2001-הסיכום

fantom

New member
2001-הסיכום../images/Emo47.gif

כולם מסכמים את השנה אז החלטתי לסכם את השנה מנקודת מבט של האיש הקטן מהרחוב {אני למעשה} השבעת נשיא חדש-בארהב הושבע נשיא חדש גורג וו בוש לאחר מערכת בחירות די מוזרה ובזכות כמה זקנים בפלורידה שפיספסו את החור בטופס הבחירה וחיררו במקום הלא נכון [זאת גם הסיבה לילודה הנמוכה בפלורידה ] כולם חשבו שהקאבוי יגרר אחרי היועצים של אביו שהוא מינה ואכן כך זה קורה ומתי הוא סוף סוף יוכל להגות את שם ראש ממשלת ספרד כמו שצריך , מה עוד שכל ראעון איתו זה נראה כבדיחה אז שיבושם לו ושימו לב גם בזמן אביו וגם בזמנו יש מלחמה , בכלל נראה לי כי הנשיא בוש קיבל את המלוכה לא כל כך בכבוד אסון התאומים-מרכז הסחר העולמי מקום שנחשב למרכז העולם והכי נותן תחושת בטחון , אז זהו שכבר לא כך הדבר , שני מטוסים שנחטפו התרסקו בתוך הבניניים ומוטטו אותם והסו אותם כליל אלפי בני אדם נהרגו כולל כוחות הצלה שהגיעו לחלץ ונפלו עליהם התאומים , ארצות הברית לא חזרה לעצמה מאז ומי יודע מתע היא תחזור לעצמה מלחמה באפגניסטן-בעקבות אסון התאומים הכריז הנשיא בוש מלחמה על בן לאדן אשר אחראי על ביצוע פעולת הטרור בתאומים ומאז הבן לאדן לא נתפס אבל מאות אם לא אלפים כבר נהרגו במלחמה ההיא ורבים מהם חפים מפשע הפרה המשוגעת-יותר מתאים למה שקורה בפורום אבל נעזוב את זה , בהלה אירופאית בעקבות מחלת הבקר אשר פוגעת גם בבני האדם , הלכו הסטיקיים , טוב להיות צימחוני באירופה קריסת הכלכלה הארגנטינאית-קריסת הכלכלה הארגנטינאית ויציאת האנשים לרחוב לבזיזת החניות 3 נשיאים מתפטרים תוך 10 ימים בלבד ואף אחד אינו רואה את הסוף אייזיק שטרן- כנר יהודי בן הגדולים בעולם שהלך לעולמו והיה עם מדינת ישראל בכל הרגעים הקשים , יהי זכרו ברוך חלונות XP -בטכס מרשים ביותר בהופעת סטינג והרבה חייברלך השיק בגאווה ביל גייטס את מערכת ההפעלה החדשה שלן שאמורה להיות מושלמת , אולם בזמן האחרון התגלה במערכת באג אשר פוגע במערכת ההבטחה שלה בנתיים יצאה גרסת עידכון רק למערכת באנגלית הודו פקיסטן- מתיחות רבת שנים משנת 1971 בין הודו לפקיסטן על השליטה בחבל קשמיר הגובל בשתי המדינות מידי פעם יש חילופי אש בין שתי המדינות אולם לפני כחודש וחצי היתה התקפת טרור על בניין הפרלמנט בהודו ונהרגו חברי פרלמנט והודו האשימה את פקיסטן כי הרוצחים הגיעו משיטחה וריח מלחמה יש באויר , יש לשתי המדינות נשק גרעיני כך שהמצב יכול רק להסתבך , הודו ופקיסטן עושות לי שחור בעניים , תרתי משמע גפן- האירוע של השנה סמדר מקבלת את ניהול פורום ישראלים בחול אין הרבה מה להוסיף הכל כבר נאמר וחמשיר קטן לסוף השנה: שנת 2001 חלפה לה ואיתה כל הקללה תבוא שנה חדשה ויש לי רק בקשה שתהיה 2002 יותר קלה שנה טובה לכם - דן

inbale

New member
אף אחד לא מתכוון להגיב????????

סיכום השנה הטוב ביותר שראיתי ולא שאני אוביקטיבית בכלל.....אבל רבותיי קצת יחס!!!

Gefen

New member
לפנטום בעיקר ...../images/Emo39.gif

וגם לכל השאר... הסכמתי עם כל המילה עד שנתקלתי בשם שלי...אני?? אירוע השנה? כמעט נפלתי מהכסא..אני מודה...והתימנייה אפילו מסמיקה פה במבוכה..
חוץ מזה אני רואה שנדבקת בוירוס החמשירים..... נכון שזה יופי של דבר? נה נה נה נה נה...אמרתי לך!!
ובגלל שהחזרת אותי למוזת החריזה.... הנה חמשיר במיוחד בשבילך - לפנטום-דן יקירינו שצמח וגדל בשורותינו... שיהיה לך טוב עם חיוכים לרוב אוהבים אותך (בפורומינו..)
ועוד אחד לכווווווולם: שתהיה פה שנה נפלאה ושלא נדע שום צרה והבית הזה הקטן וההוזה שתגור בו תמיד הברכה...
שתהיה שנה (אזרחית) טובה לכולכם..... ותהנו לכם הערב בחגיגות... גפן

fantom

New member
וסתם בדיחות לשנה החדשה../images/Emo47.gif

אישה אחת מתחילה ללמוד אנגלית,כעבור כמה זמן שני אנשים שואלים למה את לומדת אנגלית? עונה האישה: כי שמעתי שבגן עדן מדברים אנגלית שואל אחד מהאנשים את האישה מה יקרה אם תלכי לגיהינום? .עונה האישה : אל תדאג פולנית אני כבר יודעת מהבית מה ההבדל בין אימא פולניה לאימא מרוקאית? אימא פולניה אומרת: תאכל או שאני אמות ואימא מרוקאית אומרת: תאכל או שאני יהרוג אותך!!! למה פולנייה מחכה 5 צלצולים עד שהיא עונה לטלפון? כדי שיחשבו שיש לה בית גדול פולני יורד במעלית שקופה ורואה גבר למטה בגודל של בובה. הוא יורד קומה ורואה אותו יותר גדול , עוד קומה והוא רואה אותו עוד יותר גדול , עד שהוא מגיע לקומה של הגבר .הפולני מתחיל לחבק ולנשק את הגבר אז הגבר שואל אותו - היי מה אתה רוצה ממני ? אני מכיר אותך? עונה לו הפולני - תתפלא , אני מכיר אותך מאז .שהיית כזה קטן איך מתאבד גרוזיני??? מריח לעצמו את בית השחי .ואיך מתאבד הרומני??? מספר את הבדיחה הזאת לגרוזיני........ טוקיו השמיע קול!!!!!!!!!!!

Gefen

New member
טוקיו לא פה...

חופש...סקי....רוב הסיכויים על הטוסיק....

נ ו ע ם

New member
היחידה שהבינה אותי....

כשכתבתי נועם התכוונתי לבדיחה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נועם. (בלי הדגש)

oren orginal

New member
happy new year where ever you are

we´ll start to salebrate in a couple of hours so right now we´re start to orgenizing and we´re going to a house party in Toronto. I´ll let you know later how was it! catch ya later. oren

fantom

New member
איש השנה שלי../images/Emo47.gif

מיהו איש השנה שלכם???? איש השנה שלי הוא בעצם קבוצה , קבוצה של אנשים שלא עניינה אותם הסכנה ובכך הם הצילו אנשים אולם נהרגו בעת מילויי תפקידם . אנשי השנה שלי הם צוותי ההצלה שקפצו ראשונים לבניני התאומים ונקברו תחתם בעת הצלת חייהם של אחרים, אז הם השוטרים הכבאים וצוותי הרפואה יהיי זכרם ברוך

inbale

New member
אנשי השנה ../images/Emo16.gif

הם כל אותם אנשים שעסקו במלאכת החילוץ והטיפול באיזור האתר במשך שעות , ימים ושבועות ושישאו את המראות והטראומה הזו לכל ימי חייהם. איש השנה שלי הוא ג´וליאני שהתמודד כל כך יפה עם המשבר הנוראי הזה. אני אישית מצדיעה לו.

nir2323

New member
התמונה הנ"ל מככבת בפורומים אחרים,

אז תיזכרו היכן ראיתם אותה קודם... "ושלא יעבדו עליכם !!!."...

**Blue-Lagoon**

New member
פחח כי אני שמתי אותה

אבל בכלל שלחו לי אותה במייל ואז רציתי לשים פה וכבר ראיתי אותה פה אז הלכתי לפורומים אחרים שאני אבין אתה צילמת את התמונה?

Gefen

New member
איש השנה שלי...

יכול להיות גם איש רע ומתועב במיוחד?? הרי הוא בן לאדן ימח שמו וזכרו...
מאחלת לו רק רע לשנה החדשה.. שינה את חיינו ללא הכרה ועכשיו אסיים פה בקללה..... ח ו ל י ר ה !!!!!

Yaniv-DC

New member
חחח...חמוד...

השתלט לי על התפקיד
בדיוק עכשיו גפן שאלה אותי במסנ´ אם ח´ או כ´... אבל מה זה משנה... זה לבין-לאדן, הוא יכול להיות גם חולירע מצידי...

למעלה