............

EROTOMANIA

New member
............

לאלה שגרים (או היו) בהולנד... הייתם אומרים, בכלליות, שההולנדים נראים טוב? נחמדים? מפגרים? משהו? אני רוצה פירוט מלא.

אמממ

למרות שאני לא הכי זוכרת, הם די נראים אותו דבר וזה מרגיז אחרי יומיים אבל הם נראים טוב, חלקם, תלוי אם זה הטעם שלך, חוצמזה אני מכירה רק הולנדי אחד והוא היה אחלה אז לא יכולה להגיד לך לגבי הרוב. מדוע את רוצה לדעת?

פחחח

יש שם כמה

coconut56

New member
ההולנדים מדהימים!!

ואני מדגיש את המאוד מאוד בגלל שנסעתי להולנד אחרי שהייתי בצרפת, וזה היה בשבילי שוק תרבותי! הצרפתים היו מגעילים אנתיפאטים חסרי סבלנות, חשבתי שכל האירופאים ככה, עד שהגעתי להולנד! הם אנשים מקסימים מחונכים!!
זה בדיוק ההפך מהצרפתים....(אני לא מכליל פשוט רוב הצרפתים כאלה)... למשל, בצרפת שהייתי בחנות אז שאלתי את המוכרת סליחה איפה יש פילים לצילום (באנגלית כמובן) אז המוכרת ה"נחמדה" ענתה לי בעצבים! היא ממש צעקה עליי ה---- הזאת ואמרה לי "here. dont u c it??" מממש בעצבים!
.. ושהייתי בהולנד אז הלכתי לאיבוד שם באיזה פארק אז שאלתי איזה אחת שם איפה אני ואיך יוצאים מכאן אז היא ליוותה אותי ולקחה אותי בדיוק לאן שאני צריך וממש עזרה לי והייתה ממש חמודה אדיבה ומנומסת!!! גם ההולנדים יותר יפים מהצרפתים!!

Doctor Evil

New member
פילים לצילום?

יש אני חושב בגן החיות הפריזאי. רק אל תצלם עם פלאש כי בבר לא אוהב את זה.

Odish16

New member
המממממממממממממממממממממ

כל עוד יש להם לסת מרובעת , שיער בלונדיני( לפחות עד הכתפיים) , עיניים ירוקות....הם שקסיים...חחחחח הם נחמדים ככל שידוע לי..מפגרים? טחחח כמו כל בני נוער.

MissUnKnown

New member
אממ טוב אני ינסה...

הם יחסית נראים טוב...אבל הכול עיניין של טעם. הם קמצנים בטירוף...אין דבר כזה לזרוק... אמסטרדם היא עיר מדהימה ...הם העם שלישי בגודלו...הם חולים על כדור רגל ומיונז. בני נוער הם בסדר כמו בכול ארץ. הולנדים הם חברותים לרוב ושומרים על איכות הסביבה...לשליש משהם אין מכוניות...או שיש להם מכונית עם חברים...בדרך כלל יש להם לפחות שני זוגות אופניים...אלה בחמש יורו ואלה בחמשים(אופני שבת) רובם פרוטסטנטים... טוב נירא לי שזה יספיק לך לכרגע...

EROTOMANIA

New member
...........

אוי, איזה יופי. תודה לכולם.. רציתי לדעת כי מגיע מחר ילד חדש מהולנד... והוא עובר לגור כאן... אז רציתי לדעת בכלליות איך הם נראים או מתנהגים. לדעת למה לצפות... :)

Odish16

New member
חחחחחח

בבושק'ה שלי..:) אל תצפי ליותר מידי...טחחחח בסוף ייצא לך מפלצת..:) בהההההההההההההההה! *להיבהל* טחחחח סתם...ספרי איך הוא היה.. עוד מעט ללכת לישון אני...אז בהזדמנות זו...שיהיה לילה טוב לכולכם..ואם אין לכם לילה עכשיו...זבשכ"ם...פפפפפפ P:

feeler

New member
נצל"ש

טוב, אני עושה ניצול שירשור אלגנטי כדי להציג את עצמי בפניכם - חברי הפורום... אני ניצן, בת 15, ואני עוברת עוד פחות מחודש וחצי לארצות הברית העניין קצת תקוע לי באמצע החיים, אבל זאת לא מטרת הפורום בעצם... אם מישהו מכם גר בארצות הברית עכשיו או בעבר, או מכיר מישהו כזה - פליז פליז פליז תגידו, תעזרו, ושאר שטויות...

feeler

New member
I'm gonna try this in English...

you're not the first person to tell me that, and so I'm telling you all - I'm moving to Maryland, probably Rockville or Bethesda, which are both very close to Washington... I've got the task of finding a school, and we've got three options:
MBHS - Montgomery Blair High School
Richard Montgomery High School
Walter Johnson High School if anybodu knows anything about one of these schools, please contact me... Anyway, I've been babbling here for too long, so bye for now... Nitzan

למעלה