21 songs

מספר 996

New member
21 songs

אז אני חולם. ובחלומי (אף אחד לא אמר שזה בזמן שאני ישן!) אלאניס יושבת על כיסא גבוה, על במה, מולי, לבד. אני בשורה הראשונה. ואז היא שואלת: מה אתה רוצה לשמוע? ואז התעוררתי. ואחרי זה חשבתי על זה. והגעתי למסקנה שמומלץ להתכונן מראש למאורע כזה. אז התיישבתי ועשיתי רשימה של 21 השירים שהייתי רוצה שהיא תשיר לי. וגם הסדר חשוב, כמובן. אתם מוזמנים להגיב ו/או לפרסם את ה-"21" שלכם. הנה שלי: 1. all i really want 2. can't not 3. precious illussions 4. everything 5. joining you 6. these are the thougts 7. 21 things i want in a lover 8. excuses 9. superstar wonderfull weirdoes 10. ironic 11. sympathetic character 12. you learn 13. forgiven 14. 8 easy steps 15. hands clean 16. perfect 17. that i would be good 18. so cold caos 19. i was hoping 20. you oughta know 21. no pressure over cappuchino

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

עשינו כזה לפני כמה שנים
...בתקופה שלא היית רואה בדף הראשון הודעות מלפניי שבועיים
קיצור, עכשיו הרבה יותר מעניין לענות על זה- הופעה של אלאניס... בתקווה שזה לא יישמע כמו שזה נשמע בשנים האחרונות + רוית שיכורה בשורה הראשונה = אחלה דבר
1- Uninvited - בשלב הזה רוית תגיד "פאק...ממתי היא פותחת עם uninvited
" 2- Fear of bliss 3- King of intimidation - בשלב הזה נגיד "זא-יין
" 4- forgiven 5- Pollyanna flower - בשלב הזה נבין שהיא עושה הופעה לפרצוף עם שירים נדירים
6- Princes familiar 7- Purgatorying 8-You oughta know - לפני שהיא תבצע אותו, היא תגיד שראיין ריינולדס בגד בה עם לינדסי לוהן והיא כל כך שונאת גברים עכשיו... אחרי שהיא תסיים היא תירק עליי ועל יוסי... 9- Death of Cinderella קצת סשן אקוסטי
: 10-Unsent 11- offer 12- your congratulations 13- Not the doctor בעיבוד של 2000 14- are you still mad 15- can't not 16- after a year like this one 17- Ironic ושהיא תשיר אותו, היא תשיר אותו עם ה-cha'cha'think (ה-don't you think של הבית השני
) 18- faith - ככה בשביל האווירה הפסטורלית-רוחנית
19- That I would be good 20- Symptoms 21- Right through you -
מחזיק בדעה שזה שיר בנזונה לסגור איתו הופעה... תענו כולם שיהיה על מה לדבר

Rוית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif!!!

הגעתי למסקנה שהרבה אנשים אחרי שהם מכירים אותי רוצים לראות אותי שיכורה. לא ידעתי שזה הגיע גם למימדים הוירטואלים... אמיל, מה אני צריכה להבין מזה?!
בכל מקרה, ההודעה שלך קרעה אותי!
בקרוב 21 השירים שלי!

Rוית

New member
טוב אז בתקווה שהחלום יהפוך למציאות:

בהתחלה חשבתי ש21 זה המון, ואז שראיתי שהרשימה שאני מכינה היא של 30+ הבנתי ש21 זה ממש קצת!
(קיצוצים לא נעימים נערכו פה) 1) So Pure - אחלה שיר להתחיל איתו, מקפיץ בצורה המתאימה! 2) Forgiven 3) Perfect 4) Are You Still Mad 5) Death of Cinderella - בשביל פעם אחת לשמוע אותו באיכות טובה! 6) Head Over Feet 7) Gorgeous 8) I Was Hoping 9) Ironic 10) Joining You 11) London 12) Mary Jane 13) Unsent 14) Princes Familiar 15) Still 16) Superstar Wonderful Weirdos - בהקדשה אישית כמובן 17) That I Would Be Good 18) No Pressure Over Cappuccino 19) The Couch - גם עם הקדשה, לי ולליאור
20) These R The Thoughts - יוסי עולה לדואט כמובן 21) You Learn הדרן: (או במילים אחרות "רוית-לא-היתה-מסוגלת-לקצץ-יותר-אפילו-בשיר-אחד-והשאירה-את-הרשימה-עם-22-שירים") 22) Heart Of The House - השיר הכי מתאים לסיים איתו לדעתי.
הסדר לא הכי כזה קריטי חוץ מכמה שירים בהתחלה וכמה שירים בסוף.. האמצע בשלב הזה כבר פחות קריטי

O r a c l e

New member
מעריך את המחשבה על ההקדשה!

ועוד מישהי שרוצה להתחיל הופעה עם So Pure! מה קורה חברים? אני בערך בכמה ימים חופשה מהצבא (מחלה=גימלים=סופ"ש ארוך מהמצופה) ומיד אני אכתוב גם את הרשימה שלי... -ליאור-

isw

New member
ה21 שלי

גם אני חשבתי על זה לפני כמה ימים אבל חשבתי על משו יותר קשה- לבקש רק שיר אחד. את זה לא נראה לי שהייתי יכולה לעשות.. אז ה21 שלי: 1.unprodigal daughter 2.perfect 3.joining you- acoustic 4.simple together 5.ironic 6.flinch 7.you oughta know 8.this grudge 9.unsent 10.princes familiar 11.not the doctor עיבוד מקורי 12.i was hoping 13.no avalon 14.that particular time 15.purgatorying 16.death of cinderella 17.superstar wonderful weirdos 18.no pressure over cappuchino 19.the couch 20.forgiven 21. your congratulations אה כן, חלוקה של the couch או purgatorying לחלקים תתקבל בשמחה..

isw

New member
איך אי אפשר לערוך את ההודעות כאן?

מוכרחה להוסיף את right through you לא מאמינה ששכחתי אותו- זה אחלה שיר להופעות... אם אני חייבת אני אחליף אותו עם princess familiar

למעלה