2012

מדברייה

New member
2012

ירח, איינני יודעת אם כאן זו הכתובת, (אני אחפש גם במקוםמות אחרים) אנחנו ארבע שנים לפני הסוף של הכול.אובמה נבחר בארצות הברית לארבע שנים של כהונה.משום מה האיש הזה עושה לי צמרמורת.אני מרגישה שהוא ממש לא כמו שהוא מציג את עצמו.המציאות גורמת לי לפחדים רבים. אנשים דתיים אומרים שהסוף מגיע. מה דעתך?אם זה נשמע לא שפוי, אני מכונה לשמוע גם את זה. האם יש לך מסר עבורי ל2012? תודה וסליחה אם הדברים לא היו במקום

chenby

New member
אם אנשים דתיים הכוונה לשי טובלי

ואני אומרת את זה כי הוא היחיד שממנו שמעתי שב2012 יקרה משהו - אז אני ממליצה לך לשחרר את זה. ואם בכל זאת את בוחרת להאמין שזה מה שיקרה רק כי כמה אנשים אמרו (ועם כל הכבוד לדתיים - הם עדיין בני אדם שאומרים את המחשבות שלהם - יש אינספור מחשבות.. הם בוחרים להאמין דווקא לזו) אז תנצלי את ה4 שנים שנותרו לך בדרך הכי טובה שיש.. לא עדיף לנצל את השנים מאשר להעביר אותם בפחד? מה נותן לך לפחד? הרי פחד הוא דבר תיאורטי בלבד. אנחנו או פוחדים ממשהו שכבר קרה.. ומשחזרים את האירוע המפחיד (כלומר בזמן שהוא קורה- בדרך ההשרדות שלנו אנחנו לא חווים את הפחד - אנחנו בתוך העשייה - רק אחרי אנחנו נזכרים ואומרים אמא'לה) או שאנחנו פוחדים ממשהו שעלול לקרות וגם כן זה תאורטי בלבד כי זה בעתיד לא עכשיו. עכשיו בזה הרגע אין פחד. ככל שתאמני את עצמך לחיות בכאן ועכשיו, לא תתני לכל מיני אנשים לשים עלייך את הדעות שלהם והמחשבות שלהם למשהו שאולי עלול לקרות בעוד 4 שנים. וזה שהחלטת שאובמה לא טוב - זו גם מחשבה שאת מאמינה לה, והוא עדיין לא נשיא - אולי מקיין יהיה.. המציאות הזו גורמת לי לפחדים - המציאות הזו היא עכשיו??? היא אשליה שאת מאמינה לה. כל משהו שהוא בעתיד - הוא כרגע אשליה. ממליצה לך לקרוא את הספר כוחו של הרגע הזה.

2012

בהסטוריה האנושית קימים לא מעט נבואות על קץ האנושות או סוף העולם (1984, 2000...). ההסטריה של 2012 נובעת כנראה מלוח השנה של שבט המאיה. למאיה היו שלושה לוחות שנה, אחד ליום יום, אחד ששמור לכוהנים ואחד שמציין שנים- הלוח הזה שעדין מדויק להפליא פשוט נגמר ב2012- מכאן אני מאמין באה המחשבה. אישית, לא מוצא סיבה לדאגה.

Guy24Gold

New member
אוי ואבוי

אובמה טרם נבחר לנשיאות ארצות הברית.... ואולי הוא עושה לך צמרמורת בגלל שהוא... שחור?

למעלה