:-):-):)

:-):-):)

איש אחד נוסע במהירות 160 קמ``ש עוצר אותו שוטר ושואל אותו: ``האם אתה יודע שנסעת במהירות מופרזת ?`` האיש צוחק ושואל ``על זה אתה עוצר אותי ? יש לי באוטו סמים, גופה, ואקדח`` השוטר נבהל ומתקשר מיד למפקד התחנה, שבא בעצמו ומחפש את הסמים, את האקדח ואת הגופה, אבל לא מוצא כלום. לפתע האיש שעצרו אותו פונה למפקד התחנה ואומר לו: ``אתה רואה, עוד מעט השוטר יגיד שגם נסעתי במהירות מופרזת``

וזאת לא מקוצרת-מכיר אדני הקצין

בלונדינית נכנסת לסניף בנק ומבקשת הלוואה ע``ס 5000$ לשבועיים. אומר לה מנהל הבנק כי הלוואה מקבלים כנגד בטחונות. עונה הבלונדינית: ``בסדר, יש לי מרצדס שחונה בחוץ בחוץ ושוויה 250,000$. קחו אותה יחד עם הרשיונות למשך השבועיים עד שאחזיר את הכסף. מהנהן מנהל הסניף בהסכמה וקורא לאחד הפקידים , מבקש ממנו לקחת את המכונית לחניון וכנגד נותן לבלונדינית 5000$. כעבור שבועיים, חוזרת הבלונדינית עם ה- 5000$ + 14.15 סנט -הריבית על ההלוואה. מוסר לה מנהל הסניף את מפתחות המכונית, ולפני צאתה אומר לה: ``תגידי, בשביל מה היית צריכה את ה- 5000$, הלא ביררנו עלייך ואת מליונרית כך שאת לא זקוקה לכסף הזה``. עונה הבלונדינית: ``תראה לי עוד מקום אחד בעולם שבשביל חנייה לשבועיים אני אשלם 14.15 סנט``!!! :))

למעלה