20/8/2007

DEANC

New member
האמת שלא

אבל זה מסוג הדברים שאני יודע (בערך).

Stootz

New member
וואי באמתת?../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

חח וחוסר בהמוגלובין זה רק ברזל, במקרה שלי=) כי חסר לי המוגלובין מסויים.. כאילו שכחתי את השם אבל יש שם את המילה המוגלובין XD ויש עוד אחד שזה רק המוגלובין שזה לא חסר לי=)

אני אנמית לשעבר../images/Emo9.gif

למה שתאכלי בשר? אני קיבלתי כדורים.. וזה הסתדר.. לבנתיים...

Stootz

New member
וואי מגניבב=)

את גם צמחונית? שמחה שזה הסתדרר ! :] ואני לא חושבת שאני אקח כדורים חח, לא חסר לי הרבה אז אני יכולה להשלים את זה בתחליפים =) כל החיטה המלאה וזה חח

לא אני לא צמחונית חח

האנמיה שלי לא נבעה בכלל ממחסור בחומצה פולית. S: וההמוגלובין שלי היה ממש נמוך, אז לקחתי כדורים
בהצלחה שיהיה לך

אני לא צמחונית .. חח

האנמיה שלי לא נבעה בכלל ממחסור בחומצה פולית. S: וההמוגלובין שלי היה ממש נמוך, אז לקחתי כדורים
בהצלחה שיהיה לך

saryle

New member
אני אנמית וצמחונית

אני אנמית כבר הרבה זמן וזה ל-א יגרום לי להתחיל לאכול בשר! מה שאת צריכה להתחיל לאכול זה קטניות למיניהן וירקות ירוקים (כמו ברוקולי נניח) להפסיק עם קפאין, כמה שפחות יותר טוב ואם את מפסיקה לגמרי אז זה מצוין, לא יותר מדי סידן (שיש במוצרי חלב מן הסתם)וביחוד לא בטווח של שעתיים מהכדור ברזל. ובפטרוזיליה יבשה יש המון, קונים את זה בחנויות תבלינים וכאלה מקווה שעזרתי, למרות שלא ממש ביקשת...

Stootz

New member
חח איזה חמודה תודה! ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

דבר ראשון יפה שאת צמחונית ! באמת אני ממש מעריכה אנשים כאלהה חח
ואת ממש צודקת בקשר לאוכל, גם הרופא אמר לי את זה=) אבל אני לא יודעת איך אני אסתדר עם הסידן חחח אני שותה איזה 10 כוסות חלב ביום אני כ"כ מכורהXD נראה לי אני רק חיה בגלל זה כי גם פירות וירקות אני לא כ"כ אוכלת הרבה/: תודה רבהה! עזרת לי מאוד
!

למעלה