2000whatts את השיר שר מייקל?!
I i love MJ New member 23/4/02 #2 כן ../images/Emo13.gif גם אני חשבתי שלא , אבל תסכתלי בחוברת הזאת שמקבלים עם הדיסק
M Marty McFly New member 23/4/02 #5 בסדר... אבל זה ממש לא נשמע כמוהו, וגם חברים שלי לא האמינו לי, וגם לא ההורים שלי... למרות שלחברים שלי ממש לא אכפת מזה, הכרחתי אותם להקשיב...
בסדר... אבל זה ממש לא נשמע כמוהו, וגם חברים שלי לא האמינו לי, וגם לא ההורים שלי... למרות שלחברים שלי ממש לא אכפת מזה, הכרחתי אותם להקשיב...
I i love MJ New member 23/4/02 #6 גם אצלי זה ככה../images/Emo4.gif שמעו סיפור: היום הבאתי את הדיסק bad לכיתתי הטיפשה שלא מעריכה מוסיקה טובה , טוב בקיצור כולם התאספו סביבי, ושאלו אותי מה את שומעת ( ), אז שאמרתי להם שאני שומעת מייקל ג´קסון כל החבורה ברחה לא נורא , הצלחתי בעבר להשיג ילדים שיקשיבו למוסיקה טובה , אבל זה בא והולך , ויש גם כאלה שנשארו, איזה חמודים . טוב אני לא שמה על אף אחד , זאת גם דרך טובה להעיף ילדים מהנשמה ~אורית´וש~
גם אצלי זה ככה../images/Emo4.gif שמעו סיפור: היום הבאתי את הדיסק bad לכיתתי הטיפשה שלא מעריכה מוסיקה טובה , טוב בקיצור כולם התאספו סביבי, ושאלו אותי מה את שומעת ( ), אז שאמרתי להם שאני שומעת מייקל ג´קסון כל החבורה ברחה לא נורא , הצלחתי בעבר להשיג ילדים שיקשיבו למוסיקה טובה , אבל זה בא והולך , ויש גם כאלה שנשארו, איזה חמודים . טוב אני לא שמה על אף אחד , זאת גם דרך טובה להעיף ילדים מהנשמה ~אורית´וש~
I i love MJ New member 23/4/02 #8 תשמע... ../images/Emo124.gif מה זה בא לי לדבר איתך בארבע עיניים (או ידיים ). יש לך איסיקיו או משהו ~אורית´וש~
תשמע... ../images/Emo124.gif מה זה בא לי לדבר איתך בארבע עיניים (או ידיים ). יש לך איסיקיו או משהו ~אורית´וש~
I i love MJ New member 23/4/02 #10 פשוט אני ילדה כזאת ../images/Emo68.gif שצריכה לדבר בארבע עיניים (0) (0) אז אני מאוד אשמח ~אורית´וש~