................

EROTOMANIA

New member
................

סתם בא לי להתלהב הסקסי שלי הציע לי לצאת :)) נוער בחו"ל, בלה בלה הנה עכשיו זה קשור

sivani

New member
מזל"ט בובה!!

ואני גם עכשיו עם מישהו...אבל עזבו,לא מדברת על זה פה.

EROTOMANIA

New member
.....................

תפתחי שירשור נפרד וספרי אבל בינתיים זה השירשור התלהבות שלי :)

MissUnKnown

New member
_____

kapara... thats realy good news you know
finnaly you can ask him hrom where he got his pants you know...and then you can get some of those too. it will be fun
any way i wish you all the luck with finding those pants

EROTOMANIA

New member
......

אווו הוא בא עם המכנסיים האלו אתמול! אבל לא הספקתי לדבר איתו :\ טחח, אני אבקש ממנו להשאיל לי אותם.

נעמצי

New member
חחחחחחחחחחחחח

סיון! עם מי את מדברת? מענייןןןןןןןן ................

MissUnKnown

New member
_____

מה אמרנו???? משרשרים תגובה להודעה שמגיבים אלה ולא לסתם הודעה לא קשורה... *להפנים.....להפנים....ומהר!!!!!!!!!!*

sivani

New member
נעמה,אני אספר במסנג'ר.

למרות שאת כבר יודעת על שבת,אבל היה עוד המון מאז...והשיחה מהיום...אוי את לא תאמיני קיצור,למסנג'ר!

MissUnKnown

New member
____

סיון...אולי גם את תדרשי שהם יגיבו להודעות הנכונות ולא לסתם הודעה אקרית בפורום...לך בטח יקשיבו לי לא

MissUnKnown

New member
_____

חחחח טיפשה הוא סוף סוך מגיע איתם ואת לא שואלת אותו...בעעע מה קרוה איתך...ראוים שמטרה שלך הלכה לאיבוד...הכול בא וחזור למכנסיים נו את רואה...עכשיו תצטרכי לשאול אותו בלי שהוא לובש אותם... בכול מקרה בהצלחה איתם...כן כן המכנסיים זכורת...?

EROTOMANIA

New member
........

היי היי, זה לא אשמתי שאני לא רואה אותו ב-B Days.. ובאותו יום לא ראיתי אותו בכלל..רק מהחלון את רוצה שאני אצעק לו מהחלון גם כן..

Odish16

New member
ווווווווייייי!! קוקי!

יאיי!!! אני מקווה שענית בחיוב הא?:) טוב..זה מובן שענית בחיוב..חחח נראה לי. הקיצר בהצלחוחה..!! חכי תראי תשרשור שאני פותחת..חחח גם קשור..:)

למעלה