........ תקשיבו אני די חדשה פה-מישהו מוכן להסביר לי מי זאת שרשור?! זאת שירה? (המנהלת של האתר)?
מ מממממממממממממממצב New member 16/4/03 #1 ........ תקשיבו אני די חדשה פה-מישהו מוכן להסביר לי מי זאת שרשור?! זאת שירה? (המנהלת של האתר)?
נ נעה הרשקוביץ New member 16/4/03 #2 ../images/Emo6.gif איזה חומדדד../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif שרשור, זה לא שם של אף אחד . שאומרים לשרשר, זאת אומרת לשרשר תגובות כאילו להגיב, על ההודעה זה לשרשר הודעות וזה בא מהמילה שרשור, בטח לא הסברתי את זה טוב
../images/Emo6.gif איזה חומדדד../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif שרשור, זה לא שם של אף אחד . שאומרים לשרשר, זאת אומרת לשרשר תגובות כאילו להגיב, על ההודעה זה לשרשר הודעות וזה בא מהמילה שרשור, בטח לא הסברתי את זה טוב
נ נעה הרשקוביץ New member 16/4/03 #3 ומותק../images/Emo13.gif מה ששירן כתבה לך ../images/Emo85.gif שזה שרשור למטה, זאת אומרת שכבר יש שירשור הודועת על מה שכתבת בפורום למטה
ומותק../images/Emo13.gif מה ששירן כתבה לך ../images/Emo85.gif שזה שרשור למטה, זאת אומרת שכבר יש שירשור הודועת על מה שכתבת בפורום למטה
S shirakl New member 16/4/03 #4 שרשור זה... אוסף של הודעות המחוברות זו לזו... כשאת לוחצת על כפתור "הוספת תגובה" וכותבת הודעה, את בעצם משרשרת... זה לקוח מהמילה שרשרת (שרשרת של הודעות) ונעים מאוד, אני שירה, מנהלת הפורום ולא, אני לא שרשור
שרשור זה... אוסף של הודעות המחוברות זו לזו... כשאת לוחצת על כפתור "הוספת תגובה" וכותבת הודעה, את בעצם משרשרת... זה לקוח מהמילה שרשרת (שרשרת של הודעות) ונעים מאוד, אני שירה, מנהלת הפורום ולא, אני לא שרשור