22/6- לא נשכח ולא נסלח

22/6- לא נשכח ולא נסלח

לא עשינו זאת אתמול ולכן נעשה זאת היום: אתמול, 22/6, מלאו 54 שנים להרג של יהודים ע"י אחיהם על האניה אלטלנה, במה שהתברר כעבור מס´ שנים כלא יותר מאשר רצח פוליטי. לא נשכח ולא נסלח. מלחמת אחים- לעולם לא.

רבין ביצע פקודה...

אני יודע שאתה היית קרבי ואתה יודע טוב מאוד שאם מפקד אומר לך לעשות משהו אתה חייב לבצע. אסור לך להפר פקודה !! וכך רבין עשה,בן גוריון נדמה לי הוראה לו להפציץ את האוניה. לא הייתה לרבין ברירה והוא אכן מילא את ההוראה של המפקד שלו,אי אפשר להאשים את רבין. בקרוב תהיה עוד מלחמת אחים,כאשר יפנו את ההתנחליוות. אני מעריך שהם יתנגדו לפינוי שלהם. אבל אין ברירה מתישהו אנחנו צריכים בטחון,אי אפשר כל החיים לחיות תחת פחד מטרור.

um2

New member
רבין היחיד שהסכים

לירות על יהודים כל שאר מפקדי ההגנה באותו אזור סירבו לירות היחיד שרץ לירי היה בנה של רוזה האדומה לרבין כן הייתה ברירה בדיוק כמו שלמנחם בגין הייתה ברירה האם להתחיל מלחמת אזרחים או לא כך גם לרבין הייתה אך הוא בחר לירות ועל זה לעולם לא נשכח ולא נסלח

pilovich shahaf

New member
um2 יישר כח- אמת יש רק אחת...../images/Emo88.gif

אמרת והזכרת את רוזה האדומה- רוזה כהן אשתו של נחמיה רבין ואמא של יצחק רבין, אזי בטח יש לך את הספר "אנשי בראשית" של אליעזר שמאלי, המורה של בית הספר "בני היורה" שלימים היה גם מנכ"ל משרד החינוך בראשית שנות החמישים.....אני מאשים את מאיר פעיל ההיסטורין והתועמלן שמעוות את ההיסטוריה ומשקר את עם ישראל ושומר על הממיסד, מטפח ומתפיח את המיתוסים שלא היו ולא ניבראו....
אני מקוה שתמשיך להיות שותף שלנו כאן בפורום לשפוך אור על האמת עד שתצא החוצה...."צדק צדק תירדוף למען תחיה וירשת את הארץ..."

um2

New member
הבעיה שהשמאל לא מתבלבל מהעובדות

בשבילם רבין הוא קדוש שאין לגעת בו ,אדם שמעולם לא עשה טעות אבל העובדות מדברות בעד עצמם אחד מראשי הממשלה הגרועים ביותר (בשתי הקדנציות שלו) רמטכ"ל שהתמוטט באמצע מלחמה(ראו ספרו של עייזר ויצמן) ושר ביטחון שלא ראה את האינתיפדה זה שזבל דפוק חולה נפש מסריח הרג אותו לא עושה את רבין לקדוש אלא רק לאדם שנרצח מסיבות פוליטיות זה לא מקדש את דרכו ולא הופך את כל מעשיו לטובים

pilovich shahaf

New member
um2 אודה לך אם תאיר את עינינו..../images/Emo45.gif

אחד החברים בפורום, הזכיר את "הסזון" או משהו כזה באחת מהודעותיו, וכששאלתי אותו מה זה....לא קיבלתי תשובה מפורטת. באם הינך יודע אודה לך אם תפרט את התשובה, ולמה היא קשורה לדור תש"ח, הפלמ"ח וההגנה...תודה.

um2...

בואנה אתה לגמרי דפוק,אתה מביא לי סיסמאות של הימנים הפאנטים העיקר להכפיש את שמו הטוב של רבין ז"ל. למה אני לא שומע מאף אבל מאף חבר כנסת על הדברים האלה שרבין עשה?!? כי רק אתם בימנים לא אלא שמחליטים,אלא הדפוקים מדברים שטויות דברים שלא היו ולא נבראו. אתם חיים על שקרים כל החיים שלכם. בזכות רבין שהוא היה רמטכ"ל במלחמת ששת הימים,שחררנו את ירושלים. וכבשנו בתוך 6 ימים בלבד !! כל כך הרבה שטחים,בתוך 6 ימים בלבד !! אז מה אתה מקשקש תגיד לי?!? למה ביבי היה יותר טוב מרבין שהוא היה ראש ממשלה?!? לפי מומחים בכלכלה מתקופת ביבי נכנסנו למיתון הקשה. ותראה עכשיו את שרון שהוא ראש ממשלה,אבטלה ואי יציבות במשק. מצב בטחון על הפנים,מה תגיד על זה?!? אהה וכמובן את בגין,האיש שחס וחלילה אתם לא תגידו עליו מילה רעה. יש לי דבר אחד להגיד לך. זה האיש שחתם על הסכם שלום עם מצרים, אותה מצרים שמעונינת להתחיל לבנות כור אטום !!

pilovich shahaf

New member
רבין שם טוב אמרת צהוב בנשמה1.. ../images/Emo35.gif

תעשה שיעורי בית, צהוב שלי, רבין בגד במדינת ישראל מכר אותה בנזיד עדשים, הכניס ובנה כאן מדינת טרור, בתי החולים שעל שמו מקבלים כל יום את הנירצחים שנירצחו בגללו..."הסכם אוסלו- יעני שלום של אמיצים", ובקשר לסיפור אלטלנה, הוא ביצע את הרצח הניתעב לאחר שקיבל פקודה מיגאל אלון שקיבל פקודה מבן גוריון....הייתי אומר לך למה הדבר דונה בהתיחס לתשובתך, אבל לא אגיד לך זאת בשלב זה, אלא אם תגרור אותי...

אנא, להימנע מהמילה "בוגד"

בגידה היא עבירה פלילית ולדעתי ראוי לראות בה עבירה הדורשת כוונה תחילה להגיע לתוצאות הנובעות ממנה- נזק למדינה. לא תיתכן בגידה בפזיזות או ברשלנות רבין הזיק למדינה באוסלו, אך לא משום שרצה לעשות זאת, אלא משום שתוך גילוי עיוורון תהומי חשב שמעשיו יועילו למדינת ישראל. לפיכך התואר "בוגד" אינו ראוי לאדם זה, אשר יש לו גם זכויות רבות יותר בבניין ישראל ובביטחונה.

שמעת את החדשות?

מנחם בגין חתום על מגילת העצמאות. כך טוען ידידנו ה"ידען" אדם קלר. אם במבוגרים נפלה שלהבת, מה יגידו תינוקות של בית רבן?

pilovich shahaf...

אתה מביא לי סיסמאות של הימין,מי שהורס את המדינה אלא המתנחלים שנותנים למחבלים להכנס לא"י. בעצם בזכות המתנחלים מצליחים המחבלים להכנס לא"י בלי שום בעיות. מי שהרס את המדינה היה זה ביבי שבגללו עד היום !! אנחנו במיתון כלכלי,מתקופתו התחיל המצב הכלכלי הקשה. מי שהרס את המדינה היה שמיר שבגלל התחילו הפלסטינים באינטפאדה הראשונה. לא רבין ששחירר את ירושלים,והוא זה שהנהיג את צה"ל במלחמת ששת הימים. לא רבין שכמעט הגיע להסכם שלום עם הפלסטינים ועם הסורים,אבל בגלל איש ימין כל הסכם השלום פג כאילו הוא לא היה ולא נברא. לא רבין שבמלחמת השחרור הוא רץ יחד עם חבריו בלי נגמש´ים כמו שיש היום בלי טנקים,ככה פנים מול פנים. נלחם מול הערבים העיקר שתקום מדינה ליהודים. אתה מביא סיסמאות של הימין שרק יודעים להסית,ומי שבוגדים במדינה אלא המתנחלים שבגללם 6 מיליון בני אדם סובלים מטרור יום יומי !! אם לא היו המתנחלים היו מרימים גדר הפרדה,והיינו סובלים פחות מטרור !!

um2

New member
תקרא את הספר של ויצמן

שום דבר לא המצאתי עייזר ויצמן שהיה אלוף בששת הימין כתב שראה את רבין לפני המלחמה בהתמוטטות עצבים וביבי היה פי אלף אלפי אלפים יותר טוב מרבין חוץ מזה לרבין מעולם לא היה שם טוב בתור פולטיקאי או בן אדם רק הרצח הפך אותו לקדוש

ביבי היה ראש ממשלה הכי חרא...

בכל הזמנים,אז מה אתה מדבר תגיד לי?!? סתם הוא הובס בבחירות ב-12% ע"י ברק. ביבי הכניס אותנו למשבר הכלכלי הקשה,ביבי הרס את תהליך השלום. לאחר רצח רבין שהוא עלה לשלטון הוא לא רצה להמשיך לדבר עם הפלסטינים,ובגללו בעצם היום יש אינטפדה. הפלסטינים איבדו כל תקווה ויאוש לאחר שביבי לא רצה לדבר איתם. כיום גם תחת טרור אנחנו חייבים לדבר איתם,חייבים להתקדם לאיזה דרך כלשהי אין לנו ברירה.

UM2...

רבין היחיד שקיבל את הפקודה הזאת, אף אחד לא קיבל זאת. ולא היה לרבין ברירה אלא להשמע להוראה של המפקד שלו. אני רוצה לראות היום חיל בצה"ל שמשרת בשטחים לא שומע להוראה של המפקד שלו. אם לא עושים לו משפט צבאי, אני בן זונה.

מה זה?!?

חמודי, אני עוזב פה את הפורום למס´ ימים ואתה כבר חוזר ומקים מהומות? שוב פעם באת להפריע? לא הבנת שלא רוצים אותך פה? לא הבנת שזה פורום לשפויים? לנורמלים? לבני אדם? לא לחולרות? מה קורה פה? אי אפשר להשאיר אותך לרגע לבד? ומה אתה קורא לעצמך בן-זונה? אין לך בושה? ככה לקלל את אמא שלך? לא אשמתה שיצאת כזה מעאפן, בחיאת! ותודה רבה על מחיאות הכפים, כבר הרבה זמן חיכיתי להזדמנות לעשות כזה קאמבק, ותודו שמגיע לי אוסקר עליו!

איזה בורות, וחמור מזה, איזו טפשות

שתתגייס, אחד הדברים הראשונים שילמדו אותך, עוד בטרם תקבל נשק ליד, יהיה ההבדל בין פקודה חוקית, פקודה לא חוקית, ופקודה לא חוקית בעליל. ע"פ ספר החוקים של צה"ל, לא כל פקודה יש לבצע, למעשה על חלק מהפקודות ישנה חובה לסרב לבצע. בכל מקרה, רבין לא קיבל שום פקודה להפציץ את האוניה, למעשה הוא היה זה שהחליט באיזה אופן לעצור אותה. הפרשנות שלו, כמו שלמד בביתו, אצל אימו המטורפת , רוזה האדומה, היתה להרוג באנשי האצ"ל. בענין ההתנחלויות, הלוגיקה שלך כל-כך מטופשת שלא ראויה אפילו להתייחסות ענינית.

למעלה