערות מפחיד זה ממכר ואי אפשר להפסיק.
אם יום אחד תגלי איך להפסיק-let me know

Tin Doll

New member
בתור אחת שסובלת

מטריכוטילומניה 4 ומשהו שנים אני יכולה להעיד על עצמי שאם אין לך כח רצון גבוה מאד מאד מאד את לא תוכלי להפסיק בחיים לצערי לי אין מספיק כח רצון

tipitTOFY

New member
///////

שם: גל . האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: יששכר. מינך:נקבה. סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית. רווק?: במערכת יחסים. פירסים:בטבור. קעקועים: לא. ימני/שמאלי? ימין. חיות מחמד? חמוסה, 2 כלבות. אובססיות: התמכרויות: יש לך סודות? למי לא? אתה שונא את עצמך? לפעמים הרגלים רעים: להוריד נעליים בשרותים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אני נופלת מהר אבל קמה מחוזקת בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: נגד. אלכוהול:אני לא שותה, אבל אני גם לא חושבת שזה דבר רע. אורגיות: רק בשביל הניסיון לא בשביל אורח חיים. הומואים/לסביות:אם זה עושה להם טוב... בכיף תכנית ההתנתקות: אמממ לא גבשתי דעה סקס בגיל צעיר: כמה צעיר? האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך?כן שכבת עם בן מינך?לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק?לא נתפסת בגין עבירה פלילית?לא בגדת באמון של מישהו? לא שידוע לי בגדת באמון שלך?כן רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד?כמעט ברחת מהבית? שהייתי קטנה בגדו בך?לא שידוע לי גנבת משהו? מניחה שכן היתה לך התמוטטות עצבים?המון כמה שנים אתה חי:נולדת לפני 20 שנה כמה מהם אני חיה, צריך לבדוק.. בתים עברת:3 חברים בשנה האחרונה:1 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: - פעמים נשבר לך הלב:מספיק פעמים שברת לאחרים את הלב:מספיק פעמים התאהבת באמת:קשה לענות עדיפויות ניו יורק או פריז?ניו יורק בנים או בנות? תלוי למה נשיקה או חיבוק?חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות:- ערסים או חנונים:חנונים!!! חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים?פורים אש או מים?מים ישראל או חו"ל?ישראל חורף או קיץ?חורף!!!!!! דברים אהובים צבע -כתום שתיה - לימונדה מקצוע -תאטרון אתר באינטרנט: מקושרים תחביב:משחק סרט:רקוויאם לחלום סדרה: חברים שיר:lonly day- system of a dwon שחקן:טום הנקס שחקנית: רנה זלגוור זמר:מאיר אריאל אולי זמרת:? להקה:eek:asis

DIE kvar

New member
איזה שבוע עצוב

שם: ענת האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אסף מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? רוב הזמן כן פירסים: טרגוס קעקועים: אין ימני/שמאלי? ימנית ביד כמובן חיות מחמד? חתולים אובססיות: אין התמכרויות: קולה סיגריות יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: עישון אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא בעד/נגד: סמים: לא נוגעת אבל לא נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בטוב טעם אורגיות: מה שטוב הומואים/לסביות: בכיף תכנית ההתנתקות: בעד סקס בגיל צעיר: לא תומכת במיוחד, האמת האם אי פעם? התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? כן שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? ממ לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדת באמון שלך? לא רצית להתאבד? באיזשהו שלב כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא כמה שנים אתה חי: 19.5 בתים עברת: 0 חברים בשנה האחרונה: אולי אחד. פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: פעמים שברת לאחרים את הלב: פעמים התאהבת באמת: עדיפויות ניו יורק או פריז? פרי בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות: הארי ערסים או חנונים: ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים ? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - אדום שתיה - קולה מקצוע - אתר באינטרנט: זה תחביב: רביצה סרט: סדרה: שיר: שחקן: בראד פיט שחקנית: זמר: מוקי חמודי זמרת: להקה: נראה לי ששוטי הנבואה אוי נגמר

למעלה