סיכום השנה של מרמלד:
תסלחו לי - בנייני התאומים? ערפאת? בוש? לא מכיר. אותי מעניין רק בנאדם אחד ולהלן סיכום השנה שלי: דילמת השנה האם לנסוע לארה"ב או לא? הרי אם אני נוסע לארה"ב אני לא חוזר משם בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית, אני אתחיל ללמוד בקולג´, יהיה לי נוח - ובקיצור - אם אני נוסע לארה"ב אני נשאר שם לפחות ארבע חמש שנים. דילמה סטטוס השנה עברתי ממצב של חייל משוחרר טרי, לכמעט גבר בן 23. פתאום אני ממש מממן את עצמי, משלם חשבונות, קונה משחת שיניים, מתקן את הכיור. זה לא שלא עשיתי את הדברים האלו קודם - אבל לראשונה שכרתי דירה שלא בתור חייל עובד, אלא אזרח. ואני חייב להודות שזה מלחיץ, אבל אפשרי. מעבר השנה המעבר שעשיתי מאילת החמה לתל אביב הצפופה. אמנם לא קל בת"א. למעשה בכלל לא. אבל יש כאן כל כך הרבה יותר אופציות - שלא יכולתי לסרב להן. ועכשיו אני כאן כבר חצי שנה - ושמח שעברתי. טראומת השנה מי זוכר סיפור על מפתחות? זה זה. אושר השנה למי שלא ידע - אני והחברה שלי החלטנו להתחתן. ולא עוד יותר מדי זמן. וזו בהחלט ההחלטה הכי משמעותית - והכי משמחת - שעשיתי. לא רק השנה, אלא בכלל. ותודה לפאנטום על התמיכה בדרך (וחיבוק בלי שום קשר לכלום - הוא יודע שמגיע לו) הפתעת השנה כשפנו אליי מתפוז ורצו שאני אנהל אצלם פורום. אני? הקטן? לאאאא.. גדול עליי... אז מסתבר ששום דבר הוא לא בלתי אפשרי. ולנהל פורום בתפוז זה אחד מהדברים הכי מעשירים ומעניינים שיצא לי לעשות. אני ממליץ, לכולכם. ובשנה הבאה? הממ.. הרבה. אוניברסיטה (ת"א - קולנוע). חתונה. לא מספיק? שנה מעולללה! גיא