21.7 משחקי לוח בפריק!

Ferenheit

New member
21.7 משחקי לוח בפריק!

חנות פריק החדשה מזמינה אותכם לערב משחקי לוח פתוח ב-21.7 בחנות החדשה במרכז ווייצמן בת"א (בקניון הצמוד לבי"ח איכילוב). עלות ההשתתפות 20 ש"ח. * האם יש משחקים מסוימים שהייתם רוצים לשחק בהם? * האם אתם מתכוונים להגיע? * רעיונות והצעות יתקבלו בברכה. פרטים נוספים יפורסמו בקרוב.

IirionClaus

New member
אישית לא אוכל להגיע

אבל אשמח להגיע במידה ויאורגן במועד מאוחר יותר.

ycyclop

New member
בקשות למשחקים

היות ואני אעשה מאמץ להגיע, אם יש בקשה שאני אביא משחק מסויים, אני מוכן לנסות. ישנם משחקים שאני לא מוכן להוציא מהבית בגלל כל מיני סיבות אז לא להפגע אם אני לא נענה לבקשה מסויימת

ycyclop

New member
אני לא מוציא

שני סוגי משחקים 1: משחקים Out of print, שאם קורה להם משהו אני לא אוכל להחליפם. 2: משחקים עם הרבה מאד חלקים, כך שיש סיכוי שמשהו ילך לאיבוד

Ferenheit

New member
אנחנו עדיין לא יודעים איזה משחקים

יהיו זמינים מצד פריק לטובת הערב (פתוחים, ז"א). אני יכול להביא את קטאן הבסיסי שלי.

טלד

New member
משחקים של פריק

העדיפות לדעתי שיהיו משחקים של פריק שלא כל כך מכירים. למשל: DOOM, Lord of the Ring וכאלה... משחקים שאותי, לפחות, מאוד מסקרנים אבל אני לא מכיר אף אחד שמתכנן לקנות. מי יודע אולי אני אתלהב מאחד מהם. חוץ מזה אני מניח שאם בסוף הערב ימכרו את המשחקים הפתוחים בזול יהיה מי שיקנה. בשביל לשחק בקטאן לא צריך להגיע לפריק...

Ferenheit

New member
אם כבר ייפתחו משחקים לצורך הדגמה

(נושא בעייתי מלכתחילה) אני לא חושב שהם יימכרו בזול בסוף הערב- אלא יישמרו להדגמות עתידיות. אגב, את שרה"ט יש לי על המדף ואני מוכן להביא, אבל יש סיבה ששכחתי לציין אותו - הוא לא משהו לדעתי ואני לא זוכר אותו כי אני לא משחק בו לעולם.

טלד

New member
אופס... נלחץ לי בטעות

הבאתי את המשחקים האלה כדוגמא למשחקים שלא נראה לי שאי פעם אני אקנה, אבל ראיתי אותם בפריק ונראה לי נחמד לנסות באופן חד פעמי. אם אתה אומר שהמשלק גרוע אז אין צורך. נראה לי שאם פריק מארגנים ערב כזה, וגובים עליו דמי כניסה אז יהיו משחקים שהם לא Setllers of catan שאנשים מביאים מהבית...

למעלה