23 שנים

fantom

New member
23 שנים../images/Emo47.gif

23 שנה נגזרו על הומואים במצרים בגין ביזוי הדת קדימה הומופובים ! להסתער...אששששששש

fantom

New member
בדיחה קטנה../images/Emo47.gif

ערס אחד מגיע לרופא ומתלונן שכאשר הוא מקיים יחסים עם נשים הן צועקות. "מה הבעייה?, הלוואי שאשתי הייתה צועקת כשאנו שוכבים", אומר לו הרופא. משיב הערס: "אבל אשתך הייתה צועקת - אונס, אונס?!"
)

inbale

New member
עוד בדיחה קטנטנה

תימניה אחת עבדה כעוזרת אצל אשכנזיה. יום אחד, כשהלכה לנקות את חדר השינה מצאה שם קונדום. "מה זה?" שאלה התימניה את האשכנזיה. ענתה לה האשכנזיה: "מה, אצלכם לא מקיימים יחסי מין?". "מקיימים, בטח שמקיימים", ענתה התימניה, "אבל לא עד שמתקלף העור..."

inbale

New member
האחרונה להיום

מה משותף לתימני ולמכשיר סלקום? שניהם קטנים, שחורים ולא קולטים.

inbale

New member
זה הכי טוב שאתה מסוגל???

פנטי לפחות השקיע ב COPY ו PASTE...

natali323

New member
למהההההה?

אתם אף פעם לא מבינים אותנו? היא התכוונה ל: אוווווווו.....נס אווו......נססססס

DJNYC

New member
איפה אתה קורא את החדשות שלך...?

אני יודע על המשפט, אבל אני חושב שגזר הדין שכתבת הוא לא נכון. למיטב ידיעתי הם נשפטו ל 2-3 שנים. היתה מחאה עולמית די רצינית, שכללה הפעלת לחץ על מצריים. שכנראה לא עזר.. אם הייתי מצרי, הייתי מבקש מקלט בארה"ב....

Yaniv-DC

New member
ובישראל

משכב זכר היה מחוץ לחוק עד שנת 1988. בימינו, ירדן היא המדינה הערבית היחידה שמותר בה משכב זכר. ישנן 13 מדינות בארה"ב (איבדתי את הרשימה המלאה, אני זוכר את וירג´יניה כדוגמה) שכל תנוחה שאינה מסיונרית, ובכלל זה שני זכרים או שתי נקבות נמצאים מחוץ לחוק. בין השאר ניתן לפטר ממקום העבודה על רקע נטייה מינית, היות וזה תחת הגדות של state law ולא תחת החוק הפדראלי.

למעלה