209 ספויילר

inbalinbal1

New member
209 ספויילר

כמעט התפתתי ( אם ככה רושמים את זה) לראות את שני הסופים שעשו לפרק ברגע האחרון ניתקתי את העמוד

irene17

New member
חחחח

אני לא מתכוונת אפילו לנסות להחזיק את עצמי, בעיקר בגלל העובדה שאני יודעת בדיוק מה קורה בשניהם. אז ברגע שאני חוזרת הבייתה העמוד הזה ממש לא הולך להיות מנותק.

irene17

New member
לא ראיתי אותו

פשוט, בואי נגיד שאני לא בן אדם עם הרבה סבלנות ואני זונת ספוילרים אז אני לא מסוגלת לא להכנס ולקרוא על מה היה בפרק. חוץ מזה שאני מתה על TWOP הם ממש מצחיקים שם עם התגובות שלהם לפרקים.

MaNcHi 135

New member
גם אני הייתי ככה פעם אבל אז

הבנתי שזה סתם הורס לי את כל ההנאה בפרקים אז הפסקתי לקרוא ספויילרים.. יש לך קישור לפורום הזה?

irene17

New member
כן ../images/Emo58.gif 201

ובעונה הראשונה עוד קצת החזקתי את עצמי, אבל עם כל מה שקורה על VD בעונה השנייה הייתי צריכה הכנה נפשית. הנה הקישור

MaNcHi 135

New member
וואי תודה!

בדף השני של הפורום הזה (כלומר של תפוז) אז פירסמת שם ראיון עם הקאסט ואז יש קטעי וידאו בצד.. עכשיו אני לא מצליחה לראות אותם! זה לא רוצה להפעיל לי אותם! יש לך מושג אם יש איזו דרך אחרת לראות אותם?

irene17

New member
אמממ...

את מדברת על הראיונות של קריסטין ויץ' באתר E? כי אם כן היו פעם קישורים להורדה באתר אחר. אבל עכשיו האתר הזה הוריד אותם. אני הורדתי רק את הראיון של ג'ייסון וטדי (הראשון) אז אני יכולה לשלוח לך אותו אם את רוצה.

MaNcHi 135

New member
כן פליז!

זה כל כך מעצבן שאני לא מצליחה לראות קישורים כאלה של המדיה..

irene17

New member
או קיי

כרגע אני בעבודה, כשאני אחזור הביתה אני אעלה את זה לMEGA-UPLOAD ואשים פה קישור.

MaNcHi 135

New member
אוקיי תודה!

חחחחחח הם ממש שונאים את דאנקן שם..חחחחחחח וצדקת הם באמת מצחיקים.....

inbalinbal1

New member
אבל ראיתי בפורום

שמישהו רשם ב5 בבוקר שהוא ראה את הפרק מעניין מאיפה הוא רואה את הפרקים כי זה מהיר חבל"ז

irene17

New member
זאת אחת הסיבות העיקריות

שאני אוהבת לקרוא את זה. למרות שזה לא קשה לקלוע לטעם שלי, אם להשוות לשאר הדמויות הוא הדמות הכי שנואה, אז לי טוב. למרות שאני קצת מרחמת על טדי דאן לפעמים, מילא לרדת על דאנקן אבל הם יורדים גם על טדי (ולפעמים בצורה קצת בוטה מידי), אני מתארת לעצמי שהוא כבר לא נכנס לפורום הזה...

MaNcHi 135

New member
זהו.. זה מה שרציתי להגיד..

שהוא לא אשם שנתנו לו את הדמות הזאת.. והוא כבר לא ניכנס לפורום הזה כבר???

irene17

New member
קשה לי להאמין

למה שהוא ירצה להכנס לשם כשכל הזמן יורדים עליו? אני יודעת שרוב ת'ומס נכנס לשם די הרבה, וקורא אחרי שהפרק משודר מה אנשים חשבו עליו... אני לא אומרת שזה הכל באשמתו של טדי דאן, הדמות שלו די יבשה, אבל הוא גם שחקן מאוד ממוצע, מה שממש לא עוזר לו. וגם אני מסכימה איתם שהוא לא שחקן טוב, פשוט זה לא כ"כ יפה לרדת עליו במקום שהם יודעים טוב מאוד שהוא יכול לראות את זה.

למעלה