23.2.06
.

nettus

New member
שששש

לא מדברים על חפ"נות אני מלכה בזה חיחי שבוע שלם עבר ולא עשיתי כלום!!!!!!

hell cen be fun

New member
../images/Emo6.gif

איזה מלכה.. מה קרה? על מה שבוע שלם? [ויש לציין שגם לי היה שבוע כזה, בשבוע שעבר. 7 ימים של חפשנות מתמשכת!!]

nettus

New member
מה קרה?

אני פקידה, הדבר היחידי שאני עושה זה מטפלת בלו"ז של המפקד שלי(סגן אלוף, שתי פלאלפים), וסורקת דברים לאנשים כי אצלי נמצא הסורק היחידי, אז בעיקרון, אז בעיקרון כול השירות שלי אני לא עושה כלום, והשבוע המפקד שלי לא היה פעמים, אז מגניב לי. אבל כן משום מה זה נראה כאילו זה שבוע שלם של כלום.....

Dawson girl

New member
איך ידעתי שהן יסתדרו ../images/Emo9.gif

אגב, מה התפקיד של יעלי?
אממ.. תכלס הייתי בספרייה, לקחתי ספרים ודפדפתי עם אמא בשני הגליונות האחרונים של נשיונל ג'אוגרפיק
. אחרי זה אבא הכריח אותי לנהוג
אני כזאת גרועה סעמק הוא בטח היה על סמים כשהוא העביר אותי.

אם זה מנחם אותך

גם לי לא הולך טוב עם הנהיגה וכבר נגמר לי המלווה... להגנתי יאמר שנהגתי 3 פעמים עד שנגמר המלווה. שונאת ת'רוורס הזה! הורס לי את כל החניות!

שלום שלום!

הולך סבבה. קצת קשה אבל הרגילה נראה לי עשתה רק טוב לכולם. אני מנותקת מהעולם כי נגמרה לי הסוללה של הפלאפון ושכחתי ת'מטען בקומונה... [בטח בגלל שיצאתי יום אחרי כולם ולא היה מי שיזכיר לי...] מה איתך?

אעעע אני צריכה מישהו עשיר;[.

מאיפה פוקס הקריצו את כל החולצות המדהימות האלו?!;[ ולמה כל חולצה עולה 70 שקל!!!!!1 תקנו לי;[.

70 שקל?!?!?!?!

בטח חולצות אלגנטיות כאלה. אני תמיד קונה בגדים רק בסוף עונה [שזה כמעט כל השנה בערך...]. בפוקס תמיד יש מבצעים טובים בסוף עונה, למסיבת סיום קניתי 3 סטרפלסים ב100 שקל. ובחנויות עודפים שלהם תמיד יש מבצעים אבל אף פעם לא קניתי שם אז אני לא יודעת כמה באמת זה טוב.

למעלה