2002\5\27

מ.ש.ט

New member
2002\5\27../images/Emo185.gif

התאריך מזכיר לכם משהו??? לפחות ליעל... אם לא לכו כמה דפים אחורה! ואני אגיד לכם מה קורה פה...

assaf com

New member
../images/Emo184.gif

מ.ש.ט ציטוט : "מה אין פורום? אין מנהל? " כן אז? זה הפעם הראונה שהיית בפורום ..לא?

lorien

New member
נקודה

מעניינת, אבל אני כבר שאלתי שאלה דומה ל-3. שאלתי אם אני ארכוש את תבנית הדנ"א של הגורה שלי, האם אני אשתנה לגורה או כלבה מבוגרת? ות´אמת, אף ´חד לא יודע...

למה א´פחד לא יודע?../images/Emo188.gif

אמרו לך שכן!! זה הולך לפי ד.נ.א. את רוכשת את תבנית הד.נ.א של היצור והופכת להעתק מדוייק שלו. אני לא חושבת שזה קשור לגיל שלך... זה הד.נ.א של החיה... כמו לדוגמא שאם את רוכשת תבנית ד.נ.א של כלב קטן עם עצמות קטנות, אז את הופכת לכלב קטן עם עצמות קטנות. את לא יכולה לשנות את הד.נ.א שלו... זה לפחות איך שאני קלטתי את זה ^_^... עכשיו זה יותר ברור?

אלא אם כן התכוונת../images/Emo188.gif

לזה שהאם הכלבה גדלה כשאת בגוף שלה... וכאילו הופכת מכלבה גורה לכלבה זקנה אם את נשארת בגוף שלה מספיק זמן... אם ככה אז התשובה היא כן, לפי דעתי הכלבה גדלה כי התאים בגוף שלה מתפקדים ומתחלפים. אוף, אני מתחילה להיתבלבל כאן...

מ.ש.ט

New member
זו לא רק ההודעה הראשונה שלי...

זו ההודעה הראשונה בכל הפורום!!!!!! הפורום כבר 6 או 7 חודשים פתוח!!! (במצב רפאים אבל עדיין פתוח).

יאקומו

New member
אז רגע, זה מוזר:

אם זה נכון, שכשאתה משתנה לחיה היא (החיה) לא משתנה/מזדקנת, אז זה אומר שטוביאס לא יזדקן???

Axvenom

New member
אממממ

עם טובאיס זה משהו שונה, אני חושב שהוא יזדקן כמו שרייצ´יל וג´ייק יזדקנו, הנץ עכשיו הגוף שלו למרות שהוא נודליט

Silver Fox

New member
בגוף של נץ הוא יכול לגדול

אם הוא נוטליט, אבל מה יקרה אם אחרי איזה עשרים שנה הוא ישתנה לגוף האנושי שלו? הוא יישאר ילד או שגם הגוף האנושי יזדקן? (בכלל - אחרי כמה שנים, אם אתה משתנה לדולפין, הוא נשאר אותו דבר?)

יאקומו

New member
לדעתי הוא נשאר אותו הדבר!

עובדה שג´ייק כל הזמן משתנה לטיגריס, ואין שינויים, או למשל רייצ´ל-עם הדוב והפיל, קאסי-הזאב, מרקו- הגורילה והזאב! ולאף אחד אין שינויים! ובכלל, הם לקחו ד.נ.א של החיה כשהוא היה צעיר, אז הדנ"א הזה נשאר אצלם בגוף ב... צורה הצעירה שלו... (הבנתם למה התכוונתי? בעעעע אני גרועה בהסברים!)

Silver Fox

New member
הדנ"א משתנה

לפחות לפי מה שאני יודעת מהידע המועט שלי בביולוגיה... (אחותי) אבל זה לא הגוף האמיתי שלהם, זאת רק תבנית גנטית, מעין העתקה, שהם לא משתמשים בה כל הזמן. לכן הם לא יגדלו בתוך שעתיים. אבל במקרה של היתקעות, כן.

יאקומו

New member
כן, תודה פרופסור...

עכשיו אפשר בעברית??? סתם...
את יכולה אבל לחזור על זה שפה פשוטה? (אני אוהבת לקרוא... אבל זה מוגזם!)

Silver Fox

New member
חוזרת בשפה פשוטה:

(אנ´לא מבינה מה לא פשוט פה) טוב, לא נראה לי שהגוף של החיה שהאנימורפס נמצאים בו, יכול לגדול תוך שעתיים - כלומר, להתבגר. גם אם הם ירכשו אותו ממש כמה דקות לפני שהוא גדל. הם יישארו אותו הדבר כי זה הדנ"א שהם רכשו. אבל במקרה של היתקעות, הם בעצם באמת יהפכו לחיה עצמה - לא רק העתק של תבנית גנטית - אז הם יוכלו לגדול.

יאקומו

New member
בקיצור,

הם "מתבגרים" בתוך הגוף הזה, גם אם הם לא נתקעים בו? בקצב הזה, טיגריס-ג´ייק כבר אמור לצאת לגמלאות...

למעלה