21 מידת הנעליים הקטנה ביותר שקניתי אי פעם... מזל טוב לקטנה שלי שקבלה היום זוג ראשון.
ת תותיער New member 2/10/09 #1 21 מידת הנעליים הקטנה ביותר שקניתי אי פעם... מזל טוב לקטנה שלי שקבלה היום זוג ראשון.
B b o t t e n New member 2/10/09 #3 מברוק. לא תאמיני כמה מהר הרגליים הקטנטנות האלו גדלות.. הנה אצלי, גוצ'ה השובב כבר מידה 27. לפי הרגל שלו הוא יהיה גבוה
מברוק. לא תאמיני כמה מהר הרגליים הקטנטנות האלו גדלות.. הנה אצלי, גוצ'ה השובב כבר מידה 27. לפי הרגל שלו הוא יהיה גבוה
ת תותיער New member 2/10/09 #4 הווו..זה ברור לי שזה ישתנה מהר הגברת באחוזון 90 בגובה שנינו ענקים יחסית לבני מיננו וגילנו. תודה על ההשתתפות בהתרגשות
הווו..זה ברור לי שזה ישתנה מהר הגברת באחוזון 90 בגובה שנינו ענקים יחסית לבני מיננו וגילנו. תודה על ההשתתפות בהתרגשות
ל ליידי דרמה New member 2/10/09 #6 איזה יופי!!!!מזל טוב../images/Emo57.gif איזו התרגשות , איך היא מגיבה לנעליים החדשות?
ת תותיער New member 2/10/09 #7 למרותשהיא עם חום היא מתה עליהן חשבתי שהיא תתנגד, אבל אהבה מאוד רק מחכה שתהיה בריאה ואז יחזור סף הסלבנות הרגיל שלה ואז נראה מה יהיה. תודה
למרותשהיא עם חום היא מתה עליהן חשבתי שהיא תתנגד, אבל אהבה מאוד רק מחכה שתהיה בריאה ואז יחזור סף הסלבנות הרגיל שלה ואז נראה מה יהיה. תודה
נ נומלה New member 5/10/09 #10 לא יכולה להתאפק: 43 זו מידת הסנפירים של בן ה11. וזה רק ל4 החודשים הבאים כנראה. מזל טוב לזוג הראשון.
ת תותיער New member 5/10/09 #11 ../images/Emo12.gif האמת די מוכר..... אני הגעתי למידה 41 המכובדת בכיתה ט' או משהו כזה שזה היה נדיר לימי נערותי אז...ליבי איתך...ובעיקר איתו.. לפחות הוא בן, והמידות האלו מקובלות אצל גברים כנערה היה לי די קשה למצוא נעלים במידת גברים בדוגמאת נשים.... ותודה
../images/Emo12.gif האמת די מוכר..... אני הגעתי למידה 41 המכובדת בכיתה ט' או משהו כזה שזה היה נדיר לימי נערותי אז...ליבי איתך...ובעיקר איתו.. לפחות הוא בן, והמידות האלו מקובלות אצל גברים כנערה היה לי די קשה למצוא נעלים במידת גברים בדוגמאת נשים.... ותודה
ל ליידי דרמה New member 5/10/09 #13 ../images/Emo9.gifאם קוראים לך נורית , היית איתי בצבא זו את? את יכולה לשלוח מסר כמובן............