2007

inbal287

New member
2007../images/Emo65.gif

אז קודם כל, שנה טובה
.
נו, אז איך היה?
מה עשיתם, לאן יצאתם?
התנשקתם ב12?
עם מי?
יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה?
הבטחות? עכשיו קצת על 2006:
איך הייתה?
נהניתם?
תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע:
דבר אחד שאף פעם לא תשכחו:
בנאדם שעשה לכם את השנה: שתהיה לנו 2007 מעולה, שמחה, מלאה דברים חיוביים, מרתקת, מאתגרת ומתוקה במיוחד. אוהבת אתכם המון
.

שנה [אזרחית] טובה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

נו, אז איך היה? כמו כל יום אחר. מה עשיתם, לאן יצאתם? לא יצאתי, אני לא רואה סיבה לחגוג חג של נוצרים.
התנשקתם ב12? לא ממש. עם מי? עם הכלב שלי, שוקי!
[בהנחה שזה נחשב.
] יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? כן. לסיים י'ב סופסוף, למצוא עבודה ובתחילת 2008 להתגייס.
הבטחות? נההה, אין לי מה להבטיח. עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? בסדר, חביבה. נהניתם? המ.. כן? לא יודעת, כמו כל שנה. תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: טוב: אחרי שנים שאגרתי כסף, קניתי מצלמה דיגיטלית! [הידד!] רע: מלחמת לבנון 2. דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: תלו את סדאם!!!
בנאדם שעשה לכם את השנה: ידיד שלי.

inbal287

New member
זה לא חג של נוצרים, זו שנה אזרחית

חדשה. אלא אם כן את משתמשת רק בתאריכים עבריים ובלה ובלה ואני די בטוחה שלא כך שזה גם די מתייחס אלייך... סילבסטר אגב, זה לא ב31, אבל ניחא.

אפשר להכנס עם זה לדיון ענק.../images/Emo4.gif

בעיניי זה כן. קצת קשה לי לצאת לחגוג את הדבר הזה בידיעה שבסליבסטר, לפני 60 שנה, הנאצים הגדילו את רצח היהודים באושוויץ רק כדי "לחגוג את הסילבסטר בדרך משמחת יותר". אני מסתפקת בראש השנה.

inbal287

New member
אבל אני לא חוגגת את הסילבסטר, וכך

גם אף אחד מהמכרים שלי. רק בישראל קוראים לזה סילבסטר, בשאר העולם אף אחד לא חוגג את זה, חוגגים את New Year's Eve וה בדיוק מה שאני עושה... [כי זה אדיוטי להתכחש לעובדה שאנו מתחילים שנה חדשה אם במילא אנחנו משתמשים בתאריכים שלה...]. לא שיש לי בעיה עם זה שאת לא חוגגת, זו זכותך. פשוט יש לי בעיה שאומרים לי שאני חוגגת את הסילבסטר, אני לא.

למעלה