2013 - שנה חדשה!

ערן1987

New member
2013 - שנה חדשה!

שנה אזרחית טובה לכולנו!!

אז כמה שעות אחרי ששנת 2012 הסתיימה ושנת 2013 נכנסה לתוקף אפשר לעשות את מה שכולם עושים: סיכומים!

נכון שחלק מחברי הפורום כבר סיכמו את השנה שלהם במצעדים שונים, אבל בואו נעשה משהו כללי. אפתח כאן כמה קטגוריות שונות ופשוט הגיבו עליהן בהתאם למה שדעתכם היה בשנה האחרונה. בואו נתפרע!
 

ערן1987

New member
תספיילר לנו


 

RTur

New member
Ke$ha - Warrior

בתור פופיסט, 2012 די שעממה אותי... יותר מדי להיטי וואן היט וונדר אבל אף אמן שאני יכול להגיד עליו שהוציא אלבום שיכולתי לשמוע מההתחלה עד הסוף ולהגיד "וואי אלבום טוב!". בכל אלה שניסיתי מצאתי את ה-3-5 שירים שהתחבבו עליי אבל כל השאר פח זבל. ואז ממש רגע לפני שהשנה הסתיימה דווקא קאשה הפתיעה והוציאה אלבום פופ כיפי לחלוטין שאני באמת נהנה מכל השירים בו (כמובן שיש כאלה שקצת פחות אבל בגדול - שאפו!).

מקום שני - Kylie Minogue - The Abbey Road Sessions
מאז שהתאהבתי בAphrodite אני עוקב אחריה והאזנתי כמעט לכל הדיסקוגרפיה שלה (זה לא ייאמן כמה הבחורה הזאת מוציאה... נורא קשה להשלים את הכל, אני עדיין עובד על זה) והשנה היא הוציאה את האלבום המיוחד הזה עם קאברים לעצמה בעיבודים חדשים אך לא ברוח התקופה, אלקטרוני וזה, אלא דווקא לכלים החיים, תזמורת, סיקסטיז כזה ועוד... וזה לגמרי עבד. אהבתי מאוד. מדהים גם איך היא פוגעת בול בכל אינטרפטציה (במיוחד עם Confide In Me, כמה גרסאות של השיר הזה ששמעתי אצלה וכולן מדהימות)
 

ערן1987

New member
זה אלבום טוב מאוד

ואנדררייטד במובן מסוים כי המבקרים ואנשים אחרים לא מתים על פופ קליל כמו זה. זה פופ טראשי שכל כך מודע לעצמו וזה רק מוסיף לו לדעתי.

לגבי האלבום של קיילי, אמנם שמעתי אותו פעם אחת בלבד אך הוא לא תפס אותי לגמרי והרגיש לי קצת כפספוס.
 

ערן1987

New member
אמן השנה

כן, אני מקשה עליכם - תבחרו אמן בלבד! כלומר, מבין כל הזמרים והזמרות והלהקות שפעלו בשנה האחרונה תבחרו אמן אחד בלבד שהכי עשה לכם את 2012!
 
למעלה