%#!$#@%#&

%#!$#@%#&

*אנרכיסטית בשידור ישיר מהחמשו"ש תשתו"ש* כן, אני כאן, ומה יש לי להגיד? שמתם לב שכל המדינה הזאת שובתת? הכל על הפנים.. (כל מה שנשאר לעשות זה לשבת ולאו*ן כל היום, מה שנעשה בעייתי כשגם יד ימין שובתת/"סקסשופ" נסגרה בגלל המיתון). הכל מתסכל. מה כן עובד כמו שצריך?

No!

Is not OK God DAMN IT!!!! what the hell are you thinking?! huh?!?! huh!?!??!?! you fucking brat! NOTHING HERE IS GOING RIGHT FOR HEAVEN'S SAKE!! can't you see?? can't you feel it??? "THE EARTH IS CHANGING.... I CAN FELL IT IN THE WATER" there would be nothing left here in the end and you know what???? KUSHILIRABAK! 65 NIS for 1 matchbox?????!??!??@??!^$#@!&$!#**%$9652(%@&^%

אנרכיסטית!!!!../images/Emo65.gif

את לא בצבא?! אני בטוחה שיש מישהו שיהיה מוכן להשאיל לך את היד שלו למטרותיך...חחח. ברוכה השבה....!

show jumping

New member
אנרכיסטית יקירתי

נכון שהמצב חרא, וממש מתסכל לחיות פה... כל השביתות, המלחמות, הכיבוש והפיגועים. אבל תמיד אפשר למצוא את הדברים הקטנים שמביאים אושר, אז במקום לשקוע בדכדוך כללי ורחמים עצמיים לכי למצוא את אותם דברים קטנים שיביאו לך את האושר!

האור בקצה המנהרה...

אנרכיסטית, את אומרת דברים מזה נכונים, את לא יודעת כמה כאב לי לקרוא את ההודעה שלך. בכלל התסכול לפעמים קובר אנשים, אבל כמו שאמרה Show Jumping אפשר למצוא בכל דבר מתסכל גם נקודות חיוביות. תני לי כמה שניות, בחיי אלוהים שאני מוצא לך איזה פתרון... נו ב'מת...

../images/Emo7.gif אוי... שירשור ותיקים....

אנרכיסטית... יהיה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taz512

New member
יקירתי

כשהחיים מביאים לך לימונים תכיני לימונדה... החיים קשים ואין מה לעשות נגד זה. אבל אני בטוח שאת תסתדרי, את תמצאי את הנקודות אור הקטנות שיעשו לך את החיים הרבה יותר קלים. טאז, השד והחיים

מה אני מחפש בכלל, הנה הפתרון...

אנרכיסטית, אני רץ מחפש הופך את הכל כדי למצוא משהו שיעודד אותך, כי המצב באמת קשה... ומה אני רואה ??? הנה פה ממש לידי מצאתי חבילה של - "גלילונית". לא צוחק, אבל זה מזה עוזר, גם ברגעים ממש ממש קשים. לוקחים שקית גלילונית אחת והכל נראה אחרת. גם בטלוויזיה, אפילו ב M.T.V, בערוצים הרוסיים, כולם כולם מפרסמים את השקיות. מה את חושבת שזה סתם...??? תנסי ואז נדבר.

zohark

New member
מזל טוב מותקק!שנה בפורום...

לכל מי שלא הבין היום שי חוגגת יומולדת שנה בפורום חחח היא כבר ותיקה לא?!?

show jumping

New member
יווו גדול!

ידעתי שאפשר לסמוך עלייך שתביא פתרון מוצלח, וכרגיל לא איכזבת
*גלילונית, כל כך נעים להוריד את הזבל!*

חה.

נראה אם ה"גלילונית" הזאת חזקה מספיק בשביל להחזיק את המדינה הזבל שלנו. בכל אופן, וואוו. תודה על התמיכה והעידוד. כאות הוקרה, אני שולחת לכל אחד ואחת מכם חבילה של גלילונית ועותק ברוסית של סרט הפורנו עם הזוג הערבי.

abup

New member
שלום אני סמי הירקן...

היום בבאסטה בשוק אני רואה אשה מבואסת אני שואל אותה גברת, גברת, למה את מבואסת איך שהיא באה לענות לי אני רואה שקית "גלילונית"! אני אומר לה "כפרה חכי שניה, בעצם את יודעת מה אל תחכי בואי איתי" שנינו יצאנו שניה מהבאסטה וזרקנו את הזבל!! מאותו רגע לשנינו היה חיוך על הפנים לכל היום..: *גלילונית, כל כך נעים להוריד את הזבל* זה בשביל לרומם את מצב רוחה של אנרכיסטית ..!! ואם את נתקלת בבעיות גדולות תעזבי את גלילונית ותעברי ל- "סנו סושי- רב שקית" שקבלה ציון 10 עגול לא תשע לא תשע וחצי עששששששר עגול... במבחנים לשקיות (את מבינה אנשים מובטלים מבואסים כולם על סף התאבדות אנחנו בדרך למלחמת עולם שניה אבל למישהו במדינה המסכנה הזאת יש זמן לעשות "מבחנים" לשקיות..!) אבל בקיצור: ה-י-א גדולה..!! אוהב אותכם: אבופ...!

abup

New member
אוופס...!!! מלחמת עולם שלישית...

טעיתי בספירה... אבופ...

למעלה