Margarita chum
New member
21/2../images/Emo23.gifGeva Alon-Match Ra'anana
תחילת השבוע, מסמסת לחברי הטוב ביותר- "מאמי יש הופעה של גבע, רוצה?" -"כן!" מציקים ליפית................... תני כרטיס תני כרטיס............ -"
יש כרטיס"! איזה כיף לנו
הגענו למאטש כמובן באיחור מטורף, כשהמקום קרוב חובה לאחר!! "היי, אני ברשימות. ליאור חלוואני". מה אני לא כתובה? דאמט! מתקשרים ליפית בלי סוף, והיא החמודה בממתינה נצחית... שיט שיט שיט..... או, בא איזה אשכנזי מקסים!! אוקיי אז הוא אומר שזה בעייתי והוא יבדוק את זה.... ואז שואל זה שניכם בחינם? למי החינם? אני כזה רק אחד... הוא כזה אז כנסו מה הבעיה?!..... נכנסנו התיישבנו אחלה של מקום, די קטן אבל נעים נעים נעים...
גבע עלה, רק אחרי שהסתיים הכדורגל הזה, ימח שמו כל הגברים היו מרותקים למסך הפלסמה הזה
הייתה הופעה מעולה, אני שראיתי רק הופעה חשמלית של גבע שנהניתי בה ממש ממש, באתי להופעה ראשונה אקוסטית שלו ובאמת עשיתי חיים!! השמעתי לחברי הטוב אורן את הדיסק מיד אחרי ההופעה הראשונה של גבע שהייתי בה, והוא התאהב!! היה מצחיק שבהופעה הוא זכר כבר מילים וסולואים מעניינים!! פשוט היה לי מושלם, כאילו רק גבע אורן ואני היינו שם, כאילו גבע שר לנו! ככה, גבע שר שירים מוכרים לצד שירים מהאלבום החדש, ביצועים מדהימים אחד אחד!! כ"כ כיף לראות כמה הוא משקיע ונותן הכל הכל מעצמו!!! פשוט מדהים מאוד התרגשתי.... היה קטע כזה שכולם פשוט התחילו להשתולל, זה היה אחד המצחיקים...... פתאום גבע כזה עושה: "אז ככה מתנהגים אנשים מחוץ לתל-אביב"?.. לנו התשובה הייתה ברורה. אחרי כל שיר כולנו צעקנו עוד עוד, וזה פשוט היה קורע.... היו איזה 35 אנשים בכל המקום, והלכו פשוט צחוקים זה לא יאומן. היו שני הדרנים, הקהל היה כזה טוב!! הרגשתי את זה למרות שלא אני הייתי זו שהופיעה על הבמה
אממ זהו בעיקרון, ממש תודה רבה ליפית על הכרטיס, אני מעריכה את זה מיליון
אני מתארת לעצמי שבפורום הזה זו תופעה שאינה קיימת, אבל אם בכל זאת לא הייתם בהופעה של גבע, פנקו את עצמכם ואת חברכם הטוב באיזו הופעה, תאמינו לי זה יחולל פלאים!! שיהיה שבוע טוב, בלי שביזות יום א' רגילה(לשמיניסטים שבינינו, מחר שביתה!!
...)
תחילת השבוע, מסמסת לחברי הטוב ביותר- "מאמי יש הופעה של גבע, רוצה?" -"כן!" מציקים ליפית................... תני כרטיס תני כרטיס............ -"