2008

sok777

New member
2008../images/Emo70.gif

הופה. שנת 2007 תמה לה וחלפה. קודם כל מעניין לי לשמוע איפה עשיתם מסיבה אתמול אם בכלל. מה היה? איך היה? לא שתיתם יותר מדי, נכון
? מי שרוצה יכול למלאות סיכום קטנטן שלו על שנת 2007 (כמובן, הכל אופטימי!) - דברים טובים שקרו לי השנה: דברים טובים שעשיתי השנה (לא פחות חשוב..): דברים ששימחו אותי השנה: ימים שאהבתי השנה: חודשים שנהנתי בהם השנה: טיולים שאהבתי השנה: אנשים שעשו לי את השנה: אוכל השנה: שתיית השנה: פעילות השנה: וקצת לשנה הקרובה: מה אני מתכנן לשנה הקרובה: במה אני רוצה להשתפר: מה בא לי שישתנה?
בקשר לאואזיס- אז שנת 2007 לא הייתה מגניבה מי יודע מה. היו חדשות מגניבות כמו על זה ששרה מקדולנד, בת זוגתו של נואל, בהריון. והיא כבר הספיקה ללדת. מזל טוב להם שוב. כתבות על כך שליאם (אולי, אולי, ממש אולי..) הת... התב.. התבגר? היה את הסרט של אואזיס, הDVD שמסקר את טור העולם המדהים האחרון. הסרט נקרא - Lord Don't Slow Me Down. כמובן, שיר הנושא של הסרט יצא כסינגל, למרות שלא יצא בשום אלבום (כמו וואטאבר). השיר יצא כסינגל דיגיטלי כזה. באינטרנט להורדה כספית בלבד. השנה חברי הלהקה גם גדלו בשנה.
(די..................!!)
בפורום היה מגניב ביותר, כרגיל. מלא אנשים חדשים הצטרפו ומרגיש כאילו הם כאן המון זמן. לא כתבתם יותר מדי השנה, קצת מאכזב ונקווה לטוב יותר ב2008. אז חבר'ה - 2008!!
ולסיכום חודשי-שנתי של ההודעות - הכותבים הגדולים של החודש: 1. במקום הראשון, שוב - שיר!
2. במקום השני - רוני! יפה מאוד! 3. במקום השלישי איתן! יפה מאוד :) וזו ההזדמנות להזכיר את התחרות שהתנהלה בפורום בשנת 2007. בכל שנת 2007, בכל חודש, עשיתי סיכום של החודש ובו גם הכותבים הגדולים של החודש. עכשיו, מי שסיים עם הכי הרבה חודשים שבהם היה מקום ראשון בכתיבת ההודעות יזכה לפרס. יש לנו זוכה. וכדי להדגיש - זוכַה. הנה הכותבים הגדולים בחודשי שנת 2007: חודש ינואר – כרמל חודש פברואר – כרמל חודש מרץ – רועי חודש אפריל – יונת חודש מאי – מייט חודש יוני – מייט חודש יולי – שיר חודש אוגוסט – שיר חודש ספטמבר – שיר חודש אוקטובר – שיר חודש נובמבר – שיר חודש דצמבר - שיר (נו, כבר משעמם.. כמה ברצף אפשר?!) אם כן- התוצאות ברורות. בחצי שנה הראשונה של 2007 מייט וכרמל היו נראות בתחרות לזכיה בפרס אבל בסופו של דבר, שיר עם חצי השנה השניה של 2007 שפשוט בכולה היא מקום ראשון. אני אישית חושב שמגיע לה כל הכבוד! אז באמת כל הכבוד לשיר, באמת הישג מדהים. נראה אם זה ימשך. את הכותבת הגדולה של הפורום בשנת 2007! והפרס שמוענק לך כזכיה בתחרות הזאת הוא דיסק און קי מגניב מתנת תפוז! פרס מגניב ביותר ! תתחדשי !!
נותר לי רק לאחל שנה אזרחית טובה לכולם
יום טוב ושנת 2008 טובה ! סער

Noelit

New member
2008 שמייח!../images/Emo6.gif

דברים טובים שקרו לי השנה: וואו, קרו יותר מידי, אבל הדבר הכי הכי טוב, זה שהייתי בהופעה של שון לנון, וזו הייתה חתיכת חוויה מדהימה. דברים טובים שעשיתי השנה (לא פחות חשוב..): אממ התנדבתי פה ושם, לא משהו רציני. דברים ששימחו אותי השנה: יש גם המון, יותר מידי. ימים שאהבתי השנה: היומולדת שלי, היום האחרון ללימודים, פורים (הפורים הכי טוב שהיה לי)... חודשים שנהנתי בהם השנה: לא יודעת:S טיולים שאהבתי השנה: משלחת לגרמניה, קורס מד"צים וטיול שנתי של כתה ט'. אנשים שעשו לי את השנה: החברות שלי והאמנים שאני אוהבת במוזיקה
אוכל השנה: פרוזן יוגורט, אני פשוט מתה על זה. שתיית השנה: נסטי אפרסק. פעילות השנה: לא יודעת
וקצת לשנה הקרובה: מה אני מתכנן לשנה הקרובה: להצליח בבגרויות.. חח לא יודעת, אין לי ממש תכנונים. במה אני רוצה להשתפר: לא במשהו מיוחד. מה בא לי שישתנה? אולי המצב במדינה (לא שזה יקרה, אני לא משלה את עצמי). אז שנה טובה לכולם!!!!! ^________^

למעלה