2048

מרשים ביותר!!!!

כמה שעות לקח לו התענוג?

לא רוצה בכלל להתחיל..

הפורום הזה למשל נראה לי אחלה "בזבוז זמן", לא צריכה גם משחקים..

אולי בעצם טעיתי בשלב אחד

הגעתי היום ל-8192 ופתאום נדמה לי שכבר הייתי שם (לפני שהחלפנו מחשב והתאפסו לי השיאים) ואז אני מכירה כאלה שהגיעו ל16384, וה-32768 היו השמועות המפוקפקות. אז הנה - אמתת לי.

2048

גיליתי אותו שבוע שעבר
והיום חברה סיפרה לי שאם באופן שיטתי מתחילים מהפינה השמאלית העליונה ומזיזים האצבע ימינה-למטה-שמאלה-למעלה, כך במעגליות עם כיוון השעון, אפשר להגיע לתוצאות מאד טובות בלי להסתכל בכלל על המסך ובלי אסטרטגיה
ניסיתי ואכן הגעתי ככה עד 256.
כשבלי השיטה הזו הגעתי עד 512... (משחקת רק כמה ימים, נא לא לצחוק עלי
)

אז מה הקטע? קצת מבאס, לא?

מה סוף המשחק?
ומה נחשב תוצאה טובה?

עד כאן עניינים ברומו של עולם.

פרמלה

New member
כתבתי על המיני אסון הזה לפני כמה ימים

זה ממכר בצורה קשה.

טרם שמעתי על הטריק הנ"ל ועכשיו פתחת לי אפיקים חדשים.

הסוף הוא כשאת מרכזת את כל היקום במשבצת אחת ששווייה 2048 ואם את סופר גלקטית אז אפילו 4096.

הגעתי ל-1024 עד כה. זה כנראה עלוב ומביך, כי אני משחקת כבר 3-4 שבועות, אולי יותר אפילו.

ממש לא. אם תעשי תנועות מעגליות תגיעי באמת

ל-256 בערך (ולמשהו כמו 3000 נקודות), אבל אם תלמדי את הדרך ותעבדי בחוכמה, תגיעי להרבה יותר. בעיקרון סוף המשחק הוא כשמגיעים ל-2048, אבל לזה אפשר להגיע מהר. אני הגעתי כבר כמה פעמים ל-4096 ומכירה כאלה שהגיעו ל-8192. זה האתגר הבא שלי.

shani shay

New member
נגיד ש....

נגיד שאיזה יפני אחד ביפן היה מוצא בטעות את הפורום שלנו,
מכניס כאן בטעות הודעה ביפנית מדוברת -
ההודעה שלו וההודעה שלך - היו נקראות לי לגמרי אותו דבר.

מהיפנית שלו לא הייתי מבינה מילה ומההודעה בעברית שלך - אפילו את האותיות לא הבנתי!

אבל מקריאת תגובות - אני מבינה שהבעיה אצלי.....

פשוט משחק (אפליקציה בסמארטפון במקרה שלי) חדש יחסית, וממכר מאד.
נסי ותהני

(מזכיר לי את הסטיקרים של "נשיא ותהני", עכשיו כשאולמרט ממתין לגזר דינו. אחלה צמרת מדינה הייתה לנו)

אני לא משחקת בסמארטפון, אז יש לי לגיטימציה

לכך שאין לא לי ולא לבעלי משחקים בסמארטפונז שלנו, ולכן גם הילדים לא משחקים איתם. לגמרי החלטה מודעת מבחינתי.
שישחקו פה ושם בבית במחשב, סבבה לגמרי, אבל לא רוצה שזה יהיה מחוץ לבית, אחרת המצב יהיה כמו בקריקטורה שראיתי לא מזמן באחד העיתונים בפסח (מטיולי החג- האב מסביר לילדיו בהתלהבות על הנוף הנשקף בטיול ועל המצודה הצלבנית שרואים, והם משחקים בסמארטפון ובכלל לא מסתכלים/ מקשיבים..)

אז אני יכולה לספר

שהערב סוף סוף הגעתי ל2048!
אני משחקת שבועיים בערך ולא בהתלהבות רבה, אבל זה נחמד.

(הבת שלי בדיוק הכירה לי את don't tap the white tile
ונשמע שזה האסון הבא)

אני מניחה שאת מדברת על הניקוד?

הוא פחות מעניין במשחק הזה. יותר מעניין להגיע למשבצת של 2048 (או יותר).
את לא יכולה לעבור את זה (כלומר להגיע למשבצת עם ערך גבוה יותר) בלי להגיע ל-2048 קודם, כי כדי להגיע למשבצת הבאה בגודלה (4096) את צריכה לגרום להתנגשות של שתי קוביות של 2048.

למעלה