2004

מורנא007

New member
2004

אתם מוזמנים להעלות אלבומים אהובים משנת 2004, ונבחר מהם את האלבומים האהובים משנת 2004

מורנא007

New member
אלבומים

נתחיל מהריו לפרוג: Univers Zero - Implosion The Muffins - Double Negative The Claudia Quintet - I Claudia אלבום שנמצא אצלי ברשימת הקניות ועדיין לא נרכש, שמעתי באורלמון קטע ג'אז רוקי די מעניין ממנו. אני לא בטוח שזה פרוג. Marillion - Marbles The Flower Kings - Adam and Eve לא פאר היצירה של הפלאור, אבל יש שם קטעים טובים. The Tangent - The World that We Drive Throught אחד האלבומים הטובים ביותר בכל הזמנים לדעתי.

zamibc

New member
ממש לא מכיר... אבל הצעות...

iq - dark matter neal - morse one blackfield - blackfield amarok - quentadharken guy manning - a matter of life and death

מורנא007

New member
מצטער

כדי שהבחירות תהינה אוביקטיביות ככול שניתן, אני לא כולל להקות ישראליות. אחרת המאבק יהיה בין בוטניק לאבק בלבד.

ehh

New member
אני באמת לא מבין את ההיגיון הזה

אתה חושב שבגלל שאבק ישראלים הם יקבלו יותר קולות? הרי חצי מהפורום הזה מתעב ריו. אח שלי הוא המתופף באלבום של בוטניק, אבל אני בהחלט לא חושב שהאלבום שלו הוא אלבום השנה.

מורנא007

New member
יש תקדים

התקדים הוא שהאלבום A Prescription for Paper Cuts של Solstice Coil לא נכלל ב- 2005. אני די מחבב את האלבום של Solstice Coil בגלל המוסיקה (יותר מהאלבום של מארס וולטה ואוקטבריום), וכדי להיות אוביקטיבי לא הכנסתי אותם הצבעה. יש לי בבית את האלבום של אבק, לחלק מהקטעים אני לא מתחבר וחלק די אהבתי ולו היה ניתן הייתי מכניסו לרשימת האלבומים האהובים. מאחר והתקדים ניתן, אני חושב שאין להפירו. [BTW, אני לא חושב שהמינוח "מתעב ריו" מדויק. אולי "לא מתחבר לריו" או "מעדיף פרוג סימפוני על פני ריו" הוא מינוח יותר נכון. בסך הכול ריו
זה עוד סוג של מוסיקה.] תשמע, אם חברי להקת Solstice Coil מעוניינים בהכנסת אבק לתחרות, אין לי כל בעיה בנידון.

ehh

New member
בתור סטודנט למשפטים,

אני יכול לומר לך שתקדים אינו מספיק. צריך להיות איזשהו היגיון מאחוריו, וכשההיגיון לא קיים התקדים מתהפך :)

מורנא007

New member
...

אין לי כל ידע במשפטים. OK, אבק
בתחרות (וכנראה גם תנצח
בפורום ישראלי). אם אחיך ו/או חברי קיבוצו של בוטניק יבואו להתווכח, למה הלהקה שלהם לא ואבק כן, אתה תסביר להם
. It's over my head

ehh

New member
ברור לי שהשאלה שלך סרקסטית,

ולמרות זאת אני אענה ואומר שמשפטים והיגיון קשורים קשר הדוק. כמובן שלעתים ההיגיון הפוך או שאנשים שונים מגיעים לתוצאות הגיוניות שונות (בד"כ שופטים מגיעים לתוצאות שונות מאנשים אחרים, אך לעתים קרובות גם שופטים מגיעים לתוצאות שונות משופטים אחרים), אך זה לא סותר את העובדה שהמקצוע לפחות מתיימר להיות מבוסס על היגיון.

אתה צריך את הרשות שלנו בשביל זה?

מבחינתי אין שום בעיה שתכניס לתחרות כל אלבום שבא לך, ישראל, בינלאומי או חוצני.

RamiSun

New member
טוב זאת שנה מבורכת ממש...

קודם כל כמובןיש את MARILLION: Marbles עם כמה יציאות מדהימות במיוחד The Invisible Man Ocean Cloud ו- Fantastic Place שהם יצירות פרוג מעולות. עוד שפע מועמדים PAIN OF SALVATION: Be IQ: Dark Matter AYREON: The Human Equation THE TANGENT: II The World That We Drive Through KARMAKANIC: Wheel Of Life JORDAN RUDESS: Rhythm Of Time THE FLOWER KINGS: Adam & Eve הצילו, איזו בחירה קשה זו תיהיה

למעלה