20.6 בארבי ת"א

אושיהו

New member
20.6 בארבי ת"א ../images/Emo168.gif

ההופעה נפתחה עם מאיר בגפו, שר "אליה". מעולה. מדהים להיווכח כמה הכל נסמך על קולו של מאיר, הקול המרגש הזה, השאגות המאולתרות לגבהי גבהים. מרתק וסוחף. המתופף השתולל, הבאסיסט נע כלולב, הקלידן חייך רוב הזמן והגיטרסיט נתן בראש!!! אני לא זוכר אילתורים כאלה בהופעות הקודמות, היו כמה סולואים נהדרים! הקהל היה מנומס (מדי), כמעט ולא דיברו לאורך כל ההופעה (בניגוד לאידיוט הקבוע שמבקש מהמלצרית חשבון בדיוק בדממה שלפני ה"גשששששששם" - הוא לא הגיע לבארבי לשמחתי) והסיגריות לא הורגשו כמעט. השירותים בבארבי, כמיטב המסורת, היו ברמת הגיינה של מחנה פליטים בדארפור אך הסאונד היה טוב (גם בשירותים...). מחיאות הכפיים היו עקביות אך דלות, לא יותר מ-3 שניות בסיום כל שיר, היתה חסרה קצת אנרגיה (השתדלתי לשלהב את החבר'ה עד שמצאתי את עצמי צועק "וואוווווווו" כשכולם בוהים בי במבט מנומנם). אציין לשבח את הפתיחה הפינק-פלוידית של תגידי-אש-תגידי-מים, פשוט מושלם. יוקלט דיסק הופעה לאלתר! תודה למאיר על החוויה ותודה לעדי על ההזמנה!

וואי איזה כיף לשמוע ../images/Emo9.gif

אבל אני שונאת קהל מנומס, הייתי יוצאת מדעתי..
(או מוציאה אותם מהכלים, מה שהיה מגיע קודם
) המון תודה על הסיקור ואני ממש שמחה שנהנית.. למרות הקהל
שיהיה אחלה סופ"ש

יוסי360

New member
תודה יוסי ועוד משהו....

תגיד.....מאיר ביצע את "אצלך בעולם" ? נו..טוב..שאלה מיותרת............. שבת שלום אנשים יוסי

יוסי360

New member
נו ברור כי לא ההיתי.....

שאני יגיע הוא לא יבצע את זה זה בטוח.......אני מאמין שאני ילך להופעה ב "אלפנט" ועם הוא לא יבצע את "אצלך בעולם" אני הולך לשים פתק בכותל....

BecKiY

New member
אליה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזו פתיחה! קרעת אותי עם החשבון לפני גשם!
לבנאדם כזה שווה להוריד כאפה! וזה באמת לא כייף הופעה בלי התלהבות! הם מתלבשים נחמד, נוסעים, קונים כרטיסים, שומעים את מאיר (!!), SHOW SOME EXCITMENT, PEOPLE! תאמינו לי, נותנים אגוזים למי שאין שיניים
תודה רבה על הסיקור!!

למעלה