22.5.2002

mondani5

New member
22.5.2002

היום בדיוק לפני שנה אישרו אותנו בוועדה,הגענו מלאים התרגשות ליד בית ידיעות אחרונות וישבנו מול הצוות,באותו לילה לא יכולתי להרדם ממחשבות מהתרגשות ומה לא?. הלילה בדיוק לפני שנה גם שנתי נדדה והפעם הסתכלתי כמעט במשך כל הלילה על שיר ורון שישנות במין רוגע שכזה.ובמשך כלהלילה ישבתי בירכתי את כל בנות הפורום שכל אחת ואחת תזכה במהלך השנה מיום החתימה לאוצר שכזה. אוהבת אירית.

בנדה1

New member
אני רוצה להגיד משהו על החתימה

בוועדה. כידוע לכם בקרתי שם פעמיים ופעמיים חתמנו. בפעם הראשונה התרגשתי כאבה לי הבטן ורצינו לחגוג אח"כ רק שזה לא יצא. בפעם השניה כשהגענו כבר ידעתי ששלב החתימה גם אם הוא ברוקרטי ומרגיז הוא כאין וכאפס לעומת המתחים של ההחזרות ולכן לא התרגשתי וזה עבר לידי. ציצ מסכנה שלי הייתי אטומה להתרגשות שלה. אבל הפעם כן הלכנו לחגוג שתינו עם בנדו ומירב כך שבכ"ז היתה בזה מעין סמליות לפרק חדש. הבנתם בכלל מה אמרתי?

בנדה1

New member
מירב אנחנו בדרך אליך

נא לדאוג ש
י תהיה ערה אחרת אני מעירה אותה...

mondani5

New member
בנדה יקירה!!!

אצלי החתימה היתה שיא המעמד,לאישנתי לילה קודם ולאחר החתימה יצאנו לקניון עזריאלי לאכול במסעדה,לאחר מכן המתח היה בהפשרת העוברים, מתח ההשרשה ,מתח ה-"12 יום",מתח תוצאות הבטה האם עובר או רב עוברי,לאחר מכן מתח האם ישרוד הרב עוברי,אך בסופו של דבר שיא ההתרגשות והעוצמות זה כאשר פרופסור דור הוציא את שיר ורון בהפרש דקה ושתיהן בכו יחד אתי ,זוהי התרגשות שלא ניתנת כלל לתאר על מקלדת ,כל הגוף רועד את רוצה לצעוק לבכות לצחוק.זוהי חוויה של החיים. בהליך הפונדקאות כל פעם עולים מדרגה בהתרגשויות עד לשלב הסופי. את תרגישי את זה בקרוב מאד יקירה. אוהבת אירית

מאוד מרגש

גם אצלנו החתימה היתה מרגשת מאוד מאוד הרגשנו שיצאנו לדרך אחרי הרבה זמן שחכינו לזה מקווים שהדרך הזאת תסתים עם תינוקות בריאים ושלמים אצל כולם אנחנו מתקדמים יפה מאוד ובשבוע הבא תהיה אני מקוה שאיבה

mondani5

New member
אם מיועדת!!!

בהצלחה שבוע הבא בשאיבה!!! בידידות אירית

בנדה1

New member
אירית, מס' שאלות

1. כמה עוברים החזרתן? 2. איך היתה החלוקה שלהם? 3. כמה זמן אחרי ההפשרה החזרתן? 4. האם החזרתם על מחזור טבעי או על מחזור מונחה הורמונים? אוח, אני כ"כ רוצה לחוות את הנ"ל...

mondani5

New member
בנדה יקירתי!!!!

1. החזרנו שלושה עוברים ב-26.6.03 ,ממוקפאים מ-4.4.99 ,הופשרו חמישה שניים התפוצצו בהפשרה. 2.החלוקה היתה א.לשני עוברים 8 תאים לעובר אחד 6 תאים (כנראה הוא זה שנספג). 3. ההפשרה נעשתה באותו יום שעה 16:30 , וההחזרה בשעה 16:45 באסותא ע"י פרופסור דור. 4.איילת לא בייצה וזה היה נדיר מאד כי היא פוריה ופרופסור דור בדק אותה לפחות 3 פעמים עד אישור הוועדה והיא היתה מבייצת טוב,לכן הוא נתן לה את הכדורים ליצור בייוץ לא טבעי.(הורמונים-). 5.ב22.5.03 חתמנו בוועדה,ב-23.5 דור הוריד לה את הטבעת ,ב-6.6.02 קיבלה מחזור וההחזרה היתה אמורה להיות 18 יום מהמחזור היינו ב-24.6.03 ,אבל מאחר ורירית הרחם היתה 7 משך אותה עוד יומיים והתוצאה ידועה . 6.המטרה היתה ללכת על ביוץ טבעי שזה להערכת הרופא הטוב ביותר אך מאחר ולא בייצה ,היא קיבלה כדורים הורמונלים לחיזוק הרחם ויצירת ביוץ. 7.שלושה ימים מההחזרה היא קיבלה את הפנינים לצואר הרחם לחיזוק ההשרשה. 8. לאחר שהתבשרנו בחיובי עם בטא גבוהה יחסית 119 ,היא החזירה פנינים 3 פעמים ביום. 9. לכל שאלה אני פה אהובתי,אני מאמינה בחודש מאי,המדינה נולדה וגם אתן תצליחו בהשרשה. אוהבת אירית

למעלה