2006 Sang Lee International Open

9ball master

New member
2006 Sang Lee International Open

לאחר שמונה ימים קשים של תחרות עם שדה של 82 שחקנים מ18- מדינות פרדריק קורדון (Frederic Caudron) ניצח את אחת התחרויות החשובות בעולם בקרמבול מזל טוב

shai Eisenberg

New member
Frederic Caudron ניצח גם את...

התחרות שאני הישתתפתי בה (אליפות אירופה). למרות שהוא מדורג שני בעולם (אחרי דניאל סנצ'ז) הוא נחשב כיום לשחקן הטוב ביותר בעולם. הוא תלמידו של גדול שחקני הקרמבול אי פעם: ריימונד קולימנס.

shai Eisenberg

New member
מספר סיבות.....

הראשונה: אני בחופשה באילת השניה: זו תחרות פתוחה עם מוזמנים מראש(של המארגנים) ואני לא מוזמן (למרות שאני מדורג 760 בעולם) השלישית: האמת, אין לי סיבה שלישית אולי בשנה הבאה..............

9ball master

New member
תעשה חיים ../images/Emo13.gif

אם השחקנים מוזמנים מראש אז זאת לא תחרות פתוחה.....
760 זה מכובד מתוך אוכלוסיה של 6.5 מיליארד זה לא רע בכלל.... למרות שכלל שחקני הקרמבול בעולם עומדים על 800....
סתם..... כבוד

O f e r P e e r

New member
תיקון קטן..

אתה מתכוון ל: כלל שחקני הקארום בעולם הרשומים ומשתתפים באירועים "פוליטים-רישמיים" של גופים מסויימים... קיימים אלפי... שחקנים מעולים, חזקים, ברמה פנומנלית אשר ממספר סיבות אינם משתתפים באירועים אלו... שחקנים אלה מפוזרים בהרבה מועדונים ברחבי הגלובוס... אנחנו שומעים רק.. על שחקנים המשתתפים ב... אז, תאר לך כמה אפשר עדיין לפתח את ענפי הביליארד השונים... כמו שאמרת פעם: זהו ספורט אינדיבידואלי, ולכן צריך להיתייחס אליו ככזה... כל שאר הניסיונות, אומנם יפים אך לא גורמים לאנשים חדשים להיתעסק בספורט... ההיסטוריה כרגע דורכת במקום! למעט, מספר גופים מועט ביותר אשר קלט/קולט את גודל האפשרויות בספורט זה! לאט לאט אנו רואים כי סכומי הפרסים עולים- וזאת למרות שיצרני הסיגריות- נותני החסויות הגדולים בענף בשנות השמונים והתשעים, יצאו ממעגל החסויות. הציבור רוצה לרואת אקשן... לקהל, חסר אקשן והרבה אקשן! מעטים הם השחקנים שיצפו במשחקים כאשר הם אינם משחקים...(כנראה שאין להם מה ללמוד).. יום ביליארד מהמם, עופר

9ball master

New member
זה היה בצחוק....

התגובה שלי לא הייתה ברצינות..... בשביל זה יש סמיילי

shai Eisenberg

New member
גם התגובה.....

שלי היתה ברוח מליצית. כידוע לכולם (או לחלקכם) אני נטול אספירציות אישיות למקצוענות בביליארד. יצא לי להשתתף בטורניר אחד (אם כי מכובד) ואני כבר מדורג....לך תבין.

9ball master

New member
דרך אגב...

עם כל הכבוד לקולימנס ויש כבוד
מי שנחשב לשחקן הטוב ביותר בכל הזמנים הוא ווילי הופ שעדיין מחזיק בשיא בזמן תחרות - 25 קארומים רצופים

shai Eisenberg

New member
טוב....

תיקון טעות, בדקתי בדירוג העולמי ואני מספר 745 ואני חולק עליך, קולימנס כן נחשב לגדול בכל הזמנים ודרך אגב שיאו האישי עומד על 28 נקודות רצופות קולימנס הוא זה שהמציא את הטכניקות החדשות בקרמבול (שיטות חישוב על פי היהלומים על השולחן) סתם לידע כללי, הוא עדיין משחק אבל לא בתחרויות. את אליפות העולם האחרונה שלו (אני חושב שהשביעית במספר) הוא לקח בגיל 67 ועוד תיקון טעות, קלדרון מדורג 3. להלן עשרת הראשונים: Rank. Name Fed. 1 SANCHEZ Daniel ES 2 JASPERS Dick NL 3 CAUDRON Frédéric BE 4 BLOMDAHL Torbjorn SE 5 FORTHOMME Roland BE 6 DE BRUYN Jean Paul NL 7 ZANETTI Marco 8 SAYGINER Semih 9 AVEIGA Luis EC 10 MERCKX Eddy BE

O f e r P e e r

New member
אין ספק!

מילים כדורבנות, גם לדעתי קולימנס הינו חלוץ בענף הקארום, שחקן ענק!!! אגב, בשיטת היהלומים ששי מזכיר כאן משתמשים בכל משחקי הביליארד לסוגם השונים, במיוחד בפול... ו...כן, שיאו האישי עומד על ריצת 28 נקודות רצופות!! שיא שלדעתי, קשה להאמין ישבר בזמן הקרוב... שי, כל הכבודעל מיקומך בעולם!, חבל שזב לא בגולף..., אחלה ביליארד, עופר

shai Eisenberg

New member
אני בהלם שאני......

מדורג בכלל, אבל יופי שכן. אם אני לא טועה זה המיקום הגבוה ביותר שספורטאי ביליארד ישראלי הגיע. (שזה מצחיק בפני עצמו). ועכשיו סיפור שקשור בגולף: לפני מספר שנים עבדתי בחברת תוכנה גדולה מאד (שעיקר עסקיה בארה"ב). יום אחד ראיתי את מנכ"ל החברה מתאמן במשרד שלו בגולף. שאלתי אותו לפשר העניין והוא ענה לי את התשובה הבאה: עד היום הייתי סוגר את העסקאות במועדון החשפנות המקומי; עכשיו נהינו גדולים מידי ואת העסקאות אני סוגר על מגרש הגולף. לכן אני מתאמן, כדי להיות סביר על המסלול........

9ball master

New member
תיקון טעות....

מי שהמציא את ה diamond system היה ג'וני לייטון (Johnny Layton) אשר נחשב לשחקן הכי "מדעי/טכני" איי פעם אלוף העולם בשלוש-דפנות 12 פעמים.... בשנות ה-20 וה-30 (קולימנס נולד "רק" ב 1937) הוא מחזיק עד היום בשיא של 50 נקודות ב 23 תורות (innings) אם כבר "יהלומים" עסקינן.... הראשון שסימן diamonds על השולחן וגם השתמש בהם למכות דופן, היה מייקל פלהם, מייסד חברת Brunswick

shai Eisenberg

New member
חבוב.........תיקון התיקון

אני לא אמרתי המציא, אמרתי פיתח. השיטה שלו היא השיטה שעל פיה כל השחקנים משחקים כיום. יש מספר שיטות וכולם נכונות, השיטה של קולימנס היא הקלה והנוחה ביותר ולא פחות מדויקת. אם זה מעניין אותך, באליפות האחרונה הכרתי טורקי נחמד בשם Tozol Murat אותו טורקי המציא את השיטה האחרונה, שמספר שחקנים משחקים על פיה. למה אני מספר לך את זה?! כי הוא היה מספיק נחמד לתת לי עותק מהספר ואם תרצה, אתה יכול לקבל אותו בהשאלה להלן קישור לחלק מהשיטה: http://www.tuzulclub.net/about2.html

shai Eisenberg

New member
ראשית טורות ולא תורות....

אני גם די בטוח שזה לא השיא. אתה מכיר את שיטת הממוצעים והשיא שאתה מציג מדבר על ממוצע של קצת יותר משתיים בטורניר שהייתי, הממוצע של Semih Sayginer (שזה האל העליון בטורקיה{יותר מאטה טורק}) היה 2.9 ועם ממוצע כזה הוא הפסיד בגמר (כמו שכבר אמרתי קודם)

puppet

New member
אדי מרקס זה "ה"אדי מרקס?

5 פעמים אלוף הטור דה פראנס בשנות השבעים?

shai Eisenberg

New member
ואם כבר מתווכחים ..

קצת על קרמבול, אז לידיעה כללית, סאנג לי היה השחקן היצירתי ביותר בקרמבול מודרני. הוא כלל לא שיחק "לפי הספר". גם כאן יש לי חומר מוקלט, ואם זה מעניין אותך, אשאיל לך קלטת (וידאו יש לך לא?!)

למעלה