21.8-16.11

21.8-16.11 ../images/Emo54.gif

מי יודע מה זה? נכון! זה טווח התאריכים שמכיל העמוד של הפורום! אוי.....אני זוכרת זמנים שכדי לקרוא את ההודעה שכתבתי בבוקר, הייתי צריכה בערב לחזור 3 עמודים אחורה.... איפה הם ימי העבר? איפה?????????? והילה- אם לא ראית את ההערה לגבי מורה הפסיכו' המקסים שלך- בואי לבקר אותי במשרד- ומייד!

מלאכית16

New member
ראיתי...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

ואפילו הגבתי.. אז תגיבי גם את
ובאמת איפה ימי העבר
אני מאשימה את אלן.. הוא פשוט משעמם מידי... החיים שלו לא מלאים באקשן מספיק.. וטחנו כבר כל אספקט אפשרי בחייו, חיים של אנשים הסובבים אותו, וחיים של אנשים שאפילו לא קשורים אליו.. אני אומרת שנלך אליו הביתה, ונעשה לו חיים קצת יותר מעניינים

Thestral

New member
אני מאשים את מיכל ועדי../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

הן לא שולחות סמסים><

מירטל

New member
אלן מאוד פעיל.

בעיקר בקידום איזהו מחזה שדי התעלמתם ממנו בפורום הזה. חוץ מזה, רוב מעריצותיו עסוקות ביומיים האחרונים בהזלת ריר על הטריילר החדש של מסדר העוף בגריל, לכו תמצאו אותו לבד.

מלאכית16

New member
כן...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אולי כי הוא לא הגיע לארץ, אז אף אחת מאיתנו לא ראתה אותו, אז קצת בעייתי לנו לדבר עליו... לא?

מלאכית16

New member
ברור שהמחזה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אם לא היינו מדברות על אלן בגלל שהוא לא הגיע לארץ, הפורום הזה היה די לא קיים... למרות שאם כבר מדברים על זה, אלן כן היה בארץ...
(לא שמישהי מאיתנו פגשה אותו או משו כזה
)

מלאכית16

New member
הוא הרצה ב...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אחת האוניברסיטאות בארץ מתישהו... אני ממש מקווה שהוא יחזור שוב

מלאכית16

New member
זה פאקינג עוד...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

יותר מחצי שנה והם כבר מוצאים טריילר.. פשוט דוחה.. כל פעם הם עושים לי חשק לקרוא את הספרים שוב, רק כדי לוודא שהקקי הזה שעולה מיליוני דולרים שהם קוראים לו סרטים שמבוססים על הספר, הוא לא באמת אמיתי... זו קנוניה, אני אומרת לכם!!
בקיצור, שימותו. אין על הספרים! ואלן ריקמן הוא כוסון על.

Shiri from the block

Active member
לדעתי אין לך מה לדאוג../images/Emo113.gif ממה שקראתי על הסרט והקטעים שהם הכניסו והקטעים שהם הוציאו- הסרט (לפחות בנתיים) נשמע מאוד נאמן לספר.. ואל תשללי ישר, אני יודעת שהסרט השלישי והרביעי די איכזבו פה ושם אבל הסרט החמישי באמת נשמע טוב.

מלאכית16

New member
פה ושם../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

התאכזבתי ה-מ-ו-ן. הם אפילו לא הגיעו לרבע ממה שהספר גרם לי להרגיש.. זה היה פשוט, חבל.. את יודעת מה הכי מרגיז אותי? לא אכפת לי שיצאו הסרטים, ושהם גם לא יהיו נאמנים כל כך לספרים, הרי זה הגיוני שהם לא יצליחו להגיע לרמה של מאה אחוזים (למרות, שאם את שואלת אותי- הם יכלו להתאמץ קצת יותר בלהפוך את הסרט לתואם לספרים, מאשר להפוך אותו ללהיט הוליוודי.. עובדה שהספרים היו מספיק טובים כדי להימכר בע-נ-ק) אבל הכי מרגיז זה שהם לא אמינים בכלל וסוטים המון מהעלילה, ומיליוני אנשים צופים בזה (כי הרבה יותר קל לצפות בסרט מאשר לקרוא ספר.. במיוחד בעידן שלנו..) וחושבים לעצמם שאם הסרטים כאלו לא משהו, אז גם ככה הספרים... או שזה שהם ראו את הסרט, נותן להם פטור מהספר (במיוחד בבוקריפורטים
).. וכבר שמעתי הרבה אנשים אומרים (אחרי ששאלו אותם אם הם קראו את הספרים..): "עזוב אותך, ראיתי את הסרט והוא לא משהו..." זה מרגיז אותי. פשוט מרתיחחחחחח...

אולי, מבחינה תאורתית...../images/Emo15.gif

אבל מעשית
אני אישית לא מסוגלת שלא לצפות בהארי פוטר ישר כשהוא יוצא...

מלאכית16

New member
מנמנמ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אם להודות באמת, זה באמת מפתה. אבל אני חושבת שהפעם אני אבדוק את עמידותי בנושא..

מירטל

New member
תפתחי על זה שירשור חדש:

כמה זמן לדעתכן מנהלת פורום הארי פוטר בתפוז תתאפק ולא תלך לראות אותו על המסך הגדול ?

למעלה