20x13

20x13../images/Emo58.gif

לשם שינוי פרק שהצלחתי להנות ממנו ובדי בקלות הפרק הטוב ביותר העונה ביחד עם ToH XIX. אני ממש מצאתי את עצמי נהנה מרוב מה שהוצג עם הנזירות ובמיוחד הקטע בו הומר מתלבש לרגע כנזירה והקטע בו קומיקס בוק גיי אומר: "Legend and Wikipedia has it" (למרות שבדיחות על ויקפדיה זה דבר כבר נדוש זה לא מפסיק לבדר
). בסה"כ שווה לדעתי לצפות בפרק הזה.

20x14../images/Emo58.gif

בסה"כ הרעיון מאחורי הפרק היה נחמד (ודי גנוב מפאמילי גאי אבל להתחשב בעובדה שהם גנבו השבוע מהסימפסונס עם הקטע של OJ אז הכל יוצא בסדר
) אבל חבל שהפרק עצמו היה יחסית גרוע שמלבד הקטע עם המתכון הסודי של גינס לא ממש הצלחתי למצוא משהו מבדר במיוחד. אגב, הפורום הזה עד כדי כך מת שאפילו לפתח דיון קטן על פרקים חדשים לא מתאפשר כאן?

Shadow64

New member
למיטב הבנתי

הוא שודר במיוחד באנגליה לרגל יום סט. פטריק ודלף לרשת..

starman

New member
פרק נחמד

עקב לחץ בעבודה לא יצא לי להגיב בזמן האחרון אבל אני כאן ויש לי כמה רעיונות לעורר את הפורום ובקרוב מאוד .

or121210

New member
אחד הפרקים הטובים של עונה!

הקטע שהומר חיפשאת היד שלו למגי היה ענק, והכי גדול היה שאחרי שהיד אוכלת הרבה ומארג' חשדת, אז הומר אומר: cool it, she's getting suspicious. אז היד אומרת לו (כמובן שהומר אומר במקומה) בקול תוקפני וקורע מצחוק: !you cool it, i'm hungry וגם הקטע עם בארט והשטן בסוף היה מצחיק ושנון. בכלל פרק מעולה

למעלה