23.11.03 היום הגדול הגיע, אבל הדיסק?
E eranmc New member 23/11/03 #6 ככה היה גם עם הדיסק של מאריה אם אני לא טועה הוא הגיע אלינו באיחור של שבועיים!!! האלבום נכנס במקום 6 במצעד של בריטניה - הייתי בטוח למקום 1 או 2
ככה היה גם עם הדיסק של מאריה אם אני לא טועה הוא הגיע אלינו באיחור של שבועיים!!! האלבום נכנס במקום 6 במצעד של בריטניה - הייתי בטוח למקום 1 או 2
P p i n g o New member 24/11/03 #8 לפי מה שידוע לי - עדיין לא... והאלבום של קיילי נדחק איפה שהוא למעמקי האתר של הליקון...
ס סקייטר גירל New member 24/11/03 #9 אוף איתם! ככה המכירות שלב ריט בישר של בריט בישראל יהיוג בוההות יותר! בריט פחח בריטני ........
N nerod 72 New member 24/11/03 #10 התקשרתי לחברת הליקון... הם התעקשו שהאלבום יצא.. אח"כ התקשרתי לטאוור רקורדס והם אמרו שהאלבום יגיע הערב..... סוף סוף....
התקשרתי לחברת הליקון... הם התעקשו שהאלבום יצא.. אח"כ התקשרתי לטאוור רקורדס והם אמרו שהאלבום יגיע הערב..... סוף סוף....
P p i n g o New member 24/11/03 #11 הללויה!!!! שאלת אותם אם תהיה עליו הגנה?? מי פה קונה את האלבום בארץ?
N nerod 72 New member 24/11/03 #12 לא לא שאלתי...אבל... אתה מוזמן לשאול אותם.. 03-5562212 חוצמזה, אני הולך לקנות מחר בבוקר את האלבום!!!!
לא לא שאלתי...אבל... אתה מוזמן לשאול אותם.. 03-5562212 חוצמזה, אני הולך לקנות מחר בבוקר את האלבום!!!!
P p i n g o New member 24/11/03 #13 חדשות רעות! ../images/Emo7.gif הבחורה בהליקון אמרה לי שלכל הדיסקים יש Copy Control. וזה אחרי שהיא שאלה אותי "למה, אתה רוצה לצרוב אותו?" כן בטח, והייתי מתקשר אליכם בשביל לקבל רשות... וגם כאילו שככה אי-אפשר לצרוב את זה...
חדשות רעות! ../images/Emo7.gif הבחורה בהליקון אמרה לי שלכל הדיסקים יש Copy Control. וזה אחרי שהיא שאלה אותי "למה, אתה רוצה לצרוב אותו?" כן בטח, והייתי מתקשר אליכם בשביל לקבל רשות... וגם כאילו שככה אי-אפשר לצרוב את זה...
N nerod 72 New member 24/11/03 #14 שאלה פינגו... מה זה אומר? שלא נוכל לשמוע את זה במערכת סטריאו למשל???
ס סקייטר גירל New member 24/11/03 #17 ברור שבסטיראו כן!!! להיפך -במחשב ל לא יהיה ניתן לשמוע איפה ההיגיון לקנות דיסק שלא ניתן לשמוע בסטריאו???חחח
ברור שבסטיראו כן!!! להיפך -במחשב ל לא יהיה ניתן לשמוע איפה ההיגיון לקנות דיסק שלא ניתן לשמוע בסטריאו???חחח
N nerod 72 New member 24/11/03 #27 מחר שאני אקנה... את האלבום אני אדווח לכם... אני קונה בעזריאלי.. מישהו עוד קונה מחר? לדעתי, כן יהיה אפשר לשמוע במערכת...
מחר שאני אקנה... את האלבום אני אדווח לכם... אני קונה בעזריאלי.. מישהו עוד קונה מחר? לדעתי, כן יהיה אפשר לשמוע במערכת...
ס סקייטר גירל New member 24/11/03 #28 לי קונים ליום הולדת../images/Emo10.gif אבלא נימ לא יכולה לחכווות אוווף זיןא ני אקנה בעצמי....