.

EROTOMANIA

New member
.

יש כאן המון אנשים שלא ראיתי מקודם.. מי אתם? שם, גיל, איפה מי למה מו ומתי? כל מי שהצטרך לפורום לאחרונה וכאלה... חוצמזה, לא צריך לעדכן את המאמר נציגים או משהו כזה?

sivani

New member
בוריס נטש,אין מי שיעדכן

ואני לא מבינה מהחיים שלי ב-HTML. וגם יש לו זכויות על זה,ככה שאי אפשר לשנות.

Doctor Evil

New member
לא בנית איזה אתר בשביל איזו עבודה?

כן אני זוכר... משהו על השואה.. עזרתי לך טיפה ב-HTML... חוץ מזה שלא צריך לדעת כלום ב-HTML כדי לבנות משהו כל כך פשוט- אפשר לעשות רשימה כזו בפרונטפייג' או דרימווייבר בשתי שניות. לא בדיוק הבנתי את הקטע על הזכויות... לא נראה לי שזה "יפריע" לבוריס שמישהו ישנה את זה..

sivani

New member
זה לא משנה אם זה יפריע

הוא יצר את זה ואני לא הולכת להרוס ואח שלי בנה את הרוב בעבודה של השואה

Odish16

New member
עזבו מאמר נציגים

הילדה שאלה כמה שאלות...אל תתחילו עכשיו לפרט על המאמר נציגים ובלה בלה בלה..אפשר גם בלי זה.. אז מי שיש לו תשובה..שיענה.

feeler

New member
okay, so I'm the first to answer

אני ניצן, בת 15 (יומולדת ב-12 באגוסט!!!), בינתיים מישראל, אבל עוד איזה חודש מוושינגטון די סי (בעצם מרילנד, אבל זה יהיה ממש קרוב ככה שזה נחשב DC)... למה? כי הקרסול שלי נקוע, וכי אני בבעיות נפשיות קשות, מתי? כנראה בעשרים וחמישה ביוני. מו?
אבל סתם.

נעמצי

New member
i'm number 2

אני נעמה, או נעמצי, או נעמונת---- כל אחד שיבח את הכנו שהוא רוצה. אני בת 15.5 גרה במינכן, גרמניה כבר כמעט 5 חודשים ( אמא'לה כל כך הרבה זמן ? ) למה אני גרה פה? כי ככה אבא החליט . הצטרפתי לפורום לפני כחצי שנה. והחבר'ה פה מדהימים! ולקאם וולקאם

charmed Orly

New member
מה, בוריס עזב? ../images/Emo12.gif

טוב, כניראה שבאמת לא הייתי כאן הרבה הרבה זמן.... אז למי ששכח, אני אורלי, מישראל (זאת שרוצה לעבור לאמריקה, אבל עיזבו את זה בינתיים). בת 15 וחצי. הכינוי הקודם שלי: orly_15 מוכר??

למעלה