22.3.06 איזה מוזר לכתוב עם יד אחת ו.......
ס סתם אפרת New member 22/3/06 #2 ../images/Emo12.gif למה יד אחת? עוד יום שגרתי ומשעמם ישנתי עד הצהריים, כרגיל . בערב מסיבת פרידה אוף, זה הגיע כ"כ מהר....
../images/Emo12.gif למה יד אחת? עוד יום שגרתי ומשעמם ישנתי עד הצהריים, כרגיל . בערב מסיבת פרידה אוף, זה הגיע כ"כ מהר....
I Infin1ty New member 22/3/06 #3 כי ניתחו אותי ביד שמאל ובמקרה אני גם שמאלי חחח, איזה מצחיק לראות אותי אוכל פסטה ביד ימין
Z Zorkius New member 24/3/06 #13 אווו ../images/Emo10.gif למה? מה? איך? מתי? כאב? ספר חוויות... והחלמה מהירה
I Infin1ty New member 24/3/06 #15 חוויות ../images/Emo6.gif? אם אני אספר חוויות מהניתוח זה יהיה לא נעים ככל הנראה יש לי דלקת גידים ביד שמאל מה שגורם בעצם לגיד להיות נפוח וללחוץ על מקום שנקרא "התעלה הקרפלית" שמכיל בין היתר עצבים, המנתחת פתחה את כף היד וניקתה את הגידים...
חוויות ../images/Emo6.gif? אם אני אספר חוויות מהניתוח זה יהיה לא נעים ככל הנראה יש לי דלקת גידים ביד שמאל מה שגורם בעצם לגיד להיות נפוח וללחוץ על מקום שנקרא "התעלה הקרפלית" שמכיל בין היתר עצבים, המנתחת פתחה את כף היד וניקתה את הגידים...
E eitam s New member 23/3/06 #4 You're in the army now Now you remember what the draftsman said Nothing to do all day but stay in bed You're in the army now Oh, oh, you're in the army now להלהלה
You're in the army now Now you remember what the draftsman said Nothing to do all day but stay in bed You're in the army now Oh, oh, you're in the army now להלהלה