"200" הערב , לא להחמיץ !

סלמאק

New member
../images/Emo124.gifחובה לציין!!!!!!../images/Emo206.gif

הצפייה לא מומלצת למי שעדיין לא הגיע לסיום עונה 8! ספוילרים רציניים, ממש לא כדאי. עדיף לכם להקליט, לחכות כמה חודשים (כשישודר בהוט) ורק אז לראות, יש שם איזכורים, הסברים, ודיבורים על דברים שעדיין לא שודרו ב- AXN, עד סוף עונה 8!!!! שלא לדבר על סוגייה של קאסט, על בדיחות שלא רק שלא יובנו, אלא גם יהרסו לכם את הצפייה בהמשך, ככה שאתם לא נהנים לא מכאן ולא מכאן וכו'. -כל הסקרנים וקצרי הרוח, תתאפקו, אל תצפו עדיין, אתם תראו שההמתנה תשתלם!-

Freemee

New member
אכן פרק ענק!!!

כמובן שלא הכי מומלץ למי שלא ראה את עונה 8 אבל מי שכן הולך להנות מאוד! מי שלא ראה באמת כמו שסלמאק אמר ממליץ להקליט ולצפות מאוחר יותר.

פרק המאתיים

אחד מהפרקים הכי מוזרים שראיתי בחיי. מעדיפה את הרגילים-יותר מעניינים,

חחחחחחחחחחחח

איזה פרק איזה פרק! אהבתי את הקריצה לאנדומנדה, למרות שהסידרה נופלת מסטארגייט בכל אספקט אפשרי. ולא היה ממש ברור אם האימה כי אוניל הוא אביו של שפארד היא בדיחה.

vickvickona

New member
../images/Emo58.gif למי שלא ראה את הפרק או את עונות 9-10

אם הבנתי נכון לאיזה קטע התכוונת, זו היתה קריצה לפארסקייפ, לא לאנדרומדה... בן בראודר (מיטשל) וקלאודיה בלק (ואלה) השתתפו שניהם בפארסקייפ. במקור בפרודיה בן היה אמור לשחק את הדמות שהוא שיחק בפארסקייפ, וכמה ימים לפני הצילומים הם החליטו להחליף בין בן בראודר למייקל שנקס (דניאל) כדי שיהיה עוד יותר מצחיק... ולדעתי הם בהחלט הצליחו - זה קטע ענק!

וואלה קשה לי להאמין שלא שמתי לב ;X

אני מניח שחשבתי שזו קריצה לאנדומנדה בעיקר בגלל טרנס והבחורה הכחולה בקריצה.

Y. Welis

New member
אנדרומדה? דווקא התרשמתי מהחיקוי ל'פארסקייפ'

כאשר אמנדה היא צ'יאנה (השחורה-לבנה), כריסט' היה ד'ארגו הלוחם, ודווקא בן ברודר (קרייטון במקור) היה סטארק (עם הקסדה) - ונדמה לי שהאפור ('יוץ!') היה ריג'ל... שאר הפרק היה חביב - אם כי המשחק של הבמאי היה יכול להיות טוב יותר (הוא היה טוב יותר בהופעתו הראשונה בעונה 4). היה נחמד לראות את ג'ק שוב ואת כולם יוצאים לשער, אבל זה היה העיקר. בכל מקרה היה נחמד יותר מפרק ה-100 שהיה בעונה פחות מוצלחת - העשירית בינתיים בהחלט טובה (פרק 4 לפני שבועיים היה מצויין).

subatoi

New member
אני בד"כ לא עושה את זה,

אבל חיפשתי את מה שכתבתי בזמנו, כי זה כ"כ משקף את מה שחשבתי עליו גם אמש. יהלום טלוויזיוני. ואראה אותו שוב, וישא"ק.

subatoi

New member
תוספות

עניינים נוספים שהחלטתי שחייבים להדגיש לאחר צפיה נוספת: המחמאות של מיטשל לקהל; הרינגטון של מרטי; זווית הצילום הלא שגרתית על חדר הישיבות, מחוץ לחלון, משהו שלא ראינו בעבר למיטב זכרוני; סגירת מעגל קטנה עם תחילת יקום סטארגייט בכך שהראו את מציאת השער במצרים וההורדה בפיר לתוך ה-SGC (שראינו רק במוביוס, אם אני זוכר נכון); עניין ה-10 עונות שהובילו לסרט; המשפט שאמר "היית מאמין שסדרה כזו תגיעה ל-200 פרקים?"; החתונה; המבט של ג'ק וסם אחרי סצינת החתונה; משפט הסיום היפה של גראל, ששתק כל הפרק הקודם ועכשיו צ'יפרו אותו במשפט הסיום הזה, וזו גם מחווה לאסימוב. וזה מן הסתם לא הכל. העובדה שהפרק "האמיתי" מסתיים בעצם במעבר של כל הצוות, כולל לנדרי ו-וולטר דרך השער, למסיבה של מיטשל, כשג'ק ראשון (והוא אפילו שם את הכובע צמר השחור הזה שלו על הראש שניה לפני המעבר). אולי היה מגניב לראות את המסיבה החגיגית, עם כל הבלונים וכו'. אבל בעצם במקום זה קיבלנו משהו אחר לגמרי, יותר שווה - את המונולוגים והקטע הדוקומנטרי. חוצמזה, עצם המונולוגים והראיונות האלה שבסוף הפרק, שכבר הזכרתי בהודעה ההיא, שהם כ"כ גאוניים. וזהו. ולא, אין אף מילה על ה"תרגום".

kinspirit

New member
הקטע שהם עברו דרך השער בסוף

היה כל כך סמלי (שגם ג'ק היה שם) והרבה כבוד לדמות של וולטר ולחשיבותה ביקום סטארגייט (בזכות המעריצים כמובן).

למעלה