203 - My Case Study

steelwater

New member
203 - My Case Study

קצת משהו חשבתי על הפרק וגם יש לי שאלה עליו. זה הפרק שקלסו אומר שמי שימצא את התיק הכי מעניין של מטופל יטוס לרנו, נראה לי, ויציג אותו שם בועידה. בהתחלה הרוב מתלהבים וג'ידי קצת פחות ודר' קוקס אומר לו שהוא גאה בו שהוא לא מתלהב כמו כולם ומלקק לקלסו את התחת. אבל ג'ידי כן רוצה לנסוע וכן מחפש תיק ולא מספר את זה לדר' קוקס שממשיך להתנהג אליו יפה יותר מאיך שהוא כרגיל. ג'ידי מוצא חולה להציג אלב החולה מתחרט. הוא ודר' קוקס מטפלים באיזו חולה, שאגב כל הפרק מתחילה עם דר' קוקס. באיזהשהוא שלב דר' קוקס אומר לחולה מה יש לה והוא אומר לה שזה משהו שעוד לא ממש יצא להם לראות בבית החולים אבל שאפשר לטפל בזה. לג'ידי נותר עוד ממש קצת זמן להגיש את התיק שלו. החולה הזאת היא תיק טוב. ג'ידי צריך לבחור בין היחס הטוב של דר' קוקס לבין ההזדמנות הזאת בעבודה שלו. והוא עוד צריך לשאול את החולה מול דר' קוקס כי אין לו עוד הרבה זמן ודר' קוקס שם. בסוף ג'ידי מבקש ממנה והיא מסכימה. גי'יד המסכן. כל-כך חשוב לו מה שדר' קוקס יחשוב עליו וכל-כך חשוב לו שהוא יעריך אותו אבל גם כל-כך חשוב לו להיות רופא טוב ולהתקדם בעבודה שלו. בסוף הוא זוכה ואז דר' קוקס מרצה לו קצת. אבל מה שג'ידי אומר לו בסוף הוא ממש נכון. הוא ממש משקשק שהוא אומר את זה אבל הוא אומר לו כזה:"I want to be you, but a better. Sometimes you have to play the game" הרי ג'ידי ממש מעריך את דר' קוקס והוא חשוב שהוא רופא טוב והוא רוצה להיות כמוהו. דר' קוקס רופא טוב אבל הוא לא מתקדם בעבודה ולא כלום בגלל היחס שלו ובגלל שהוא לא מתפשר כמעט אף פעם על כלום. הוא היה יכול להיות בתפקיד גבוהה יותר ולהשפיע הרבה יותר בביה"ח אבל הוא לא בגלל שהוא לא מוכן לשחק את המשחק. ג'ידי מבין שלפעמים צריך לשחק את המשחק כדי להתקדם ולכן פה הוא גם לומד מדר' קוקס וגם מתקדם. מה יותר נכון? אני לא יודעת. כל אחד מחליט את זה לעצמו. יש משהו נכון בזה שג'ידי מוכן לשחק לפעמים את המשחק. הוא בנאדם טוב ורופא טוב והוא ידפיע יותר אם הוא יהיה במשרה גבוהה יותר. יש משהו מאד נכון בדרך שבא דר' קוקס מתנהג. אולי הוא לא יתקדם ושיפיע יותר, אבל הוא לא בוגד בעקרונות שלו. בכל מקרה, חשבתי שכל הסיפור הזה היה ממש טוב ובכלל הפרק ממש טוב. אבל היה משהו שלא הבנתי! בסוף אחרי שג'ידי ודר' קוקס מדברים אז דר' קוקס בא לחולה הזאת אם פרצוף קשה כזה ומביא לה טלפון ונותן לה את השפורפרת. מה הקטע עם זה? למי הם מתקשרים? מה הוא רוצה שהיא תעשה?

steelwater

New member
וגם, האתר של זאק התעדכן

איזה כיף.
זאק המדהים מביים את הקליפ הראשון של ג'ושוע ראדין ולשיר קוראים Closer או משהו כזה. באתר יש וידיאו כזה של מאחורי הקלעים. זאק כזה חמוד שהוא עושה את זה, אני ממש חכה כבר לקליפ הזה ולג'ושוע ראדין יש קול מדהים. מי שתהה, ג'ושוע ראדין זה איזה חבר של זאק שהוא מוזיקאי וזאק המליץ עליו בבלוג שלו. יש לו קול מדהים וכמה שירים יפים. היו גם שירים שלו בסקרבס.

pake

New member
תודה!

מה שג'ושוע לבש זה באמת מגארדן סטייט או הוא סתם אמר את זה? הוידאו קליפ נראה דיי פשוט, אבל זה גם טוב. זאק גם ביים וידאו קליפים של לזלו משהו, זה ששר Superman.

steelwater

New member
או באנגלית Lazlo Bane

זה לא בנאדם, זו להקה. והם ממש טובים. שמעתי עוד כמה שירים שלהם ואת רובם ממש אהבתי. אני ממליצה לכם על: All the time in the world Flea market girl I'll do everything וכן, זאק ביים להם קליפ ולפי מה שהבנתי גם לגאבין דגרו.

lordavi

New member
זה הקטע

במהלך הפרק אחרי שהחולה התרשמה מהטיפול של קוקס, היא הציעה למשוך בכמה חוטים בשביל לקדם את הדוקטור... הוא סירב ולא כל כך בנימוס, בגלל העקרונות שלו. אחרי השיחה עם ג'י. די הקוקסר החליט "לשחק את המשחק" ולתת לה לנסות לקדם אותו קצת.

steelwater

New member
תודה

ממש תודה על ההסבר. כנראה שפיספסתי את זה. אז קוקס לומד מג'ידי לפעמים, הא? אבל עדיין לרוב הוא לא "משחק את המשחק".

למעלה