20x11

20x11../images/Emo58.gif

כלום! זאת הדרך הפשוטה ביותר לתאר את הפרק שאין לי אפילו מילה מספיק טובה לתאר עד כמה גרוע הוא היה (תסריטאי כמו מייקל פרייס חייב למצוא את מותו לאחר הפרקים האיומים שהוא כתב לסדרה הזאת). לא מאמין שאני אומר את זה, אבל הפרק הזה היה כל כך זוועתי עבורי שאני מאוס מהסדרה הזאת לחלוטין ואני לא חושב שאני הולך לצפות בה במצב הנוכחי בה היא נמצאת (פשוט בלתי יאומן שככה סדרה חוגגת 20 עונות). העונות האחרונות פשוט איומות להחריד וגורמות לי לאי נוחות בזמן הצפייה כך שאין לי שום סיבה לצפות ב21 דקות של בידור פשוט ועלוב שבמקום לבדר אותי עושה את ההפך המוחלט. דרך אגב, עוד מישהו שם לב לפאשלה עם הקול של ג'ימבו בסצינה באוטובוס? העיקר שהסימפסונס התקדמו לHD

nadiva69

New member
לא צריך להגזים....

אכן פרק לא חזק במיוחד אבל גם לא ממש רע..... אהבתי את הקטע שאוטו אומר not a helicopter????

נכון, הוא ממש לא רע הוא הרבה יותר גרוע מזה

ואני ממש לא מגזים, הפרק הזה היה הסתמי ביותר שהסדרה הזאת סיפקה והקטע המפגר בסוף הפרק עם הריקוד מוכיח עד כמה אין לאנשים שכותבים את הסדרה רעיון טוב לפרק ופשוט דוחפים משהו שימלא את החלל הריק. לומר על כזה פרק שהוא "לא ממש רע" זה לירוק על מה שהסדרה הזאת פעם הצליחה לספק - קומדיה מבריקה ללא פשרות (אני שם גז וטס חזרה לשנות ה90
).

Becker3

New member
זיהוי פרקים מאלה שהומר נפגע בהם

הי למי שראה את הפרק רציתי לדעת אם הוא יוכל לעזור לי בשמות של שני פרקים שמהם לקוחים שני הקטעים האלה: 1.אחד מהקטעים הראשונים, אחרי הקטע שהוא חובט את הראש בזכוכית, יש קטע שהוא נמצא במרתף ואיזה כמה יצורים חונקים אותו. 2.כשהומר חונק את הומר בסלון

הקטע בו הומר חונק את הומר לקוח מהעונה ה12

The Computer Wore Menace Shoes פרק נהדר לדעתי.

למעלה