!!!!!!!!

Blade at home

New member
!!!!!!!!

טוב. אני אמרתי שאני אתעלם מהדבר הזה ששורץ לנו כאן והורס לי את מה שאני מנסה לבנות. אבל לשם שינוי אני אתן לו קצת יחס, כי יש לי כמה דברים שאני רוצה שהוא יחדיר להבנה שלו. אז ככה, זאת פעם ראשונה , ואחרונה שאני מתייחס אלייך, פונה אלייך, או מה שזה לא יהיה. אל תגיד לאנשים אחרים שהם מתנהגים כמו ילדים (לפחות לסלאש יש את הטאקט לבוא ולהגיד שהוא לא היה בסדר). הוא הרבה יותר בוגר ממך אם הוא עשה כן. דבר שני, אלתהפוך את הפורןם הזה לזירת נקמה נגד מישהו ספציפי, בגלל דברים מפגרים כאלה כולם סובלים. כולם. אז אתה ישן טוב בלילה. בידיעה שהזעם שלך התפוגג לו בין כל ההודעות שהצפת כאן. אבל אתה גורם לסבלם של הרבה אחרים. וגם מעצבן אותם. אז אל תתחיל בכל מיני בלושיט של משא ומתן. פשוט תפסיק עם. נ.ב אני לא צריך להגיד לך שמה שאתה עושה זה בניגוד לחוק . זה נקרא ``הרס רכוש פרטי``. אתה גורם לנו נזק. ואי לכך אנחנו יכולים לנקוט באמצעים מסויימים נגדך. עד עכשיו לא עשינו כן. כי חשבנו שתתעשת. אבל כרגע. אתה אפילו מגיע אלינו ואומר לנו, שאתה מוכן להפסיק ברוב טוב לבך. ואני שואל... מה אני עשיתי בשביל לזכות בחסד הזה? טוב... תשמע... לא אאריך במילים..... אני רק אומר. תפסיק. בלי תנאים מוקדמים. בלי דרישות מוקדמות. את החשבונות שלך תסגור במקומות אחרים... לא כאן!!!!

fuck_Moran~B

New member
Listen to me carefully

You dont deserve my comment but i will explain myselfe I will do what ever i think i should do , and for now Im tring the more peacefull way I hope this will success because I only wanted to teach someone a big important lesson Now, about you : you dont deserve evan a word Then I will finish in those words

fuck_Moran~B

New member
Ohh , and one more thing

I stoped ``bombing`` for now , because I wanted to try another way (negotiation) so dont compimant yourselfe cause you dont deserve it Now , You are the admin of this forum so your power is by delete messages , job that you done (but not always , lazy...)You power as admin is greater then what i have (as regular user) But still we are not in China or Iraq , its my right to protest or write anything i want (as its your right to delete it) So Its kind of Democraty , evanthough that i guess you are laughing at this moment , never mind ,thats all I have to say or explain

למעלה