2012 הוא עוד סוף ברשימה ארוכה: לכבוד פנומן 72

goldy

New member
2012 הוא עוד סוף ברשימה ארוכה: לכבוד פנומן 72

http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/966/642.html אתה אוהב סעיפים, אז בבקשה תגובתך על כל סעיף בנפרד
.

פנומן 72

New member
הנה אני מגיב

1. היות ומדובר במתיחה אין מה לדון בכך. 2. מי שהולך אחרי הזיות של איכר אמריקאי הזוי שלא יתפלא שהוא נשאר עם הזין ביחד. 3. כנ"ל לגבי הפסיכי שחשב שהוא מדבר עם אלוהים. לא פחות 4. מעבר שביט בסמוך לכדור הארץ איננה בגדר נבואה אלא עובדה. החששות האלה היו גם מנת חלקו של העולם גם לפני כ-20 שנה כשאותו כוכב שביט עבר שוב בסמוך. אז עבר. אף אחד לא הסתמך על נבואות עבר. 5. לא ברור על מה נשען רוברטסון בנבואתו... 6. אין פה נבואה. 7. נוסטרדמוס פגע הרבה אבל גם פספס הרבה. היות וכתביו ערוכים בבתים ומסוגננים כשירה, אפשר לפרש ולתרגם אותם כמעט כמו את התנ"ך. אם לא אומרים בפירוש סוף עולם אז אין הסוף מגיע ... 8. הציבור חשש ולא בצדק. לא קשור בנבואה אלא בהיסטריה לא מוצדקת. באותו לילה הייתי במופע סטנדאפ. הייתי רגוע כיונה צחורה על גג בנין. 9. אל ה-5/5 לא שמעתי. לא נשמע רציני. 10. מיותר להגיב. תשמע - תקליד 2012 בגוגל או 21.12.2012 ותראה כמה מאמרים עולים לך. זה הרבה מעבר לסתם היסטריה של איזה אנגלוסקסון הזוי. יש יותר מדי מידע של עמים רבים שמכוונים לתאריך הזה. אני שמח ש-NRG מנסה לשלוח מסרים מרגיעים אבל אותי זה לא מרגיע. אתה יודע, בן אדם שרואה בטלסקופ שלו אבן ענקית שעפה מהחלל לכיוון הכסא שבו הוא יושב לא יירגע אם מישהו יגיד לו שזה לא ממש אבן, שזו מתיחה או ש"כבר עפו אבנים בעבר".

goldy

New member
יש לך הוכחות מכל עם ועם?

כשכותבים ש'עמים רבים חזו זאת בעבר והזכירו זאת', יש לך הוכחה לגבי *כל עם*? למשל: אם היהודים גם מכוונים לתאריך זה, והרי ידוע שקודם הארוע קורה *אח"כ* מוצאים אותו, אז היכן כתוב תאריך זה בתנ"ך?

פנומן 72

New member
שאלה יפה

במאמרים שלי התייחסתי בעיקר לשבט המאיה, האייצ'ינג הסיני, ועוד אחד או שניים. אם אתה מדבר על היהדות - אז יש התייחסות כלשהי על מניית שנים על פי 1000 שנה = יום אחד של אלוהים והאלף השביעי שהיא יום שבת שנכנסת מיום שישי אז מגיעים פחות או יותר לאיזה שנה שהיא לא בדיוק 2012 אבל לא מאוד רחוק... תוסיף לזה שמדברים על בואו של משיח ותחיית מתים. יש המון מאמרים וסרטונים ברשת - פשוט תראה את זה.

פנומן 72

New member
עקשן - דבר איתי בערב אני אלעיט אותך בסרטים

בעיקר מערוץ ההיסטוריה. תשפוט לבד.

goldy

New member
אני מאמין לתישקורת

בערך כמו שאני מאמין ל"אתה נח": העובדה שזה מבוסס על המציאות לא הופך את זה לנכון. אגב איש באמונתו יחיה: לא ביקשתי מימך לתאר יצירת אומנות באמצעות מישוואות מתמטיות.

זיקן

New member
מנהל
פוסל הכל.

ועכשיו לעובדות. משחר ההיסטוריה תמיד קם מישהו אייזה מגלומן פסיכופט כמו היטלר,נפוליאון, אלכסנדר מוקדון.כורש,נבוכדנצר,ועוד ועוד שניסו בכל דרך להרוס ולכבוש את העולם ההיסטוריה הוכיחה גם שמי שניסה ניכשל זה לא ימנע מאחרים כמו "אהובנו" אחמדינגאד לנסות עם רק יהיה להם כוח ואמצאים לעשות זאת ועם העולם ישתוק ולא יעשה כלום כמו ערב מלחמת העולם 2 כאשר נציגי המעצמות דאז היתכנסו לדון כמה ואיך יוותרו לחיה הנאצית תמורת "שלום" ואת התוצאה כולם יודעים. המצב כיום לא שונה בהרבה כשנציגי המעצמות דנים במה וכמה יוותרו ויתנו לפאנטים האלה תמורת "שלום" הפעם מדובר בגרעין ועוד כלי נשק להשמדה המונית שלא נדע.. ועם המצב ימשך ככה נגיע לנקודת אל חזור "והחגיגה" תתחיל ..

goldy

New member
אולי די להאמין לתישקורת?!

מוכרים לך סיפורים כדי שתישתכנע שמה שאדוני המוות לא מרוויחים מימנו לא זכאי לזכות קיום.

זיקן

New member
מנהל
אין ויכוח

אני לא דיברתי על תיקשורת(תישקורת) אני דיברתי על עובדות ידועות אני לא בא לצחוק עלייך או על אחרים אני בן של ניצולי שואה מדור ראשון בן 55 עם כל התסביכים והפחדים שלהם אמא שלי יש לה קעקוע ביד של אושוויץ אבי שנפטר לפני 20 שנה סיפר לי הכל על השואה והמלחמה אל תגידו לי שזה היה בלוף אתם נותנים לאחמדינגאד להיתפקע מצחוק עם הוא היה קורה פה בפורום את הספקות וההדחקות שיש לכם אלא עובדות כל מה שכתבתי ולא מעניין אותי "המנגד" רק עובדות אחי.

זיקן

New member
מנהל
לא רכשתי. אישתי פרסיה..

יש לה שם מישפחה ויש כאלה שברחו לא מזמן חלק פה חלק בארה"ב לא סיפרו לי טובות עליו עם אתה מיתעניין... בכל מיקרה זה לא דרך תיקשורת המטריקס..

ומאיפה המשפחה שלה שמעה את זה

או שהם גרים ממש קרוב לחדר של אחמנידיג'ד ?
תקשורת תיקשורת תיקשורת

זיקן

New member
מנהל
צודק אתה

עכשיו אני מבין למה "אחינו" החרדים מאיזה פלג לא זוכר עשו אצלו ביקור היזדהות או שיתכן שגם זה שקר של התיקשורת ולא אתפלא מחר עם יניח תפילין איתם ויתגייר ובא לציון גואל..

אני ראיתי ת ברוס וויליס (זל) נוחת על אסטרואיד

ומפוצץ אותו בטח תגיד לי שזה לא קרה והיה באולפן כמו הנחיתה על היריח

זיקן

New member
מנהל
ואני הייתי בשדרות

בהתקפת טילים (לא צוחק) ובטח תישאל מאיפה הטילים או הפצמ"רים באו אם לא מהאסטרואיד של ברוסי?..

מצוין שראיתה טילים

לא ראיתה של מי הם ולמה הם זרקו אותם התיקשורת הנחתה אותך להכל

למעלה