נוווווו למה אתם לא שואלים? אושר? רחי? מישהו?
ע עטלף77 New member 26/11/02 #19 נוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למה אתם לא שואלים? אושר? רחי? מישהו?
נוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למה אתם לא שואלים? אושר? רחי? מישהו?
M Music is my life New member 26/11/02 #20 את האמת היו לי עוד הרבה שאלות אבל לא רציתי להיות היחידי שפותר... טוב ננסה שוב אנחנו עוד לא יודעים עם זה זכר או נקבה רק משערים אז אני ישאל האם היא זמרת?
את האמת היו לי עוד הרבה שאלות אבל לא רציתי להיות היחידי שפותר... טוב ננסה שוב אנחנו עוד לא יודעים עם זה זכר או נקבה רק משערים אז אני ישאל האם היא זמרת?
M Music is my life New member 26/11/02 #22 כן כמו ששיערתי ../images/Emo9.gif אמממ אז עכשיו נשאל אם הוא היה בלהקה צבאית בעבר
M Music is my life New member 26/11/02 #25 אחלה ../images/Emo13.gif רק סיכומון קטן זכר שהיה בלהקה צבאית והוא לא זמר חדש (יעני הבחור ותיק בתחום) והוא ישראלי כמובן ואין לו קרובים אז זה לא שלמה ארצי וגם לא משה דץ זה משאיר לנו בערך עוד 150 אפשרויות
אחלה ../images/Emo13.gif רק סיכומון קטן זכר שהיה בלהקה צבאית והוא לא זמר חדש (יעני הבחור ותיק בתחום) והוא ישראלי כמובן ואין לו קרובים אז זה לא שלמה ארצי וגם לא משה דץ זה משאיר לנו בערך עוד 150 אפשרויות
ע עטלף77 New member 26/11/02 #28 אם אתה רוצה תנחש... מי אני שאריב עם המנהל אפילו שאני מנהל יותר פורומים
T t@li New member 26/11/02 #29 רמת הבגרות בפורום צונחת ../images/Emo3.gif סתם אחי אוהביייייים אותך ולא אני בכוונה לא משתתפת. אני פשוט לא מבינה בנושא כלום. אז זהו.
רמת הבגרות בפורום צונחת ../images/Emo3.gif סתם אחי אוהביייייים אותך ולא אני בכוונה לא משתתפת. אני פשוט לא מבינה בנושא כלום. אז זהו.
א אושר מ New member 27/11/02 #32 7 תמיד שר סולו? (הכוונה אם הוא היה חבר בלהקה בעבר אחרי הצבא או רק לבד)