232 קמ"ש, וכאן שקט?

מוטי שי

New member
232 קמ"ש, וכאן שקט?

מה קרה לכם אנשי שינוי? ח"כ מש"ס נתפס נוהג במהירות 232 קמ"ש בכביש 6, ואתם מפספסים סיפור כ"כ עסיסי? אולי העובדה שהפרה הקדושה דליה דורנר ג"כ נתפסה בעבר נוהגת במהירות מופרזת, היא שמעיבה על השמחה לאיד?

מה אתה מצפה שנעשה?

או שזה ניסיון כושל למדי להקניט? הח"כ- אם הוא נתפס, אז הוא ישלם את הסכום שהמשטרה תקבע למענו על הפרת חוקי התעבורה וזהו, כמו כל אזרח אחר במדינה, וכמו הפרה הקדושה דליה. חבל שדוקא בעיות הנהיגה של הח"כ הן אלה שמדאיגות אותך ולא תיפקודו בכנסת.

מוטי שי

New member
מה את מיתממת?

הרי מדובר בחרדי שפשע, וע"כ אני מתפלא שלא שמענו מילה ממכם בנושא, בד"כ שאדם חרדי עובר עבירה, הרי אתם עטים על הסיפור כמוצאי שלל רב, ומוכיחים השכם והערב, עד כמה החרדים הם פורעי חוק, ועד כמה אנו צודקים כשאנו קוראים לייבש אותם, להגביל להם את הילודה, לדפוק להם את החיים. וטומי מתייצב בפתח כל תוכניות האקטואליה ובקול בוכים מקונן על שלטון החוק שמתפורר, ושמדובר בחברה ברברית, והוא שוכח כמובן לרגש אותנו בכך שהחרדים מזכירים לו את השואה, וחפצים במותו... אז מה קרה במקרה דנן, שהשתיקה רועמת?

asafz8

New member
או ווה ממש נסחפת כמו הצונאמי...

מפלגת שינוי אינה מוצאת כל סיפור קטן של עבירה תעבורתית ועושה אותו לביג דיל כמו שעשית אתה בעצמך משינוי בהודעתך האחרונה.

היא מתממת?? תקשיב לעצמך!

תמים מי שחי בעולם של נדמה לי וחושב ששינוי עושה את מה שאתה כתבת. תסלח לי, אבל לנו יש חיים. אנחנו לא דבוקים למסך המחשב בנסיון לאתר ידיעה קטנטנה שבה כתוב איפה ח"כ חרדי לחץ על הגז או איפה הוא לקחת פירות יבשים "רק לטעום" בסופרמרקט. אנחנו דנים בנושאים החשובים באמת. והמטרידים באמת. אז נכון, ח"כ אמור לשמש דוגמא, אבל לא בגלל שהוא חרדי, אלא בגלל שהוא ח"כ. אגב, מה שבאמת מפריע לי בםפרשה הזו, היא ההכחשה שבאה מיד לאחר ההאשמה. נחיה ונראה כמה זמן ההכשחה הזו תחזיק. ותאמין לי שאני לא מסתכל על הכיפה שעל הראש שלו וגם לא על הצבע שלה. במקום לעוט בדיוק כמו שציפיתי מאיתנו, וישר לקפוץ לפורומים של שינוי כדי להתענג על הבורות המשוועת שלנו ועל הברבריות הדורסנית בכך שאנחנו נתעלל בח"כ המסכן באינספור שרשורים והודעות שמגנות את החרדי האיום והנורא שצריך לכלוא אותו עד סוף ימיו- הופתעת... יש הרבה הפתעות בחיים. תתרגל. והנה עוד אחת מהן- אתה לא מאופס.

מוטי שי היקר,

אז למרות שחברי כבר דאגו לעדכן את כולנו בדבר עברת התנועה של הח"כ מש"ס, שלא הייתה אלא טעות של שוטר משועמם, עדיין הרגשתי צורך עז להגיב על דבריך בהודעה זו. אכן, הסטיגמה שדבקה בשינוי היא היותה שונאת חרדים ושמה לה למטרה ראשית רק "לייבש אותם, להגביל להם את הילודה, לדפוק להם את החיים". אבל הנה אני רוצה לספר לך, ששינוי בעצם מנסה להשיג שיויין חברתי- מבחינת יחס המדינה לקבוצות החיות בה, וזה כולל חלוקה של תקציב המדינה באופן קצת שונה, שירות בצה"ל של כל אזרחי המדינה וכו', ותקן אותי אם אני טועה- אבל ככה אני מבינה את האידיאולוגיה המוצגת בפני. אני באופן אישי מאוד מכבדת את החרדים, ואני מאמינה שכך גם רבים אחרים. אינני חושבת כלל שמדובר בחברה ברברית (שהרי רק כמה דורות אחורנית אורח החיים של כולם היה דתי כשלהם)- אלא להפך, קבוצה שמשמרת מסורת מאוד מעניינת והיא היהדות, כמו שהתפתחה ועודה נשמרת שנים רבות. אבל, כמו שכבר ציינתי קודם, מפלגת שינוי מנסה לשנות כמה בעיות שלא מן הנמנע התעוררו להן במהלך קיומה של מדינתנו האהובה. ותאמין שהדבר האחרון שיעניין את שינוי זה להתפס לכל סיפור צהוב חדש על עוד אזרח חרדי, אפילו שהוא ח"כ. אם יש לך הסתייגויות נוספות, אני אשמע בשמחה.

מוטי שי

New member
שלום לך, לרה נכבדה.

ראשית, אני חייב לציין שהופתעתי מתגובתך המסבירה והסלחנית, וע"כ מברוק.. לעניינינו, קראתי בענין את הסברייך של מצע שינוי, למרות שאני חרדי, אינני פוסל אוטומטית כל ביקורת, ואני מודע שיש דברים הדרושים תיקון... הטבת להסביר את המלחמה של שינוי בעיוותים שונים, לי נראה שמצביעי שינוי מאמינים לכך בתום לב, ובלי לערב שנאה.. אבל הנציגים בכנסת הם סיפור אחר.. אברהם פורז למשל, שם לו למטרה להכשיל ולטרפד כל הישג דתי חרדי, אפי` דברים מקובלים... הוא מנע ממתן אשרות עולים לגרים שהתגיירו כהלכה, ומאידך, קבע את אזרחותם של מאות נכרים שנכנסו כאן בדרכי עורמה.. הוא לחם על קביעת זמן לשעון קיץ,לא כדי שיוטב למישהו, אלא בגלל שהחרדים עשו כך, למה לא להתחשב למשל באומרי סליחות, ולאחר טיפה את כניסת שעון הקיץ? זו לא מלחמה על שיוויון, זו סתם הצקה, סתם להטריד... דבריו על הגבלת הילודה. לא צרמו לך? זה מגיע מאהבה? את יהודית נאות ז"ל סימפטתי, היא למרות דיעותיה, פעלה ללא שנאה

למרות שהודעתך לא שווה תגובה

הנה התגובה שלי, לדעתי כל מה שנאמר כאן לגבי הודעתך הוא נכון ואני מסכים עם הדברים שנאמרו פה, אבל רק שתשים לב שהח"כ לא נסע במהירות של 232 קמ"ש, וזו הייתה בסך הכול טעות של המכשיר של השוטר.

למעלה