2007

inbal287

New member
2007../images/Emo65.gif

אז קודם כל, שנה טובה
.
נו, אז איך היה?
מה עשיתם, לאן יצאתם?
התנשקתם ב12?
עם מי?
יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה?
הבטחות? עכשיו קצת על 2006:
איך הייתה?
נהניתם?
תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע:
דבר אחד שאף פעם לא תשכחו:
בנאדם שעשה לכם את השנה: שתהיה לנו 2007 מעולה, שמחה, מלאה דברים חיוביים, מרתקת, מאתגרת ומתוקה במיוחד. אוהבת אתכם המון
.

danduuu

New member
שנה אזרחית טובה לכולם ../images/Emo9.gif

נו, אז איך היה? היה כיף
מה עשיתם, לאן יצאתם? ברגע האחרון החלטנו כן לצאת, אז יצאתי עם החברה הכי טובה שלי וחבר שלה לבית של חברה של ידיד והזמנו פיצות וזה
התנשקתם ב12? לא
עם מי?עם סלייס פיצה יש לכם ציפיות/תקוות לשנה הקרובה? לא ממש, רק שתהיה טובה הבטחות? להשתפר בלימודים?
עכשיו קצת על 2006: איך הייתה?לא משהו נהניתם? תלוי, היו רגעי אושר השנה תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: גיבוש הכיתה שלי (?), דבר רע-מלחמה דבר אחד שאף פעם לא תשכחו:מלחמת לבנון השנייה בנאדם שעשה לכם את השנה:כל החברות שלי, וכמובן כל האנשים שהכרתי בפורומים השנה, ואחת שנהייתה חברה ממש קרובה, בעצם כמו אחות גדולה, קשת שלי

אני עייפה ;;[

נו, אז איך היה? היה חביב. מה עשיתם, לאן יצאתם? הייתי ברעות התנשקתם ב12? נופ עם מי? יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? להתקעקע ולהתחורר D: הבטחות? יאפ יאפ. יותר מידי עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? וואו נהניתם? תכלס כן תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: טוב- הכרתי כל כך הרבה אנשים חדשים רע- הכרתי את המרכז >< דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: את ימי שישי במרכז בנאדם שעשה לכם את השנה: דנה החצי השני שלי DD:

xXxHIMCRxXx

New member
שנה אזרחית חדשה ../images/Emo24.gif

נו, אז איך היה? אוך, כ"כ כייף
מה עשיתם, לאן יצאתם? הלכתי לחברה שלי, הזמנו כל מיני אנשים, ושתינו וראינו הצלצול, שהיה ביס, וגם מלך האריות שהיא הביאה ^_^ התנשקתם ב12? אין לי חבר.
עם מי? אל תעשו את המצב יותר גרוע :S יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? המ. לא. מה שיבוא, יבוא הבטחות? רק להצליח בלימודים לאמא S: עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? זאתי באמת, השנה ששינתה לי את החיים. נהניתם? היו פעמים שכן, והיו ]פעמים שלא. תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: טוב? הממ.. המון אנשים חדשים. רע? די העצבתי את עצמי |: דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: אני אל חשובת שאני יכולה לכתוב על זה כאן
בנאדם שעשה לכם את השנה: סשה. 3>

Rose131

New member
שנהטובהD:

נו, אז איך היה?לא היה. מה עשיתם, לאן יצאתם?נשארתי בבית. התנשקתם ב12?לא. עם מי?עם הדובי שאני ישנה איתו? יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה?שלא תהיה מחורבנת כמו 06? הבטחות?X עכשיו קצת על 2006: איך הייתה?מחורבנת^^ נהניתם?^^ תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע:טוב- צניחה חופשית רע- קשרים שנותקו. או משהו כזה. דבר אחד שאף פעם לא תשכחו:צניחה חופשית נו. בנאדם שעשה לכם את השנה:עדי

inbal287

New member
לה לה

נו, אז איך היה? כיף
מה עשיתם, לאן יצאתם? לעיר
התנשקתם ב12? כן
עם מי? עם החבר
יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? יש יש, פשוט אין לי כוח לפרט... הבטחות? להצליח ולשים לב לעצמי יותר עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? הייתה אחת הטובות! [מבחינה אישית, כי מבחינה כללית היא הייתה דפוקה] נהניתם? מאוד
תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: אני אתן שניים
טוב: החבר, הניהול בתפוז [=הפתיחה של הפורום הזה
] רע: הבחירות או יותר נכון התוצאות שלהן
, המלחמה
דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: פולין
בנאדם שעשה לכם את השנה: איתי

מדHIMה

New member
happy new year !!!!!!!!!!!! all

נו, אז איך היה?היה מה זה כיף אלוהים!!!!!!!! איזה כיף סנטה (חחחחח) הביא לי פלאפון חדש!!!!! מה עשיתם, לאן יצאתם?הלכתי לחברה שלי השתכרנו קצת (מסקנה:אי אפשר להשתכר משמפניה עם 5% כוהל),היה נורא כיף,ראינו טלויזיה את כל החגיגות ,הכלב שלה כימעת לא אכל לי את המעיל הנעליים ואותי (שמן!!!רק בן 3 חודשים ומשוגע חחח) התקשרנו לכולם ויש סוף סוף שנה חדשה אלוהים תודה!!!!!! התנשקתם ב12?סתם בלחי (חחח) עם מי?חברה יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה?! סתם שיהיה נורא כיף,רוצה לעשות הרחבה הבטחות?מלא מלא עכשיו קצת על 2006:קרו הרבה מאוד דברים! נהנתם?איך הייתה?:סבבה טובה וגם לא משו תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע:היו הרבה דברים דבר אחד שאף פעם לא תשכחו:יש לי רשימה ענקית בנאדם שעשה לכם את השנה:חברות שלי ועוד מישו מאחל לכולם שנה טובה וכייפית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Girl In The Box

New member
שנה טובה אנשיםםם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נו, אז איך היה?היה נחמד מה עשיתם, לאן יצאתם?סתם עם כמה חברות התנשקתם ב12?לא עם מי? יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה?שתהיה יותר טובה מהקודמת הבטחות?להשקיע יותר בלימודים עכשיו קצת על 2006: איך הייתה?לא משו נהניתם?לפעמים תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע:ממ..טוב-הכרתי הרבה אנשים חדשים והמפגש פורום
רע-מלחמה דבר אחד שאף פעם לא תשכחו:יש הרבההה בנאדם שעשה לכם את השנה:חברה

Elpar

New member
שנה טובה לכולםםםםם

נו, אז איך היה? היה בסדר מה עשיתם, לאן יצאתם? שום מקום התנשקתם ב12? אולי עם הכרית עם מי?... יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? שתהיה יותר טובה מקודמתה הבטחות? אשתפר בגיטרה עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? הייתה אחלה נהניתם? מאוד תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: דבר טוב: הכרתי אנשים חדשים (בעיקר בתחילת שנת הלימודים). דבר רע: אין לי מושג דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: קונצרט ראשון שלי במרכז למוזיקה, לחץ... בנאדם שעשה לכם את השנה: יש הרבה מידי

linkintrance

New member
שתהיה לכם אחלה של שנה!

נו, אז איך היה?בסדר.. מה עשיתם, לאן יצאתם?נשארתי בבית..לא היה לי כח לצאת התנשקתם ב12?לא.. עם מי?היה פעם. יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה?אעעהה..לימודים!לימודים! ושוב לימודים..להצליח. הבטחות?להצליח בלימודים. עכשיו קצת על 2006: איך הייתה?סבבה..ממוצעת..כמו כל שאר השנים שאני זוכרת. נהניתם?כן תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע:מלחמה-רע. טוב-הייתי כל החופש בת"א..וזה היה כיף לא נורמאליי דבר אחד שאף פעם לא תשכחו:את המלחמה הזאת. בנאדם שעשה לכם את השנה:בת דודה שלי, וכל החברות והחברים שלי..וקיצור כל האנשים שהכרתי השנה
שתהיה לנו לכולם שנה של הצלחה בריאות אושר עושר אהבה וכו'

Aqua Marine

New member
../images/Emo3.gif אני לא חוגגת את זה..

אבל שתהיה לכם שנה טובה אנשים!

milkshakit

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

נו, אז איך היה? - היה מצחיק והזוי בטירוף
מה עשיתם, לאן יצאתם? יצאתי למועדון ה-MOVE עם 2 חברות התנשקתם ב12? נופ, אבל התנשקתי אחרי 12 חח עם מי? מישהו שהכרתי שם, נו הוא היה יפה
יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? שאני אצליח בעבודה, אלמד משהו אולי, אמצא סוף סוף אהבה אמיתית...
הבטחות? אנסה לעשות את מיטב יכולתי בכל התחומים. עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? ככה-ככה נהניתם? בערך תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: אחד טוב - הכרתי את חבר שלי לשעבר לעומק, בן אדם מקסים ומדהים. דבר רע ממממ... הבעיות בבית. דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: חבר שלי לשעבר
בנאדם שעשה לכם את השנה: רז
, חברה שלי

little WhiSper

New member
2006. 2007.

נו, אז איך היה? היה חביב מה עשיתם, לאן יצאתם? לבית. חח התנשקתם ב12? לא חגגתי עם מי? יש לכם ציפיות/תקוות להשנה הקרובה? וואו, ציפיות ותקוות, מה זה? הבטחות? כרגיל. עכשיו קצת על 2006: איך הייתה? אחרת נהניתם? היה גם כזה תנו דבר אחד טוב ודבר אחד רע: טוב- פולין. רע- יש יותר מדי דבר אחד שאף פעם לא תשכחו: פולין בהחלט. בנאדם שעשה לכם את השנה: אנשי הפורומים.

למעלה