2015 KTM 250 XC-F vs. Yamaha YZ250FX

מיכהWR

New member
תקציר: אלו שני מוטוקרוסרים מוסבים קלות לאנדורו

מסתבר שיש כזו קטגוריה בארה"ב שמצדיקה מוצר בפני עצמו (אבל לעשות WRF חוקי לכביש בפאקינג אירופה הענקית - זה גדול על ימאהה. לך תבין מה הם שתו שם ביפאן).
שני האופנועים מצויינים למטרתם, הימאהה טיפה יותר טוב במוטוקרוס, הקטום טיפה יותר טוב באנדורו - בכללי ניצח הקטום בנקודות.
אגב שוב הקיאבה SSS מקבל נקודות זכות על PLUSHNESS

אני חושב שאופנוע שטח בלי קיק זו פשוט יהירות,

בלתי מוצדק ובלתי ברור בעליל...

מיכהWR

New member
אכן. אגב הסיפור עם המתלים לא ממש מתחבר לי

במוטוקרוס הם אהבו את הימאהה בגלל המתלים והכוח בסל"ד נמוך, ואח"כ באנדורו פתאום הם התלוננו שהפרונט רך מדי ביחס למתלה האחורי - שו? זה לא אמור היה להפריע במוטוקרוס?
כמו כן המסקנה שהקטום טוב יותר כשנהיה טכני ואיטי, למרות הכח בסלד נמוך והמזלג המופלא בימאהה (ושוב הקטע הזה שהמזלג בקטום נותן יותר 'פידבק' מהקרקע - אחרי שעה רכיבה בסנסן הפידבק הזה יצא להם מכל החורים).
נשמע כאילו התבלבלו להם העובדות והמסקנות..
&nbsp

Fengluzon

New member
אני מסכים איתך, זה מעט מוזר, אך כפי שבכתבה ציינו,

ניתן לפתור זאת בקלות עם החלפת קפיצים קידמיים או אחורי וכיוון סאג בהתאם.
לגבי מה שגזי ציין, אני באמת לא מבין את ההימור מבחינתי, להישען רק על התנעה חשמלית ללא גיבוי של קיק.
&nbsp
&nbsp

המחשמל 64

New member
מנהל
באמת,מציינים שהימהה תפקד ב 95% מהמצבים

במוטורקוס טוב מהקטמ,אז איך באינדורו כתבו שהבולמים שלו רכים מידי,ולא מווסתים כמו של הקטום? בנוסף,הם סוגרים מהלך בפניות אחר בלימות חזקות וכו'.
וכן מציינים לחיוב את בולמי הSSS.
בכל הקשור למנוע שנותן 5 סוסים יותר,מציינים שלהגיע למיצוי קורה בטיפוסים ארוכים ורוב הרוכבים לא עוברים את ה-11000 סלד'.
סה'כ אחלה כלים,הימהה סלחן יותר להבנתי.וכמו שכתב גז,בלי קיק בקטום,ועם בולמים כמו של הכחול,הבחירה שלי בכל מקרה היתה ברורה.

DAN TAL

New member
גם מכונית בלי מנואלה.

http://blog.hemmings.com/index.php/2013/03/01/tech-101-how-to-start-and-drive-a-ford-model-t/

DAN TAL

New member
לסיטרואן דה-שבו שהייתה לי בגיל -14,הייתה (חוץ מהמתנע והמצבר)

גם מנואלה.
היום לסיטרואן C-3 אין מנואלה.

doutsh

New member
כמה פעמים נתקעת עם C3 ללא מצבר באמצע היער

ללא גישה לגרר, ובלי רכבים אחרים בסביבה שיכולים לעזור עם כבלים?
&nbsp

enigo

New member
אם זה מה שעוזר להם לחסוך עוד קילו במפרט...

כדי שיוכלו לכתוב "הכי קל בקטגוריה", אז יש בזה המון הגיון (שיווקי). אבל לפחות שיתנו אופציה להרכיב קיק כמוצר אפטר-מרקט!

תוצאות מפתיעות

אופנוע יפני עם בעיות גימור ואירופאי עם גימור ללא דופי...מעניין מאוד כנראה שמשהו משתנה. עבורנו בארץ חשוב לציין בנוסף, שהבולים האחורי בכתום הוא עם לינק ולא p.d.s.

למעלה