200 פיפס תוך זמן קצר!

natan82

New member
200 פיפס תוך זמן קצר!

שלום לכולם, שמי הוא נתן ואני עוסק בתחום המחשבים וסוחר במט"ח קרוב ל-10 שנים. בשנה האחרונה עסקתי בפיתוח של אסטרטגיה אוטומטית. השיטה שפיתחתי מבוססת על תבנית מתמטית אשר בוחנת מספר שווקים בו זמנית, מכיוון ששיטה זאת מורכבת מאוד לא ניתן לסחור בה בזמן אמת בגלל כמות החישובים שנדרשת. השיטה מבוססת על מסחר תוך יומי תוך שימוש בסטופ צמוד, המערכת יכולה לבצע עד 20 פעולות ליממה. אני בטוח שישנם הרבה ספקנים אשר לא מאמינים שניתן להרוויח במט"ח ובמיוחד בעזרת מערכת אוטומטית. לכן אני מציע לכל מי שמעונין 200 פיפס במתנה!!! פתחו חשבון דמו או אמיתי אצל ברוקר עם MetaTrader, מומלץ חשבון עם סכום נמוך (עד 1000$) *במידה ומדובר בחשבון אמיתי עד 200$ בלבד!. שילחו לי למייל [email protected] את שם המשתמש והסיסמה ואני יפעיל על החשבון את האסטרטגיה. כפי שאמרתי אני מבטיח ליצר רווח של 200 פיפס תוך זמן קצר. לאחר שהחשבון יגיע לרווח המיועד אני עוצר את האסטרטגיה. מעבר ל-200 פיפס השירות כבר כרוך בתשלום, אל זה נדבר רק לאחר ה-200 פיפס הראשונים. אין לכם מה להפסיד מלבד הזמן הדרוש לפתיחת חשבון דמו. אני מצרף לכם תמונה מסך עם העסקאות של היום (נכון לרגע זה).

אממ....

כבר ישבת וחלמת כיצד אתה הולך להיות מליונר.... מה אתה הולך לקנות עם הכסף...באיזה צבע תיהיה המכונית ... אם האסטרטגיה כל כך טובה ואתה מאמין בה כל כך ...אז למה שלא תקח הלוואה מהשוק האפור ותשקיע בה? בכל זאת שלחתי לך פרטי חשבון דמו לפרטי.... רק אל תגיד לי אחר כך שחשבון דמו זה לא כמו חשבון לייב.... אם האסטרטגיה עושה 200 פיפס אני מוכן לתת לך 50 % מהרווחים תמורת שימוש חינם....אבל הרחקתי קצת לכת... לרגע אני חשבתי על הצבע של המכונית..... איייייייי שוק המט"ח

aradavi

New member
גם אני רוצה

נתן שלום, לי יש דיל יותר טוב חמישה דילרים של הבנקים הכי גדולים בעולם אמרו לי אתמול איפה יהיה האיירו מול הדולר בעוד שבוע הם בטוח יודעים כי הם מסרו לי שהם רוצים להביא אותו לנקודה מסוימת שמתאימה לפוזיציה של כל חמשת הבנקים בפקיעה של האופציות לקראת סוף החודש אני מוכן לשתף אותך במידע תמורת סכום סמלי של 10,000 דולר כאשר אם הכיוון שונה בסוף התקופה מכל סיבה שהיא אני מתחייב להחזיר את כל הכסף כולל ריבית ההצעה פתוחה עד ליום חמישי בערב אגב ההצעה לכל חברי הפורום

natan82

New member
דיל או לאת הנה מישהו כבר הרים את הכפפה.

חג סוכות שמח, הנה התוצאות של חשבון של אחד האנשים שפנו אלי, הוא העביר אלי חשבון אמיתי עם 20$ שזה מה שנשאר לאחר שהוא מחק כמה אלפים ממנו. אתם יכולים לראות בברור שמתאריך 25/9 ועד ה26/9 יש רווח של כמעט 130 פיפס!! החשבון הוא חשבון מיני עם 20$ לכן סחרתי ב0.01 לוט. נתן

aradavi

New member
ככפות ומחממי אוזנים

נתן עדיין לא הגבתי למה שכתבתי , יום העסקים בלונדון עוד מעט מסתיים חבל מה ההצעה שלי לא טובה ?

aradavi

New member
תיקון

התכוונתי לכתוב שאתה עדיין לא הגבת!!! למה שכתבתי

amiro22

New member
למה אתה צריך אותנו ???

תשחק ב 50 דולר לפיפס תעשה 200 פיפסים ויש לך 10000 דולר למה אתה צריך לעשות את זה על דמו ? ועוד עם חשבונות של אחרים ועוד לדרוש מהם תשלום שהוא בטוח פחות מ הכסף שאתה יכול לעשות לבד הכי טוב תסחור לבד עם הכסף שלך ותרוויח אין לך שום סיבה הגיונית לסחור לאחרים אם אתה יכול לעשות 200 פיפסים כל יום או כל שבוע או אפילו כל חודש

לוחם770

New member
צודק

זה נראה לי משהו מאד הזוי ואולי יכול להיות רווחי אבל לא משהו שמישהו מאיתנו לא יכול לעשות היה עדיף לא להביא את ההוכחה הזו שלך כי היא זו שמשכנעת (לא לי אני בוודאות יודע שמי שיש לו כזו תוכנה או אסטרטגיה לא היה פונה לפורום הזה אלא היה משקיע לבד ומרוויח הרבה מאד כסף (ובוודאי לא עם האזהרות המובאות בהודעה שלך) לא להשקיע תביא לנו את סוף החשבון ונראה אם בסוף היה רווח או לא....

amiro22

New member
10 שנים במט"ח ?

לפניי 10 שנים היה בלתי אפשרי למשקיע פרטי ויחיד לעסוק בתחום המט"ח אבל אם אתה אומר

למעלה