223 יום....

Boscorelli

New member
223 יום....

פרק מהממם, נראה לי זה היה ה-פרק ב-ה' הידיעה של העונה, זה היה פרק כלכך מרגש! זה התחיל ב"פרקים שלפני" אז היה ברור שבערוץ 3 לא דילגו והראו קשרים למה שהיה בעבר עם טטיאנה וה-11 בספטמבר, ואז מגיע הקטע של בוס ופיית' זה היה קטע מצחיק... עם הציזבורגר... u r not on diet? bosco! i'm eating Cheesburger and u thinks i'm on diet?!?! זה היה קטע מצחיק ואז בעצם יש מוזיקה שקטה כזאת ועוברים על כל יחידה בהילוך איטי מה שהיה מהממם ואז מגיעה ההודעה לאלכס...
ואז השיר פתיחה... שמתם לב שהוא היה קצת שונה? ואז מתחיל הפרק, את האמת לא הבנתי מה הקטע עם האנס המפיקים סתם דחפו אותו כי הוא לא קשור כזה אבל כל הזמן עברו בין ה FDNY ל-NYPD ואז סאלי גילה על טטאינה מה שהעלה את המתח ובערב אלכס נשארה אצל קרלוס, דבר שלא האמנתי שיקרה! קרלוס ואלכס באותו חדר! פשש ועוד יושבים שותים קפה... איזה מצחיק אבל שמתם לב שהיא התחילה לסדר שם וקיפלה לו את המכנסיים??? ואז מגיע הקטע שכל אחד לובש את המדים להלוויה.... איזה מדים יפים! (אל תצפו שזה יהיה ככה בארץ... פעם זה היה אבל בארץ היו עצלנים מדי כדי ללבוש את זה אז אין יותר!BITCH!!!) כולם מתארגנים מתלבשים ואז מוציאים את הגופה עושים את ההלוויה בכנסייה יש איזה שיר\תפילה של כומר ותוך כדי בוס ופיית' תופסים את האנס... ובסוף הם כולם בבית של אלכס יושבים על השולחן בחוץ ורואים את הקו רקיע והדוד של אלכס מדבר ברקע ועוד איזה מילים... אין בקטע הזה בכיתי כי זה היה כ"כ נכון... כ"כ לא פייר וגרם לי לחשוב בעצם איך הם מרגישים עם כל האובדן... זה מתאים לפרק אחרון של העונה אבל שבוע הבא יש עוד אחד... זהו.... אני מרגיש שלא אמרתי מספיק על הפרק הוא היה כזה מהמם אבל אני לא יודע... המילים לא יוצאות לי... 223 יום.... זה מה שעבר מאז... SQUAD 55 9/11/01 We Will Not Forget

Elicoz17

New member
בנוגע לשיר הפתיחה

הזכרתי את זה לפני כמה ימים.. הם החזירו את הישן , ראיתי אותו בעונה הרביעית. לפי דעתי הוא יותר יפה.

@יעל@

New member
על איזה שיר אתה מדבר?

כל העונות (אפשר לחשוב כבר כמה היו...) היה את הקטע המוסיקלי הזה לא???

@יעל@

New member
ועוד משהו...

בגלל שאיננו יכולים לראות את העונה הרביעית והמופלאה של הסידרה המופלאה והמדהימה הזו..... אולי תכתוב לנו תקצירים???

QsomeoneQ

New member
ותסמן ספויילרים ../images/Emo26.gif

אבל בכל מקרה - אני ורועי לא צריכים את זה כי אנחנו נוסעים לגור בניו יורק ולראות שם את העונה הרביעית

למעלה